*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Tot am uitat ceva: tineti minte cand v-am batut la cap cu coafurile, cum sa ma tund dupa care m-am dus la coafor si am tuns 1 cm?
De data asta, chiar m-am tuns .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, pe piciul meu l-a luat somnul in seara asta sugand seringa de la nurofen. Ce ma fac eu cu el?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

la multi ani DAVID
la multi ani DIANA

fete, nu reusesc sa intru zilnic sa fac si eu urarile de rigoare.
dar va spun din tot sufletul cate un la multi ani, asa, cand mai reusesc si eu

m-au capiat astia doi. se bat pe orice, apoi se pupa, se iau de maini si danseaza, apoi iar la tranta, iar se bat, iar se gadila, se "alearga" de-a busilea, se ascund dupa draperii

va multumsc pt urari ( nu mai stiu daca am multumit sau nu)

mai citesc din urma, si revin daca arde pe undeva

aaaaaa
nu uitati ca am in gand sa fac un filmulete
dati voi poze pe mail, nu as vrea sa le sterpelesc eu de pe unde se poate( nu de alta, dar asta mi-ar mai trebui sa ma acuze careva ca fur poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Azi-noapte, incapand cu ora 12 s-a trezit la fiecare jumatate de ora si . Sunt terminata! Nu mai pot si nu mai vreaaaaaaaau, dar nu e nimeni sa ma auda! Si nu inteleg de ce!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine

doamna, daca te consoleaza cu ceva, poate sa fie si mai rau:
sa se trezeasca unul de 3 ani ( aproape) la care ai pretentii, ca nah, stie sa vorbeasca, si sa urle 2 ore in creierii noptii, fara sa spuna de ce.. crede-ma ca iti vine sa te spanzuri in mom alea

as vrea sa va pot da sfaturi si idei cu privire la trezirile astea aiuristice, dar, din pacate, sunt repetenta la acest capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Alexandra
David
Diana

sa va fie de bine party-urile. am vazut tortul "pro" cu ursulet, ce fac oamenii cand au timp si stau acasa

la noi toate bune, maine serbam ziua armistitiului deci stam acasa cu puradelele. ne intelegem bine in ultima vreme, mici exceptii datorita faptului ca sora cea mare insista sa ii faca rau sorei mai mici, in mod nevoit si din joaca insa trecand constient peste limite, i-am explicat ca oamenii care fac rau altor oameni merg la politie (faza cu politia functioneaza si cu centura la masina). sunt convinsa ca gagica nu inghite povestea 100% ca o duce capu' mai mult decat atata insa ii place sa fabuleze si sa isi imagineze ca daca e acolo nu ne mai vede, si vaaiiii, oooo, face un pic de teatru mimand eventuala tristete dar o lasa pe sor-sa in pace, ceea ce e important.
bonn, lucram si la asta.

ma, io de cand o am pe laura daca noaptea se trezeste vreuna la ore neortodoxe am aplicat metoda lasa-l sa vorbeasca singur daca are chef, pana nu urla totul e ok. abia pe la 3 ani incep temerile (spiridus, apropos, am tras naspa cu niste animale mitologice gen broasca testoasa in jur de 3 ani!). tot asa shiftez si orele de somn in vacante - daca nu sari imediat ce se trezeste se mai joaca singur, poate readoarme, in orice caz dupa 2-3 zile isi muta ora. daca incep insa sa urle nu prea aveti de ales

ma laud si eu cu nicolimea dumneaei: ie desteaptaaaa uneste 2 obiecte, baga si scoate din cutii, isi cauta constructii cu care sa se joace. a luat casa la explorat si pare foarte tipicara: se concentreaza mult asupra unui obiect si e haioasa ca ea incearca tot cu degetutzu aratator precum melcii cu cornitele. de parca toti senzorii s-au acumulat in degetutzu ala

a, da! si ea plange cu intreruperi si respiratie oprita. nici nu te prinzi cand incepe sa planga. cand cade zici ca nu are nimic si abia dupa secunde bune auzi un ihhhaaaaaa si ala silentios. dar are o fetisoara de ti se rupe inima de mila ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oceanborn felicitari pentru dintisor! Va uram ca urmatorii sa iasa pe nesimtite!
Ginye pentru o mamicuta obosita. Felicitati pentru "ta-ta"!
Eli bine ca ati descoperit cauza! Spor la treaba, sa terminati repede!
Cameliam esti o mamicuta curajoasa si optimista! Tu nici n-ai considerat necesar sa te vaiti macar...eu sigur as fi spus pana acum de 1000 de ori. Pupici dulci frumoasei Alexandra! Ah...si sa-i fie de bine tunsoarea! Iti sta foarte bine!
Babyzapi cred ca Raphael sta la taclale cu Stefanut noaptea....de asta nu dorm ei. Tare m-am mai amuzat cand am citit ca radea puiutul uitandu-se la cartea cu animale ..parca-l si vedeam. Si Luca zice kk la multe lucruri, cu toate ca eu i-am spus de asta doar cu privire la ce are in pampers.
Aleinad.g pupam dulce cozonacica mica, sa iasa dintisorii fara probleme si sa lase stomacelul in pace!
Bebecris felicitari penru umblaret!. Tare scump este in pozele in care doarme la masa!
Criss delicioasa poza cu Sofi! Are o freza mortala si niste ochisori...
Miky_ea super poze am vazut de la petrecere! O cozonacica mica si frumoasa, o mamicuta aranjata, niste aperitive de senzatie si un tort nemaipomenit! Se vede ca v-a priit!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani!! Maria Diana, David, Sonia, Maya Maria

Si tocmai ma laudam unei prietene ca edu meu nu a racit, nu a fost bolnav nu a avut muci decat o singura data. Si na ca de 2 zile tragem, dar tragem din greu, cu febra 39, azi noapte pot zice ca n-am dormit o ora legata. Schimb 4, 5 pampersi pe zi de kk, nu prea papa, baleste la greu. O fi de la dintii care i-au dat acum 2 zile? Am fost la dr si au zic ca eruptia dintilor n-ar tr sa dea febra, ca febra e de la altceva. Iar simptomele astea le are dupa ce au spart dintii. Maine duc kk la analiza. Azi a fost tare pleostit cu niste ochi atat de tristi, nu a vrut decat in brate si se vedea ca sufera, mi-a fost tare mila de el.

Malinas cu perna patim si noi la fel, cum il pun in patul nostru cum se cocoata pe perna, ma gandeam si eu sa-i pun o perna in patut dar nu am gasit pe aici ceva de bebei.

Ginye ma bucur mult pt ta-ta

Criss de Sofi, e dulce rau de tot.

Am vazut foto cu David si Alexia L-am vazut si pe balacila fara mot

Sebi go for it !

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Maria Diana de Lorellay
David de Malinas
Sonia de Esaria
Maya-Maria de Andreea_23
Andrei de miki01

Sa cresteti mari si sanatosi, puilor!

Amalia: Tot vreau sa-ti zic ca poza aia cu Luca prezentand moda (sau facand striptease ) e bestiala! Ai 2 baieti frumosi, frumosi!

Criss: Am vazut o dolofanica scumpa foc. Cate kg are? Ca vad ca a recuperat puternic. Pe noi sigur ne-a depasit.

Bertha: Cum mai sunteti?

Iza: Am salvat blogul la favorite. Nu vrei sa pui si retete de bebei (alergici sau nu)?

Olivia: Chef de chef la voi, nu? Plin de jucarii....

Eli: L-am vazut si noi pe Dimi. Tare scump e! Si fara mot.

Ginye: Uf! Sper sa dormiti mai bine la noapte.

Camelia: Am citit si eu povestea nasterii. Plina de optimism!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani Andrei!

Chiar miki01...cum a fost pe 30 oct? Ceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Andrei de Miki01!!!

Sa fi sanatos, voios, voinic si sa-ti bucuri mereu parintii!!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput