Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

L-am vazut pe vorbaretul Cristi si nu am putut sa nu fiu invidioasa putin cand l-am vazut cat de bine si frumos mananca singur ! Mai ales ca stiu ca mananca ! La noi in continuare mancatul este un mare stress pt mine, ca nu vrea sa manance mai nimic . Nu vrea deloc fructe, pana acum reuseam sa-i dau cu cereale de-alea de bebelusi, dar acum nu mai vrea. Nici carne nu vrea sa manance , cica: 'nu carnitza', inainte era bine cand ii dadeam pasat ca ii puteam pune acolo orice leguma doream eu si-i puneam carne de pui/vita sau peste sau ficatei. De exemplu, i-am dat pilaf si am tocat marunt-marunt o pipota - a refuzat, spunandu-mi : 'e murdar orezul' si pana nu i-am dat unul simplu, nu a vrut sa manance.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Luy, asta imi aduce aminte ca a trebuit si eu sa spal pastele de sucul de rosii de pe ele, pt ca Lisa vroia paste, dar cand a vazut ca au sos, a refuzat sa le manance. Asa ca le-am facut doar cu niste ulei de migdale si putin parmezan si asa le-a mancat mai ok .

Cred ca au etape cand mananca muult mai prost decat de obicei ;) Sper sa treaca. La noi inca functioneaza distragerea atentiei. Si nu mai vrea sa manance singura, vrea sa ii dau numai eu, rar o mai pot altii pacali si doar daca eu nu sunt acolo.

Sper sa vina zile mai bune...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Cafeluta pentru toata lumea!

Eu ma lupt cu podul de la Ikea, incerc sa fac o manevra cu sarit niste borduri pe la Selgros, ca altfel adorm in trafic.

O zi buna tuturor!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hmmm ce aromata ne-a lasat Aniast

Andrushcoo,sa fie cu noroc luna asta!

Offf,mai Luy,ce-o fi cu biata Me?Va imbratisez strans si va doresc multa sanatate!Tare greu tre' sa fie....

Sim,te imbratisez si pe tine,sa treaca mai repede starea melancolica
Bafta la tot ce v-ati propus!

Roxali,aici suntem iubita;stii ca gasesti in noi un suport moral si o prietenie sincera si dezinteresata!
Ai grija de micii macaronari

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Anisat multumim pentru cafea! Sa ai o zi cu vesti minunate!!!

Sim cred ca te-a ajuns oboseala cu amenajarea, jobul si restul treburilor! sa iesi din butoi. Mai plecati undeva iarna aceasta?

Imediat pun un link cu oferte in Austria. Eu inca ma mai gindesc dar parca nu as risca nimic.

In dimineata aceasta astept sa imi trimita sotul scanarile cu rezultatele la analize si dry test. Sper sa fie totul bine.

Luy stiu ce greu este cu hranitul fetelor. Dupa cum stiti ca tot m-am plins Daria maninca putintel. La ea se vede o imbunatatire doar daca respect orele de masa, nu scap nimic dulce intre si iese la plimbari lungi la aer curat.

Adimercedes, intradevar am ramas la Piatra Neamt. Vremea e un pic ploioasa si intunecat astazi dar tot acasa ne simtim cel mai bine. Doar ca o sa ii lipseasca tati. Aseara il stiga si prin somn.

Roxali, imi pare rau ca e atit de dificila situatia. Poate reusiti sa conciliati totul Eu iti doresc ce e mai bine entru tine si puiutii tai!!! Sunt sigura ca ai un sprijin in mama ta si ca toate se vor rezolva!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Erina multi pupici si dragalasei Daria!Tare dulce tre' sa fie cu bretonelul scurt!
Si eu as sta in PN daca tati e ocupat,plus de asta e asa urat in Bucuresti,burniteaza si e umed si patrunzator totul,ca-ti vine sa stai numai in casa!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Erina multi pupici si dragalasei Daria!Tare dulce tre' sa fie cu bretonelul scurt!
Si eu as sta in PN daca tati e ocupat,plus de asta e asa urat in Bucuresti,burniteaza si e umed si patrunzator totul,ca-ti vine sa stai numai in casa!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Teodora, multumim! Nici aici nu e vremea grozava dar ne simtim mult mai bine decit singure pina seara tirziu.
Oricum saptamina viitoare cred ca revenim pentru ca as vrea sa merg la medic pentru interpretare!
O saptamina usoara si numai bine tie, lui Mihnea si sotului!!!

20+ cu David

Mergi la inceput

Mamici iata un site cu oferte bune pentru Austria. Poate e cineva interesat. Daca ma piuteam hotari as fi facut aici rezervare si bilete separat. Blueair si Tarom au zboruri in fiecare simbata.

http://ro.bergfex.com/

O saptamina buna tuturor!!!

20+ cu David

Mergi la inceput

Ieri am fost in vizita la verisoara mea si la bb Dudu.Maine implineste 1 an si l-au sarbatorit in avans
Mihnea a fost asa de dragalasiti venea sa-l mananci,nu alta:asa protector cu ,,bebe'',il lua in brate,ii dadea jucarii,muream de dragul lui!
Noi suntem in extrema cealata cu mancarea:toata ziua cere ,,papa'',nu poti manca nimic,ca e si el motz,cateodata chiar exagereaza

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Andreea tinem pumnii!

Am recuperat si eu din urma, zilele astea am stat mai mult la mama si nu are net, a ramas singurica o saptamana si ne-am facut de cap. Sambata am fost prin Orasel dar Adelina nu a vrut sa se dea in nimic, ea a vrut la Mc, acolo s-a jucat tare frumos. Ieri am fost la nas sa-l sarbatorim, iar Adelina s-a comportat excelent, a cerut singurica de mancare si in plus a spus ca face pisu ceea ce pentru noi este o premiera, ii spune "nasu fac pisu". Ea este foarte atasata de ei, oricum sper sa o tina si de acum in colo ca pana acum ii explicam ca trebuie sa zica cand ii vine sa faca, cu teoria era bine, dar cu practica.

Luy sper sa fie bine si la voi, dar astea sunt riscurile legate de gradi. Dar daca stau sa ma gandesc si Adelina a tot racit si nu merge in colectivitate, asa ca... Cat despre dvd venim noi personal, asteptam sa va faceti bine.

Noi suntem bine cu raceala acum, eu am ramas cu o tuse sacaitoare, ca de joi ma luase si sinuzita, sper sa nu mai revina ca e groaznic.

Acum merg sa recuperez treaba ca destul am lenevit zilele astea.

O saptamana frumoasa va doresc!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, tin pumnii stransi-stransi ! Sa primesti vestea pe care o astepti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput