*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mama mia ce discutati de silicoane, operatii.
Din punctul meu de vedere cupa B este perfecta numai sa nu fie prea lasate . Dupa o noapte cu n-spe supturi eu intru bine in cupa B insa vai de ele de sosete.
Pe mine m-ar tenta sa le mai tai putin sa le ridic si sa fie egale ca una a produs mai mult si e mai lasata, deh dupa fapta si rasplata .

Lorena, eu te astept cu poze comparative dar drept iti spun ca sa fi aratat eu asa ca tine nu m-as fi operat niciodata. Eu vreau picioare lungi, imposibil in viata asta. Ai facut anestezii generale?

Discutai si cu sotul, cica nu-i de acord cu silicoanele.
Laura, am impresia ca trebuie sa astepti cam un an dupa ce ai terminatcu alaptatul, ca sa-si revina canalele galafore (parca asa se numesc), sa faci un eco mamar.
Acum ai si slabit, da-le putin timp sa-si revina. La mine cam dupa un an de la intarcare au inceput sa se umple sosetele, sa se depuna grasime, sa se intareasca. Nu fac misto, am facut si mamografie ca mi se parea ciudat sa se intample asa si mi-a scris pe rezultat ca e prea dens tesutul de aceea am dureri in anumite zone.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

criss, andy08,malinas multumesc mult de urari!

malinas, mi se pare foarte frumos cadoul pe care il pregatesti tu pentru David, recunosc ca si eu am dragalit-o pe Alexandra la 12 inainte s-o culc de-amiaz, ea la ora aia s-a nascut, duminica...

si pe mine m-au pus sa astept 4 ore inainte sa ma lase sa ma dau jos din pat sa merg la ea, eu simteam ca o pot lua la fuga, atata energie aveam imediat dupa nastere, si ei ii tot dadeau cu stai in pat 4 ore si maseaza-ti uterul...frate, nu se mai terminau alea 4 ore odata! cand s-au terminat, m-am dat jos din pat si tusti la sectia nou nascuti la fata, statea cuminte in rand cu inca vreo 10 bebelusi si ma astepta. o indopasera deja cu o tura de lapte praf, da a vrut si un pic de san, asa fericita nu cred ca am fost pana in momentul ala!

hmmm... m-am tot gandit sa scriu si eu povestea nasterii, poate ar fi momentul sa ma mobilizez

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Futuremother vaai ce bucurie mi-ai facut ca ai pus clipul cu Schnappy , de atata timp il caut dar nu stiam exact cum se numeste (il auzisem mai demult la radio21) si celelalte clipuri sunt taaare dragute .Au avut efect f. bun asupra Paulei ..era asa de maraita (ii ies dintii de sus) si doar vizionand clipurile s-a potolit , nici macar sticluta cu lapte nu a mai impresionat-o .Multumesc frumos !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamiseli multa sanatate! Imi pare rau de durerea ta de spate si-mi imaginez cat iti e de greu, ca de multa vreme ma confrunt si eu cu una...si sigur nu e similara cu a ta.. Incearca sa faci intr-un fel sa ajungi la tratament.
Mav lasa copilul sa se bucure cu tragerea la sorti! Cred ca o sa fie tare incantat...si noi la fel!
Eli sa-i fie de bine puiului! Am vazut filmul si pozele..e o dulceata, sa va traiasca si sa fie sanatos!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Malinas ce bine ca te-ai gandit la asta! Eu am fost o cascata si nu mi-a trecut prin cap...si sigur si-n noaptea aia a vrut sa vina de cateva ori in patul nostru, dar l-am dus tot la el de cate ori se trezea. Frumos cadou!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hai c-am pus osul la treaba, daca tot e ziua ei, prilej de aducere aminte si uite asa am scris si eu povestea nasterii.

Mergi la inceput

Cameliam mi-a placut ce ai povestit legat de nastere. Asa usor, sa tot nasti! Se vede ca esti o persoana optimista si pozitiva de fel, te-a ajutat mult asta la nastere!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

David

Sa cresti mare si frumos si sa ai parte de mult noroc! Malinas

Sonia

Maya-Maria

Maria Diana

Camelia emotionanta poveste. M-ai facut sa-mi aduc aminte de momentele de acum an ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani cozonaceilor ce sarbatoresc astazi implinirea primului anisor! Sa fiti sanatosi si veseli!!!
Maria Diana de Lorellay,
David de malinas,
Sonia de Esaria,
Maya-Maria de Andreea_23

Malinas frumos cadou! cum ati dormit impreuna?

Babyzapy. am uitat sa te felicit pentru blog! am salivat un pic si eu pe acolo.
Criss felicitari pentru primul tort! (eu sunt pasionata de torturi, praji, tot ce-i bun, atat sa le fac cat sa le si mananc

Thomas e bine, vesel, fara febra(acum cocotat pe o masuta cu activitati, inseamna ca e bine...), cu un dinte in plus..am reusit sa pipai gingia. tare l-a mai chinuit dintele asta.

Mamiseli, ma bucur ca ai mai scris, sper sa se rezolve problemele de sanatate cat mai repede!

Olivia cum v-ati petrecut? vrem poze!!!!

Amalia ce de poze faine am vazut!!!!! Luca e un dulce mare mare!!!!si mie mi se pare ca seamana cu David. imi place mult sa ma uit la pozele voastre, cu toate ca pe tine trebuie sa te caut cu lupa sa te zaresc ..

O zi frumoasa tuturor!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maria Diana
David
Sonia
Maya-Maria

Sa va traiasca puiutii, fetelor!

Cu intarziere Alexandra de Camelia! Sa-ti traiasca fata!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput