Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Of, Fafan a racit ? Sper sa nu fie nimic serios
Maria are programare de la ora 12.30, ca nu am vrut sa risc sa patim ca joia trecuta, cand au ratat-o din cauza ca s-au trezit prea tarziu ( bine, oricum o sa am eu grija sa-i sun cel tarziu la 11 ).

Andreea, o sa am telefonul cu mine, poate reusim sa aranjam cumva sa ne vedem.

greyeras, poate ne intalnim in weekendul urmator prin parc, daca tine vremea cu noi ( si poate o 'corupem' si pe ceamica )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!

Erina, plecam la Salzburg de revelion.

Ali, sper sa fie cat mai bine pt voi toti.

Teo, aseara eram la nasi, nu am auzit tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, e doar o tuse sacaitoare, nu are muci, febra sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
maine noi bagam o fuga la medic dermatolog sa il verifice pe Mario din nou si sa il puna la lampa...si in plus i-au spus sotului ca ar putea fi o boala genetica care ar afecta in timp si sistemul nervos si tare frica imi este de diagnostic (sunt asa de supara pe el ca nu a fost in stare sa retina ce i-a spus medicul oricum maine o sa ma duc si eu cu tot ochiul meu busit si cu toata raceala mea)

Auzi sa imi spui si mie cum a reactionat Lisa la cursurilede inot?

Sper ca sunteti bine cu totii si ca au trecut toate relele si vestile bune urmeaza sa fie citite di mine...imediat!

Referitor la inot, pot sa ma laud ca Tudor deja inoata sprajinindu-se de plutitoare si da din maini si din picioare singur. Scufundarile sunt deja rutina. Sambata am facut poze sub apa...abia astept sa vad ce-a iesit! Eu recomand cu caldura cursul de inot pentru pitici, e un loc excelent unde sa-si consume energia si sa-si dezvolte muschii.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Tare frica imi este sa nu fie asta cauza lipsei laptelui din tzati.N-am apucat sa scriu,insa acum cateva zile am vrut sa vad cat iese si am muls,n-am scos decat fff putin...
La Erika patisem indentic,dupa ce venisera rusii,usor usor am ramas si fara lapte.

Dupa Tudor, la exact 28 de zile de la nastere, au venit rusii la mine. Si am alaptat pana Tudor a avut 1 an, fara probleme. Dar citisem ca unele mamici au avut experiente neplacute, cu copii care nu voiau sa suga cand ele erau la menstra. Eu nu am avut experiente de genul asta.
Tin pumnii, sa nu pierzi laptele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Juniorul are dureri de cap si chiar daca i-am facut o groaza de controale , sange, oculist, otorino nu am ajuns la o concluzie...tare mie teama ca e atins psihic...de asta nu mai stau pe forum incerc sa stau cat maimult cu el , chiar si in pat(dar adorm eu prima nu el)

Ali, tare rau imi pare de pasa proasta prin care treci. Ma trec fiori cand doctorii sunt neputinciosi si nu pot pune un diagnostic. Eu mai nou ma uit la o emisiune pe ProCinema, parca, Mystery diagnosis si e important sa insisti pe langa medici sa verifice tot, absolut tot, pana gasesc cauza durerilor de cap. Putere, o sa fie bine, sunt sigura!
Sanatate multa si apetit ridicat piticei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angipangi

yaia,nu are nici o carenta ,e carie de biberon ,a stat zi si noapte cu biberonul in dinti

Imi pare tare rau! Sa nu uiti sa te sfatuiesti cu medicul dentist ce poti face ca dintii permanenti s anu fie afectati si sa iei ceva masuri preventive, gen administrare de xylitol si alte chestii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, tot am vrut sa te intreb: sotul tau urmareste cumva si seriale SF? Eu sunt innebunita dupa Battlestar Galactica, doar ca nu mai stiu nimic de soarta lui. Am vazut pana unde cei 4 de pe Battlestar au descoperit ca sunt cyloni si au decis sa ramana alaturi de restul, dar nu mai stiu daca mai exista o serie noua sau nu, ca aici nu a aparut. Pls intreaba-l si vreau si eu niste noutati daca stie ceva.

Urmareste daca le prinde...pe asta nu l-a urmarit, incepusem eu, dar il tot muta de pe un post pe altul, ma rog, un post da un sezon, apoi pauza, incepe un alt sezon pe alt post tv...si i-am pierdut uram. Probabil sotul o sa il iau pe dvd sa-l vada pe tot. Scuze, nu putem da noutati aici.
Dar avem pe dvd toata seria Babylon 5 si iti putem spune acolo care e sfarsitul.
Sper sa afli, stiu cat de frustrant e sa pierzi chiar sfarsitul si sa te tot intrebi ce s-a intamplat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
Eu nu sunt in cea mai buna pasa, cred ca am picat nitel in butoiul cu melancolie, asa ca ma retrag. Noapte buna si o saptamana minunata.

Esti sigura ca la ora aia nu picasei in butoiul cu...praf de nani-nani?
Sanatate lui Fafan, sper sa nu fie nimic!

Mergi la inceput

Fetelor...I am half way there! Maine am si eco de 20+1, sper sa fie totul bine!

Plec sa mai si muncesc...

Mergi la inceput