Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Yaia, tot am vrut sa te intreb: sotul tau urmareste cumva si seriale SF? Eu sunt innebunita dupa Battlestar Galactica, doar ca nu mai stiu nimic de soarta lui. Am vazut pana unde cei 4 de pe Battlestar au descoperit ca sunt cyloni si au decis sa ramana alaturi de restul, dar nu mai stiu daca mai exista o serie noua sau nu, ca aici nu a aparut. Pls intreaba-l si vreau si eu niste noutati daca stie ceva.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Asa, va las la discretie pt cine doreste, cine pofteste. Ba am si cioco fierbinte! Daca tot am bantuit azi pe aici. Pai, cum nu? Ca Adam a decis ca e foamete mare in tara! M-a tzitzilit intr-o veselie, de azi noapte, pana acuma si inca mai e din ziua de azi : la 1, 2:53, 6:20, 8, 9:29, 10:27, 11:42, 13:06, 14:20, 15:11, 17:37, si acum e 19:24 si inca baga. Noroc cu protectiile de san si cu crema de lanolina, ca de mult eram franjuri altfel

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Adam parca e Bogdan cand era bebe. Cam la fel suna orarul nostru de alaptat. Eh, de parca acum daca ar fi dupa el ar fi altfel....
Laptic sa fie si putere la asa o pofta de mancare.

Babylina, cred ca isi produce pt zile grele, ca dupa ce ma tzitzileste in asemenea hal, a doua zi adoarme dupa 10-15' si mie imi pusca laptariile .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Erina, ce ma bucur ca sunteti bine si relaxati la PN. Pana cand stati tura asta??

Am vazut poze. Tare expresiva si finuta e Daria . Si mi se pare ca e inalta bine! Si tu esti atat de radioasa, de senina, de calma si arati asa de bine, se vede ca iti prieste sarcina.

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Betty, intru cu vesti despre lectia de inot de ieri.

Dupa cum ziceam, Lisa s-a trezit ff devreme de dimineata si era deja obosita la 9:30. Pe la 10 a plecat sotu' cu ea catre piscina, cu ideea ca o sa doarma Lisa macar vreo 1/2h inainte de inceperea cursului. Pana la urma a dormit vreo 15-20' si s-a trezit chiar inainte de lectie.

Acolo nu era aglomerat, doar vreo 7 persoane la 2 instructori. Apa de 1.3m, si destul de calduta. Sotul a trebuit s ao tina in brate si sa faca diverse activitati impreuna, adica el sa o tina si Lisa sa dea dupa mingi, sa dea din maini, din picioare, sa calareasca un calut etc. Lectia a durat vreo 30', numai bine, cat sa nu inceapa sa se agite. Desi, al un moment dat, Lisa si-a dat seama ca e uda si a vrut sa iasa sa se stearga . A sters-o sotul pe fata si au mers inapoi, dar din acel moment nu a fost ff convinsa si participanta. Insa una dintre instructoare a propus ca de saptamana viitoare sa se mute la o grupa mai de avansati, unde nu mai intra cu insotitor, ci sunt 2 copii la un instructor, au flotoare si se descurca. Sotul a sugerat sa merg eu saptamana asta la inca o lectie cu insotitor, ca sa isi puna flotoarele alea si sa intre in apa cu ele pana data viitoare, ca sa nu avem atunci scandal. Insa nu stiu cum as putea ajunge, in conditiile in care picur pe mai multe parti si ar trebui si sa trag o epilare inainte, ceea ce imi e imposibil zilele astea cand abia apuc sa ajung la baie si sa beau o cana de apa .

Dar Lisa a venit incantata acasa, nu a avut probleme, a zis ca mai merge, imi povestea ce a facut etc. Nu ii e frica de apa, doar ca nu a vrut sa isi puna chestiile alea pe ea. Nici nu vreau sa o luam prea repede, ca sa nu dezvolte frica sau aversiune.

Sper sa fie bine data viitoare. O sa dau raportul .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata si La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de nume!
Mihaelelor si Gabrielelor sa fiti fericite si santoase!
La multi ani si rudelor voastre care poarta numele arhanghelilor!!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Erina, ce ma bucur ca sunteti bine si relaxati la PN. Pana cand stati tura asta??

Am vazut poze. Tare expresiva si finuta e Daria . Si mi se pare ca e inalta bine! Si tu esti atat de radioasa, de senina, de calma si arati asa de bine, se vede ca iti prieste sarcina.

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Draga Adi multumesc pentru cuvintele frumoase!
Daca ma crezi pina la ora asta. 9.24 am nu m-am hotarit daca sa plec la Bucuresti cu Daria. Sotul are oricum citeva saptamini foarte ocupate si de asta ma gindesc sa raminem dar mai ales imi e frica de gripa.
Intre timp plecam la tara unde daria se va juca cu verioasa Flavia.

Ce bine ca i-a placut Lisei la inot! Si noua ne-a recomandat medicul dar asteptam sezonul mai cald.

20+ cu David

Mergi la inceput

SabinaY. sper sa fie totul bine cu alptarea. Oricum tu ai facut tot ceea ce ai putut!
Chiar zilele trecute ma gindeam la vitaminele japoneze, acelea in sticlute. Imi amitesc ca aveau unele chiar cu venin de vipera!

Sper ca Erika a scapat complet de raceala!!!!

20+ cu David

Mergi la inceput

Putine mesaje ieri, se vede ca ati avut o simbata plina. Noi am stat in oras, Daria are un breton scurt foarte haios-bineinterles ca a plins si a tuns-o tipa de la salon in 2 minute, am mai rezolvat din treburi iar seara am mincat super placinte la bichi. daria s-a jucat cu Matei foarte frumos. Are un ris asa frumos, molipsitor...
Luy eu am pierdut momentul cind se juca Daria cu Adelina dar abia astept sa il vad pe DVD!!!!

Va doresc o duminica frumoasa!!!!

20+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/ Gabriela.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput