Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

LA multi ani sarbatoritelor de azi, Gabriele si Mihaele!
Sa fiti sanatoase!

Un special ptr Gabriela mami de Sara!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de Sf . Mihail si Gavril! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor de azi mari si mici
GABRIELA
GABI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani celor care astazi isi serbeaza onomastica! Sa fiti sanatosi, frumosi si sa aveti parte de tot norocul din lume!

Mihai de mami Slippers76
Gabriel de mami adrianaolimpia
Mihai de mami ANDREEA11
Gabriel de mami Alice
Mihaela de mami Cristina florea
Mihai de mami ceamica
Mihai de mami mada28
Gabriel de mami carma
Gabriel de mami adriana30
Michael de mami Piciulika
Mihai de mami Raluca
Mihai de mami vickyfilip
Mihai de mami lilianamarcu
Gabriel de mami Andries

Sanatate, numai fericire alaturi de cei dragi si un pupic special pentru :

gabitz , mami de nazdravan Stefanut si delicata Eliza

Si

Gabriela mami de gingasa Sara.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Multumim, multumim de urari!!!!
LA MULTI ANI Gabrielelor, Gabrielilor, Mihaelelor #351;i Mihailor de toate varstelor. Sanatate, fericire, dragoste, bani si o viata frumoasa.
Noi am dat o tura prin IOR, este o zi splendida....Am vazut ca s+a mutat teatrul Ion Cranga la cinema Gloria, deci, daca vreti o piesa pt cei mici poate dati un anunt .
In rest suntem bine, Cris a inceput sa vorbeasca chiar non-stop. Noul lui hobby este desenul.....adik eu, tati, mamaie, bona desenam si el comanda....pinina (masina), pocacul (copacul), ca#351;a (casa), poale(floare)..si astea fara numar.
Eu sunt ok, nu am nici un efect advers la tratament, ma rog sa fie totul ok si sa inving boala. M-am ingrasat 2kg, de fumat nu mai fumez, decat f rar la nervi....Sabina, parca ma intreba de doctorat. Nu am mai lucrat deloc, am ultimul raport in martie, ma voi apuvca zil#351;ele astea de treaba...uff, nu am chef. Am multe hartii pt servici, si sunt scarbita....si cred ca mai e si varsta...am ajuns la lehamite.
Va pupam pe toti si toate si va uram numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai,Mihaela si Gabriel,Gabriela!
Sa va bucurati de tot ce este frumos in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani fericiti tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril !

Din partea mea,o sampanie rece si o felie de tort, cine doreste, cine pofteste ! Multumesc pentru urari .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! tuturor piticilor/mamicilor/taticilor/bunicilor ce poarta numele Mihai/Mihaela si Gabriel/Gabriela

Multa, multa sanatate si bucurii nenumarate alaturi de cei dragi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Imi trag si eu sufletul putin aici, profit de faptul ca Maria inca doarme. Azi a adormit abia la ora 16.30, probabil se va trezi curand. De cand sta acasa bineinteles ca si-a decalat iar programul fata de cel pe care il avea la gradi.
Ea inca nu este refacuta, ii curge nasul si tuseste parca mai rau decat acum cateva zile. Azi-noapte a avut cateva reprize de tuse - acum, dupa-amiaza, nu am auzit-o decat o data. Maine merge sotul din nou cu ea la control. Orice ne-ar zice dr., am decis sa o mai tinem o saptamana acasa. Maine este sotul meu liber, iar de marti vin bunicii la noi si vor sta cu ea. Sa speram ca dupa aceasta saptamana va fi bine si va putea merge din nou la gradi.
Oricum, de cand a inceput, regula a fost aceasta : 2 saptamani la gradi, 2 saptamani acasa . Recunosc insa ca nici eu nu am trimis-o acolo bolnava, la primul semn am mers cu ea la dr si am intrerupt gradinita. Pana una-alta ne-am descurcat asa, insa recunosc ca eforturile sunt mari.
In fine...

Roxali, imi pare tare rau sa citesc despre problemele voastre. Primeste din partea mea o calda imbratisare , stii ca noi suntem aici, daca ai nevoie sa te mai descarci. Tinem pumnii ca lucrurile sa se rezolve cumva la voi, iar cei mici sa treaca incet-incet peste situatia creata.

Mergi la inceput

Adi, vad ca bebe Adam vrea sa puna lucrurile la punct si sa iti arate cine-i seful . Pupam pe Lisa-cea-pe-cale-de-a-deveni-delfinasa, ii uram la cat mai multa distractie la cursuri !

Mergi la inceput