*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 19
cameliam spune:
Anca ma lasi sa dau o mana de ajutor, pana vin muzele inapoi? ![]()
--
Intre doua nu te ploua, da' cu trei... heheheeeiiii !
Uite-asa, in zi de 10, s-au nascut trei cucuiete:
Diana, Sonia si Maya
Si David, flacau frumos,
Sa le uram la un loc:
La multi ani cu sanatate, sa aveti parte de toate!
--
malinas pupici lui David, cum ati dormit?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Fetelor, multumesc de aprecieri pentru povestea nasterii, da asa e, sunt o persoana optimista de fel si am avut si noroc de o nastere usoara. Acum mai avem de trecut un hop, operatia la palatul moale, e vorba de o despicatura de vreo 4 mm de la omusor pana la palatul tare, din ce zic medicii e printre cele mai fericite cazuri de acest tip si nu e treaba complicata de reparat, doar ca necesita anestezie generala si asta imi cam sta pe creier, asa... prin aprilie-mai va fi operatia si sper sa iasa bine. Nu avem probleme de alimentatie, papa bucatele fara probleme in ciuda pronosticurilor alarmiste pe care le primisem de la diversi pediatri dupa nastere. Bine ca nu i-am crezut si am crezut mai bine in copilul meu. Ne-au mai avertizat si ca vor fi probleme la vorbire si nevoie de logoped, deocamdata zice un ma-ma atat de clar si de dulce, ca eu inclin sa nu-i cred pe medici nici la acest aspect. Traim si vedem, toate pe rand, ca nu-i concurs.
ginye felicitari pentru ta-ta, stiu ce mult inseamna
. Ma bucur nespus de progresele lui Stefanut si sper sa revina la un somn mai linistit noaptea sa te poti odihni ca lumea si tu. Am citit ca atunci cand copilul face diverse achizitii, are un somn mai agitat, ori la voi sunt multe achizitii in urma operatiei: papa bucatele, poate spune cuvinte noi pe care inainte probabil nu putea sa le pronunte. Eu zic ca e doar o chestiune de timp pana cand se linisteste si face nani noaptea. Pupici mamicii obosite si multumim pentru urarea de "La multi ani" pentru Alexandra!
babyzapi
sper sa revina si Rapha la un somn mai linistit!
Am mult de citit din urma, nu va supi pe mine, n-am vazut poze inca, am citit doar ultimele pagini si restul cam pe diagonala... promit sa recuperez!
babyzapi spune:
Anca bine te-ai intors acasa. Cum a fost la ai tai?
.
Eli noi dormim la et 1 intr-o camera si Raphael in cealalta camera. Nu mai am alta camera pe etaj si sa-l mut la parter sau la 2, sa umblu cheauna noaptea pe scari, nuuuu. Iar camera lui, nu e foarte diferita de camera de la bunici, seara ii pun o veioza mica asa cum e obisnuit inca de la nastere...Eu o suspectez pe suzi. Cand il pun in tarc sa se joace sau sa stea si el cuminte cat sunt la tigare sau fac treaba, ii dau suzeta. Cum il scot din tarc ii si dau jos suzeta (si ii zic ca numai in tarc stam cu suzi) si chiar s-a obisnuit sa si-o scoata singur cand ma vede. De multe ori ducandu-ma sa fumez, cand ma intoarceam, doar dupa 5 min, il gaseam adormit in tarc, dar cu suzi in gura
. Si povestea cu suzi a inceput aiurea, acum o luna, cand nevrand sa deschida gurita sa-i dau pe gingii cu gel pt durere, i-am pus pe suzeta, asa o data, de 2 ori si am lasat-o in tarc, si o lua el singur cand statea acolo. Si pana la 11 luni el nu avea nico treaba cu suzi.
La noapte ii dau suzi sa doarma cu ea sa vad daca asta este cauza si pe urma vad ce masuri iau 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
monicus spune:
Minunate poze. Ati avut o petrecere ff frumoasa Olivia. Se vede cat de fericit este flacaul. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. II place sa fie pozat. Si ce coifuri simpatice ati avut. Super petrecere ati avut. Felicitari.
cameliam[red] frumoasa poveste. Esti o mmaicsa optimista si ff curajoasa. Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.
[red]elilov spor la treaba si s atermintai mai repede ca sa aiba micutzul spatiu sa mearga. Pai.. trebuie sa ii faceti loc sa exploreze.
Felicitari pentru petrecere. MMMM.. ce bine arata tortul cred ca a fost ff bun.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli
spor la treaba! Urata chestie mucegaiul asta! 
Cami
v-ati hotarat la ce dr faceti operatia? Despre alimentatie, vorbit din cate am inteles de la dr se realizeaza fara dificultati cand e vorba doar de palatul mare. Sunt sigura ca nu vor fi probleme de pronuntie.
Daca ai nevoie de ajutor, raspuns la anumite intrebari, orice...sunt aici.
Iza Anca sa speram la cat mai multe nopti dormite! Piciul meu, la ora asta, e la a doua repriza de somn...daca azi noapte a chefuit..

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
La multi ani, Diana de Lorellay!
La multi ani, Sonia de Esaria!
La multi ani, Maya-Maria de Andreea_23!
Camelia, oceanborn, am dormit si nu prea.La 3.05 piticul meu s-a trezit si nu a mai vrut sa doarma pana la 4.20.A stat si m-a tinut de mana, a mai vb cu mine a si chitait un pic, dar dupa ora 4.20 am dormit lemn amandoi, pana dimineata la 8.15. Cam ca anul trecut
.
fluturasha, ginye,Amalia, Camelia (multumim de poiezie), oceanborn, Olivia, eli, anca (sper sa-ti revii pana la anu'), multumim de urari.Sa aveti si voi parte de mult noroc si fericire alaturi de puiutii vostri.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
Otiliav spune:
Ohoho ce de sarbatoriti avem astazi, petrecere mare.
Diana
Sonia,
Maya
David cel voinic si un mare
ca ne cunoastem si e baiat frumos si cuminte 
Anca, deci ai desfacut cutia. Stati bine cu 30 de ml, Elisa refuza cu indarjire, de sete ia cateodata 5 ml si atat. Bine ca pot face ciocolata de casa din el
. Ce lapte ii dai?
Eli, am vazut filmuletul, doamne ce frumos vine el la mami si te pupa, dragatosul, daca m-am topit eu tu d-apai tu. De-asta esti mereu zambitoare si calma.
Jucaria aceea insa e de-a dreptul enervanta ca iese mereu si el ramane ca mosulica cu bastonul in mana.
Spor la varuit/smotruit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
cameliam spune:
Cam asa si noi, intre 3 si 5 s-a tot foit, am luat-o langa mine in patul din camera ei si nu prea am dormit niciuna in intervalul ala. S-a mai ridicat in fund, s-a aruncat inapoi cu capul in perna, a mai deschis ochii sa ma priveasca dulce, s-a tot intors pe o parte, pe cealalta... nu stiu ce-a avut. Dupa 5 a adormit bustean pana la 7:30 si eu cu ea.
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Camelia, oceanborn, am dormit si nu prea.La 3.05 piticul meu s-a trezit si nu a mai vrut sa doarma pana la 4.20.A stat si m-a tinut de mana, a mai vb cu mine a si chitait un pic, dar dupa ora 4.20 am dormit lemn amandoi, pana dimineata la 8.15. Cam ca anul trecut fluturasha, ginye,Amalia, Camelia (multumim de poiezie), oceanborn, Olivia, eli, anca (sper sa-ti revii pana la anu'), multumim de urari.Sa aveti si voi parte de mult noroc si fericire alaturi de puiutii vostri. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!
Sara ieri nu prea a papat bine...suspectez dintii...nu mai e niciunul la orizont, dar gingiile sunt cam inflamate.A papat ieri dupa amiaza 7 biscuiti si 4 felii de mandarina...supa doar vreo 4-5 lingurite, iar fructele de dupa amiaza fff putin.Laptele il bea tot.Ieri a dormit de la 12 la 15 si de la 18:45 la 19:50...si de la 22 la 8:15.Acum doarme de la 11;15...pe la 12 si ceva s-a trezit plangand, am luat-o in brate, am pupacit-o, ne-am plimbat un pic si am pus-o in patut si a adormit.
Merg sa citesc din urma...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
LA MULTI ANI DAVID de Malinas! Sa cresti mare, norocos si cu lipici la gagici
. Malinas 
LA MULTI ANI DIANA de Lorellay! Sa fii o fetita cuminte si descurcareata in orice situatie, tot binele din lume!
. Lorellay petrecere frumoasa 
Maya
Sonia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine