Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

L-am vazut pe vorbaretul Cristi si nu am putut sa nu fiu invidioasa putin cand l-am vazut cat de bine si frumos mananca singur ! Mai ales ca stiu ca mananca ! La noi in continuare mancatul este un mare stress pt mine, ca nu vrea sa manance mai nimic . Nu vrea deloc fructe, pana acum reuseam sa-i dau cu cereale de-alea de bebelusi, dar acum nu mai vrea. Nici carne nu vrea sa manance , cica: 'nu carnitza', inainte era bine cand ii dadeam pasat ca ii puteam pune acolo orice leguma doream eu si-i puneam carne de pui/vita sau peste sau ficatei. De exemplu, i-am dat pilaf si am tocat marunt-marunt o pipota - a refuzat, spunandu-mi : 'e murdar orezul' si pana nu i-am dat unul simplu, nu a vrut sa manance.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Noi suntem bine, nimic deosebit de raportat. Ma bucur doar ca nu mi-a mai racit Tudor de cand i-am dat septilin si oscillo. Adica de o luna si ceva, si ocazii a avut multe. Sper sa nu mai raceasca curand. Sper. Sper. Sper.

Imi pare rau sa aud ca sunt atati copii bolnaviori, mi se pare groaznic.

Luy cum a ramas cu restul de bani de la petrecere? Si dvd-ul cum il luam ? Nu organizam o intalnire la un teatru de papusi pentru o sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritilor!

O saptamana usoara sa aveti!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

L-am vazut pe vorbaretul Cristi si nu am putut sa nu fiu invidioasa putin cand l-am vazut cat de bine si frumos mananca singur ! Mai ales ca stiu ca mananca ! La noi in continuare mancatul este un mare stress pt mine, ca nu vrea sa manance mai nimic . Nu vrea deloc fructe, pana acum reuseam sa-i dau cu cereale de-alea de bebelusi, dar acum nu mai vrea. Nici carne nu vrea sa manance , cica: 'nu carnitza', inainte era bine cand ii dadeam pasat ca ii puteam pune acolo orice leguma doream eu si-i puneam carne de pui/vita sau peste sau ficatei. De exemplu, i-am dat pilaf si am tocat marunt-marunt o pipota - a refuzat, spunandu-mi : 'e murdar orezul' si pana nu i-am dat unul simplu, nu a vrut sa manance.

Avem si zile bune si zile mai putin bune, nu ne invidia....recunosc ca mananca fff frumos si bea din cana fara sa curga pe el, mai sunt accidente, dar e normal....de regula tranteste cana(normala) cand o aseaza.
Legat de mancat carnita si eu am avut o perioada de furca cu asta, acum ii tai carnita marunt in ciorba( suntem un mare ciorbar, de orice fel, daca nu are smantana e bun orice), la orez am schimbat tactica....fierb carnita cu legume( morcov, ceapa), apoi in supa fierb orezul, amestec cu legumele iar carnita o tai marunt si pun nelipsitul usturoi, mananca super bine asa....uneori mai pun si codimente pt pilaf, rar...insa recunosc carnita este pasare de curte. Cea cumparata o mancam fara mofturi, luam copanul in mana

Sanatate multa si sper sa ne calcati pe urme(in zilele noastre bune) cu papatul.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11, ma bucur ca tratamentul decurge bine, iar Cris a inceput sa vorbeasca.
Legat de munca, te inteleg perfect, parca in cei 2 ani cat am stat noi acasa s-au schimbat toate, macar daca era in bine.....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

tuturor sarbatoritilor zilei de astazi. Sper ca ati petrecut si inca mai petreceti frumos.

Eu maine dimineata iar iau drumul Bucurestiului, la prima ora. Sper sa fie bine...
Asa ca, o sa dau eu cafeaua.

Luy, o sa te sun sa vad daca ma pot intalni cu tine ca sa contribui si eu la banii de acoperit pentru petrecere.

Pupici, noapte buna!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril

speciali pentru ursuletzul Micha

Luy, maine se duce si sotul cu Stefan la Medicover, poate se intalnesc pe acolo . Vineri incepuse sa tuseasca si l-am luat acasa, nu il duc luni pentru mai multa siguranta, dar sta D cu el pentru ca eu nu imi pot lua liber... Stefan e binisor, dar nu vreau sa risc sa se captuseasca de la gradi cu ceva mai serios. Cred ca il jur de ora 11 vor fi acolo.

Aniast, tin pumnii pt maine.

Eu nu sunt in cea mai buna pasa, cred ca am picat nitel in butoiul cu melancolie, asa ca ma retrag. Noapte buna si o saptamana minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cu intaziere ,multa sanatate tuturor care poarta numele Sf Mihail si Gavril!

Multumesc mult fete dragi...mie greu ca nu prea cunosc bine legile aici,dar ma va lumina avocata saptam asta

Luy nici pitica mea nu vrea carnita numai , cand si cand, sub forma de snitelel...in rest cartoful e baza si pastele, dar nu te gandi la cine stie ce cantitati(cateva la numar)...se vede ca organismul nu ii cere, ca altfel manca ea , mai ales in prezenta fratelui
Trebuie sa fi tare cu primul an de gradinita...cam toti patesc la fel

Sant multumita ca juniorul nu mai are dureri de cap , deci cauza ramane tot familia.

O zi buna tuturor si multa sanatate bolnaviorulor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Erina, ce ma bucur ca sunteti bine si relaxati la PN. Pana cand stati tura asta??

Am vazut poze. Tare expresiva si finuta e Daria . Si mi se pare ca e inalta bine! Si tu esti atat de radioasa, de senina, de calma si arati asa de bine, se vede ca iti prieste sarcina.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Draga Adi multumesc pentru cuvintele frumoase!
Daca ma crezi pina la ora asta. 9.24 am nu m-am hotarit daca sa plec la Bucuresti cu Daria. Sotul are oricum citeva saptamini foarte ocupate si de asta ma gindesc sa raminem dar mai ales imi e frica de gripa.
Intre timp plecam la tara unde daria se va juca cu verioasa Flavia.

Ce bine ca i-a placut Lisei la inot! Si noua ne-a recomandat medicul dar asteptam sezonul mai cald.
-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina, daca sotul are program incarcat, poate e mai bine sa faceti o cura de aer de PN si sa reveniti in Bucuresti dupa cateva zile sau cand sotul se mai elibereaza, pe weekend, sa profite si Daria de prezenta lui!

Despre inot, si eu am asteptat vremea mai calduta, ca imi era frica sa o duc si sa imi raceasca cu adam imediat inainte sau dupa nastere.

Sa aveti un timp frumos oriunde v-ati hotari sa stati sapt asta!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Adi, vad ca bebe Adam vrea sa puna lucrurile la punct si sa iti arate cine-i seful . Pupam pe Lisa-cea-pe-cale-de-a-deveni-delfinasa, ii uram la cat mai multa distractie la cursuri !

Luy, multumesc .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput