*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 18
ginye55 spune:
Eu sunt terminata de somn. Azi-noapte cred ca s-a trezit de 20 de ori. Nu am inchis un ochi. cand credeam ca l-a luat somnul se trezea. La 6 era in picioare. Nush cat mai rezist in ritmul asta. Am dureri de spate groaznice, mainile ma dor la fel de rau...Si sunt tot singura...mai e pana vineri. 

Maine vine nasa puiului din Spania. Trebuie sa mai fiu si fresh pt oaspeti. 

Pup fetele!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
[neata]
La multi ani, Diana de Lorellay!
La multi ani, David de malinas!
La multi ani, Sonia de Esaria!
La multi ani, Maya-Maria de Andreea_23!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Eli, un scump Dimi
!
Cami, mi-a placut tare mult povestea nasterii, e buna de citit de mamicile care urmeaza sa nasca, cu siguranta le da curaj
Oceanborn, am pus ceva poze la semnatura
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
David la 1 AN
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Am uitat sa va zic: a spus si puiul meu "ta-ta".
Noi o cam luat de la capat cu vorbitul. Nu mai zice nimic din ce zicea pana in operatie. Acum zice doar mama si tata, f rar, dar f clar si dulce. 
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli vazut poze si film cu Dimitrie cel far' de mot.
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! O frumusete de copil! 
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Olivia i-a placut tortul lui David, nu gluma! ![]()
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Ginye si noi la fel cu dormitul. Din ce in ce mai multe treziri. Azi-noapte, incapand cu ora 12 s-a trezit la fiecare jumatate de ora
si
. Sunt terminata! Nu mai pot si nu mai vreaaaaaaaau, dar nu e nimeni sa ma auda! Si nu inteleg de ce! In Franta cat am stat 2 luni, am tras noptile numai pana s-a obisnuit acolo, cam 2 saptamani, dupa care se trezea de 2-3 ori, ca pe la sfarsitul vacantei sa se trzeasca numai o data sau deloc. Si de cand suntem inapoi acasa, a luat-o razna noaptea! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
babyzapi spune:
Cami frumoasa povestea nasterii si foarte usoara
. Ai fost o norocoasa!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
oceanborn spune:
http://www.youtube.com/watch?v=iw_4CQhZbmU ,
http://www.youtube.com/watch?v=f2kh9XDj5Ow
cantecele in italiana, (zecchino d'oro), alea mai cunoscute de-a lungul timpului..poate va intere. ..
mami de Thomas
elilov3 spune:

La multi ani, David de malinas!
La multi ani, Diana de Lorellay!
La multi ani, Sonia de Esaria!
La multi ani, Maya-Maria de Andreea_23!

sa fiti sanaosi si voiosi si sa aveti parte numai de reusite in viata
iza poate e ceva ce nu ii place....schimba camera..eu stiu 
ginye off la tine deja m-am obisnuit sa nu te lase stef sa dormi ...totusi poate se intampla o minune 

sa va zic ca si noi aveam prob cu dormitul si racit din sapt in sapt..pana am descoperit cauza un nenorocit de mucegai dupa mobila..prin urmare tras mobila, pat, dat jos perdele...etc..si am varuit..da ati citit bine am varuit sa omoram mucegaiul...prin urmare o bucat perete alb si restul rozali , var pe parchet, plinte, tevi calorifer, geamuri...ce sa mai o placere si un miros...azi trebuie sa mai dam o mana ...ah si am dormit cu dadi...fiumiu sforaia in stanga dadi in dreapta..eli a statde paza....
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
anca_27 spune:

La multi ani, Diana!
La multi ani, David!
La multi ani, Sonia!
La multi ani, Maya-Maria!

Fetelor, mi-a plecat muza, chiar asa, puerila cum era, nu mai pot lega doua cuvinte... nu va supi, iubesc toti cozonaceii si cozonacitzele! Sper sa revina, cu inspiratii mai breze...
De Ralu nu stiti nimic?
Gynie, Iza... stiu cum e si va-nteleg atat de bine, asa ca nu va pot ura decat ce-mi urez si mie ... Doamne-ajuta la noapte sa fie mai bine! De vreo sapt am reinceput cu CH, si parca o mai linisteste, nu mai are 10 treziri, doar 5.![]()
A, da, si de cateva seri, bag in `rutina` si sticluta cu lapte praf... mai mult de 30 de ml n-a reusit, si aia in joaca si din greseala...
Iza, blog pus la bookmarked, la cat mai multe retete frumoase, rapide si sanatoase!
Olivia, ce petrecere frumoasa!
Mav, Sebi, avem incredere!
Brave, ma gandeam la body-urile incretite, buna idee, insa nu-i jeneaza? Ca idee e super, ca si lui z, ii sunt largi sus si o strang peste bulane.
De ce te jenezi sa ne scrii despre ce te doare? Eu o fac cand nu mai pot.
Stiu ca sunt altele, ale altora, mult mai importante, dar atunci, pt mine, ale mele sunt cele mai cele. Si prefer s-o fac aici decat s-o sun pe mama, sau pe altcineva apropiat, si sa-i bag in sperieti. Poate e doar de moment, mai ales la oboseala pe care o am in mine, le mai si vad mai mari decat sunt de fapt. Asa, faptul ca scriu, pe langa ca ma ajuta sa ma descarc, ma ajuta si sa vad apoi, cum `vad` eu lucrurile, si mai reanalizez, mai .... na, nu gasesc cuvintele, dar intelegi tu ce vreau sa zic.
Laura, cum fu la nunta?
Criss, mai arata-ne-o pe Sophie, mi-e dor de ea!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)