*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 21
criss703 spune:
La multi ani, Maria Diana de Lorellay! 

La multi ani, David de malinas!

La multi ani, Sonia de Esaria! 

La multi ani, Maya-Maria de Andreea_23! 

Sa cresteti mari , sanatosi , cuminti si frumosi 
Sa va traiasca minunile Malinas
si Lorelay 
revin(sper sa am timp)![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Amalia spune:
LA MULTI ANI!!!
Maria Diana de Lorellay 
David de Malinas
Sonia de Esaria 
Maya de Andreea_23
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de ce e mai bun in viata!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
criss703 spune:
La cererea publicului spectator
(Anca ) o pozita cu Sofi http://family.webshots.com/photo/2804959220104281140dtZZzB , La multi ani sotului 
Oceanborn
de clipuri , noua ne-au placut
...mai ales ca sunt in italiana ! Am pus si o poza cu tortul ..n-a fost prea estetic dar a fost gustos ![]()
Felicitari pt. primii pasi ..cu intarziere
Arianna ,Elisa si David !
Olivia mamaaa ce petrecere ati avut
..cu tot ce trebe' , super
Eli Am vazut si Balacios fara ,mot ..hihi tot dragut a ramas 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
DoamneCriss ce frumoasa este Sofi
, frumoasa, frumoasa, frumoasa, foc
si mor de freza ei 
Lauramiron
multumim, ma bucur ca a fost frumos la nunta, astept cu drag si pozele.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
malinas spune:
babyzap, multumim de urari.Sa se intoarca si la voi inzecit.
aleinad.g,lauramiron, criss,Amalia, multumim de urari.
Anca, la multi ani sotului tau.Multa sanatate si fericire.Sa va dea DD multi ani fericiti impreuna.
voi le-ati pus pernuta copilutilor vostri?Am vazut ca David doarme mult mai bine atunci cand doarme cu mine in pat si se cocoata pe perna mea.Daca il pun langa perna se frichineste tot timpul, daca se urca pe perna doarme neintors si eram curioasa daca voi le-ati pus perne sau nu, si daca da, ce fel de perna?
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
Otiliav spune:
Anca si noi tot NAN3, nici mie nu-mi place, e dulce rau, ii pun apa putin mai mult ca altfel nici o gura nu ia.
Oricum, daca ati testat vreo reteta de ciocolata dati-mi si mie ca mai are putin si expira, iar punga e aproape intreaga
.
Bebecris, acum ca acum, e mic are voie. Ana a adormit dupa 4 ani mancand supa, e cu mana pe castron. Si la botezul Elisei a motait pana a pus capul pe masa si gata, a filmat-o cumnatul.
Eu am un album cu ea dormind prin diverse locuri originale
.
Edit:
Mie yahoo weather imi arata acum 16 grade la Bucuresti. Insa vad cozonaceii cu fulare 
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Miky-ea spune:
Revenim si noi...nu am avut net(incepand chiar de ziua Alexiei si a mea).Va multumim din suflet pt urarile de ziua noastra,mamici scumpe Olivia, Steliana, Andy08(da,Alexia e cel mai frumos cadou pentru mine),ginye, Ralukutzza, anca_27, aleinad.g( asa este,crestem impreuna,eu si fetita mea), Amalia, criss703, babyzapi, oceanborn (da,in aceeasi zi,a fost un sentiment minunat) , Otiliav, Ramo2007 , BraveGirl, bebecris, carmendu, ,Darling_,cherieactiv .
La multi ani
tuturor sarbatoritilor dar in mod special pt Steliana si Mamiseli,sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!
Sambata am facut petrecerea Alexiei,a fost superb,m-am simtit minunat avand in vedere ca eu am primit cel mai frumos cadou : printesa,scumpa mea.
Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!
Aaaa..Anca mi s-a parut tare de tot concidenta,atunci cd imi spuneai tu ca iti place noua mea tunsoare
de fapt eu imi schimbasem din nou culoarea parului dar de-abia acum am pus poze(cele de la turta).
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
cherieactiv spune:
na, seara buna...in primul rand LA MULTI ANI copilasilor ALEXANDRAAA, MARIAAA,DAVID,SONIAA,MAYAA!
CRISS, dulce paula ,vazui tortul (e ala pe care l-ai facut tu?) si imi cam ploua in gura pt ca imi dadu impresia ca ar fi ffff buun..zi-mi ce creme ai folosit pls...si pe pm ,daca vrei...
vreau sa incerc si eu sa-i fac tortul ...zilele astea incerc cu diperare sa fac pasta de martipan si pasta de zahar pt decoruri etc, da-i cam greut...mi-am cumparat si sac a poche profi ,tre sa combin ceva...noroc cu voi ca imi dati idei...
anca_27 spune:
Hi, hi, ce David adormicios.
Aleinad, de nu m-am crucit, cum spala dle astia peretii cu ace? Ce fel de ace? Vreo perie de sarma? Dupa aia mi-a cazut fisa... Ace toanto, de ala de innalbit, ca nu moare mucegaiu de la perie de sarma, mai degraba de la innalbitor.
Ca si noi avem... si tocmai in camera la z, unde acum doarme soatza. Am gasit in primavara o solutie, si-a disparut, dar acu a aparut iar.
Iarna trecuta am tot cautat solutii, si se pare ca astea, zugravit, tratat cu diferite substante, sunt trecatoare. Trebuie trasa toata zugraveala jos, ras totul pana la ciment, acolo e buba, si daca se poate, izolatie pe dinafara... cine nu sta la bloc, la et IX ca noi, mai la parter, poate... sau la casa.
Multzu, Iza,
ce distractie pe ginerica.
Cu kk si noi o s-o luam, eu la ce face in pampers ii zic kklean, si la ce nu are voie, kk...
Iza, e vb de asta, nu stiu ce firma e, l-am primit imprumut impreuna cu masa de activitati, stiu ca bila ar fi cel mai usor de bagat, dar l-am primit fara bila... le are doar celelalte.
Soatza s-a bucurat taaaaare de tot, a si stat azi noapte de-a citit, azi inca imi spunea ca nu-i vine sa creada ce cadou i-am putut face, si ca i-am mai dat o lectie ca orice e posibil.![]()
Laura, poze, poze!![]()
Malinas, Criss, multzu,
. Ce punkista mica, Sophie!
Miam-miam, imi ploua-n gura,
cum adica neaspectuos, sa vezi ce blat am trantit eu la tort ca nu mi-a mai iesit intreaga a treia felie, s-a pleostit cum fac toate cocaturile mele, si era o felie cu gaura la mijloc.
Dar aveam crema din belsug si n-a observat nimeni.
Astept tips de la bucatarese experimentate, despre cum sa nu se lase blatul, sau m-apuc de-acu sa coc trei miniblaturi, si-o sa am torturi model.
![]()
Oti, eu o fac pe cea de www.culinar.ro/forum/continut-pagina/10439/ciocolata-de-casa/pagina/160/" target="_blank">aici, insa nu iese niciodata la fel.
Acu iese buna, acu o mancam cu lingura, da nemancata nu ramane...
Micy-ea, deci asta e noua tunsoare
, eu ma uitasem la album si era de fapt prima poza... sorry
. Si ce masa-nbelsugata.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
cameliam spune:
aleinad.g, cherie multumim de urare!
elilov3 
anca nu, nu... nici vorba, fa bine si vezi ce se intampla cu muzele tale, unde s-au ascuns, ca la mine sigur nu-s
. Si clar, ale mele-s amatoare fata de ale tale
.
La multi ani! sotului pentru ieri, n-am fost pe faza la timp, desi retinusem ca e nascut pe 9 nov, ca fiica-mea, atunci cand ai povestit ca ai facut rost de reviste...Ma bucur ca i-au placut.
Vroiam sa scriu cate ceva si am uitat ce... brrrrr.
Asa, incep cu ce am mai proaspat in minte, intrebarea despre perna. Alexandra doarme fara perna, DAR atunci cand o pun in patut la amiaz, in loc de jucaria preferata ea a ales pernita preferata, adica o perna-pui pe care o ia in brate si isi afunda obrazul in ea. Adoarme in 20 de secunde, am si uitat sa ma laud la voi ce progrese am facut de la adormitul cu leganat la greu in timpul zilei la adormitul asta super rapid, direct in patut. Un singur somn pe zi, INAINTE de masa de pranz, in general intre 12-14. Apoi se mai culca seara la 20. Dar sa revin la perna, dupa ce adoarme, ma duc si-i iau pernita, ca nu-i mai vad rostul, ea oricum nu tine capul pe pernita ci langa pernita.
Mai nou, cand ii este somn, unde vede o perna, pe pat, pe canapea din aia decorativa, nu conteaza, merge si se arunca cu obrazul pe perna si se uita smechereste la mine: "mami, mi-e somn, nu vezi?"
Sunt foarte incantata de cat de usor se duce la nani mai nou, si ziua si seara.
Asa... am vazut poze: Luca cel "zecsi" cu camasa pe umeri la prezentarea de moda de ziua lui
si David la ziua lui, mami ce frumos i-ai aranjat casa pentru petrecere, si eu asa am de gand, sa-i fac ceva mai special sambata, baloane, coifuri, trompetute... pot fura niste idei? 
Am mai vazut-o pe Paula Sofia, fetita cu niste ochi superbi si o coafura foarte simpatica
.
L-am vazut si eu pe Balacios fara mot, frumos foc si cu mot si fara mot
.
laura ma bucur ca v-ati simtit bine ca nasi, astept si eu cu nerabdare pozele sa te vad nasica frumoasa pe toace!
alra, laura am scos si eu copilu' afara de-atunci. Cu baita, max 5 minute o las deocamdata. Muci nu mai are decat ocazional, ciudat, de vreo 2 ori pe zi i se "abureste" nasucul si ii curge efectiv apa din el, dar deja nici nu mai pun la inima manifestarile astea ![]()
alra sa-ti fie de bine parfumul, io nu ma pricep deloc, deloc, cand vorbiti de parfumuri parca vorbiti in chineza. Eu folosesc foarte rar parfum, am vreo 3 primite cadou cu diverse ocazii, cred c-au si expirat intre timp. Dus, deodorant tip roll on si gata, naiba isi mai aduce aminte si de parfum.
Mai aveam de zis cate ceva referitor la "atitudinea" fiica-mii din ultime vreme, apropos de figuri gen dat din picior, tipat cand nu primeste ce vrea... da, face si ea. Am constat ca in loc de "nu-i voie sa rupi tapetul cu ursuleti de pe perete" functioneaza mai bine "hai sa le facem draga-draga la ursuletii de pe perete" si atunci in loc sa traga de coltul tapetului pe care deja l-a dezlipt, mangaie ursuletii. Cand ii ziceam ca nu-i voie sa traga de el, se uita smechereste la mine si tragea cu toata forta, io mai tare, "nu-i voie, Alexandra, ma superi", ea se oprea, zambea si iar mai tare tragea. Pana cand intr-o zi m-am gandit ca ea trage ca o distreaza reactia mea, probabil crede ca-i vreo joaca, si atunci am ignorat gestul si i-am zis "vrei sa le facem draga-draga?" si am mangaiat eu ursuletii. De atunci ii dragalim, tapetul sta cat de cat pe perete, oricum viata lunga clar n-o sa aiba banda aia cu ursuleti, nu stiu ce-a fost in capul meu cand am lipit-o pe perete inainte sa nasc.
Asa si mai discutati de operatii estetice... cutit...brrrrrr. Constat si eu cu uimire ca dupa ce devii mama, in loc sa ai pieptul mai mare, e mai fleasca si mai mic. Mna, alt mit distrus in capul meu. Si eu ma uit chioras la sutienele vechi, tot cu B eram si eu, acum naiba mai stie, las' ca daca respira un pic acolo nu-i bai, sanatoasa sa fiu
.
Hai c-am scris un roman, da' am avut de recuperat si inca mai am de citit si vazut o gramada de poze.