Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
Yaia, succes, sa vii numai cu vesti bune! 
Aniast, sper ca si vestile tale sa fie excelente!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Ce liniste pe aici! Ati picat toate in butoiul lui Sim? 
=====================
Gabriela77 spune:
Nana, ce frumos ...eu ador sarbatorile de iarna, trebuie sa fie minunat la voi!Cum ai e fluturasul?
Piciule, ce vesti minunate! Asa, da!!!!! M-am indragostit deja si de Senior Corazon!Acum ai grija de tine si nu exagera din nou cu munca!
Sim, bine ca ai mai intrat, tare dor mi-era de tine!Sanatate lui Stefan!
Adi, bine ca s-au rezolvat problemele voastre de sanatate!
Ali, imi pare rau de problemele voastre! Sper sa se rezolve tote cu bine!
Devyla, si pt voi un pupic special! 
Andreea, Doamne ajuta sa fie cu succes tratamentul!
Luy, sanatate Mariei!
Erina, si eu zic, ca tot mai bine acasa acum decat la Bucuresti, chiar cu dorul de tati!
Andreea, pumnii stransi!
Yaia, succes la eco! Tinem pumnii srans-strans! Deja jumate....
Multumim foarte mult de urari! Le intoarcem si noi inzecit tuturor aniversatilor!Noi am sarvbatorit aseara cu o cina in oras, doar eu si tati, apoi o comedie romantica, f dragut!
In rest, cu Sara, vesti bune, am fost si la orl-ist, sunt putin inflamati polipii ca urmare a virozelor repetate, dar a zis ca e si o perioada 2-3 ani in care e destul de normal sa fie asa. In niciun caz nui e vb de interventie acum. Mi-am luat un bolovan de pe inima.
Altfel, acum e cu buni, vesela, sanatoasa, vorbareata, agera...A botezat o papusa cu numele de Emma, deci o iau drept semn bun. E drept ca uneori mai tranteste cu ea, dar asa face cu toate jucariile...
Emma mea din burtica e incredibil de vioaie si agera, am senzatia ca si-a schimbat pozitia si s-a pozitionat ca prea loveste colul! O sa imi lipseasca tumbele astea din burtica!
O zi frumosa tuturor mici si mari si sanatate maxima!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
ceamica spune:
multumim mamici pentru urari ! Ieri mi-am amintit si eu ca minunatul meu este mihaita ! uram si noi cu intarziere la multi ani celor care si-au aniversat onomastica !Michael de mami Piciulika ,
Vlad de mami Slippers76 , Cristi de mami ANDREEA11 , Luca de mami mada28, mami Gabitz , mami Gabriela , sotior de Danutza si sotior de Slippers parca (aici nu mai stiu sigur).Totusi am senzatia ca am omis pe cineva.....
la noi totul merge inainte , a fost o sapt de cosmar , nici nu stiu daca sa v-o detaliez ca nu vreau sa stric nimanui ziua .
A fost la noi bunicul sotului ca nu s-a simtit bine si astazi am reusit in sfarsit sa-l internam. Grea este batranetea asta , eu una sigur nu sunt facuta sa am grija de batrani si nici sa cad pe capul cuiva nu imi doresc !
Am spalat baia aia de mi-au iesit ochii din cap din juma in juma de ora (cosmar) in conditiile in care eu tb sa am grija de copil!
Drept urmare am ajuns cu metroragie singura la spital si daca ma credeti acum nu-mi doresc decat sa am grija de copilul meu si atat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. multa sanatate bolnaviorilor
tin pumnii Aniast si Yaia ! Sa fie cum vreti voi!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica multumim mamici pentru urari ! Ieri mi-am amintit si eu ca minunatul meu este mihaita ! uram si noi cu intarziere la multi ani celor care si-au aniversat onomastica !Michael de mami Piciulika , Vlad de mami Slippers76 , Cristi de mami ANDREEA11 , Luca de mami mada28, mami Gabitz , mami Gabriela , sotior de Danutza si sotior de Slippers parca (aici nu mai stiu sigur).Totusi am senzatia ca am omis pe cineva..... |
Pe Roxana?
La multi ani si voua, sanatate multa.. si sa auzim numai de bine!

=====================
valentina_22 spune:
Buna seara,
Ali, un
special si o calda imbratisare se indreapta spre tine.
Yaia, Aniast, va steptam cu vesti bune!
Ema, sanatate multa si ai grija de tine,
Pupici multi tuturor puiutilor bolnaviori. Sa va insanatositi repejor!
La noi inceputul de saptamana nu a fost exact ceea ce ne doream. Vineri totul era bine cu Alexandra, am mers si am luat avizul fara nici un fel de problema. De dimineata la fel, totul ok,la controlul de la gradinita. Si tocmai ce il culcasem pe Andrei ca sunt sunata sa vin de urgenta la gradinita (asta se intampla pe la ora 15.00), deoarece Alexandra de la ora 13.00!,
varsa fara intrerupere, are scaune moi, frisoane si temperatura. Nici nu mai stiu cum am reusit sa ajung la gradi sa iau fata. Am gasit-o plansa toata,palida si ghemuita pe patutul ala din cabinet. Dupa o usoara investigatie am plecat spre spital. Aici o alta asteptare. Diagnosticul final gastroenterocolita si amigdalita acuta.
Vad ca acum dupa metroclopramidul dat nu mai varsa,iar scaun nu a mai avut. Mi-e asa o mila de ea, si tare mi-e ciuda ca nu pot s-o ajut cu nimic. A trebuit sa o calmez, a inceput din senn sa planga, spunandu-mi ca a varsat numai din vina ei!
Unde o fi auzit asta nu stiu, suspectez ceva pe la gradinita. Din cate am inteles cica , bucatareasa a fortat-o sa termine supa pe care o lasase in farfurie. Abia astept sa ajung la gradi sa am o discutie de la bucatareasa pana la asistenta. M-au anuntat abia dupa 2 ore ca are probleme, nu mi se pare normal. Acum este pe tratament si speram sa ne refacem repede. Suntem izolati la domiciliu si stau cu grija sa nu ia si Andrei ceva.Acum fug, vad ca iar a inceput sa planga! Of!!!
Am asa o stare, va rog sa ma credeti abia ma mai tin pe picioare! Oboseala si faptul ca nu am nimic de facut decat sa astept imi dau asa o stare de nervi! Iar Andrei parca tocmai a baut 5 energizante. Nu sta o clipa locului, m-a epuizat. Bine macar ca este sanatos.
Papanash, din pacate toate planuriule pe care mi le-am facut pentru aceasta saptamana pica. Ramane sa mai vorbim.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Valentina, sanatate multa Alexandrei....vad ca la voi nu se mai termina.
Aniast, sper ca vestile sunt bune la voi, am intrat special sa vad daca ai spus ceva.
Sim, Luy, sanatate multa lui Stefan si Me...sper ca nimic grav la voi......
Noi avem de zi si mucisori, sper sa fie doar atat, de regula( sper ca nu si de data asta) dupa mucisori urmeaza gatul...e tot ce imi lipsea
Yaia, asteptam vesti de la Eco maine.
micul-mare delfin...va invidiez pentru asta, daca imi doresc ceva este sa-l duc pe Criti la inot....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
babylina spune:
Buna seara!
Luy, credeam ca numai al meu e mofturos la mancare.
Celia, iti trimitem mofturosii nostrii poate se molipsesc si se pun pe mancat.
Bogdan, cum ii pun farfuria in fata zice " nu, nu". Macar daca nu ar manca ca nu ii place mancarea. Dar pur si smplu refuza sa guste. Aseara a mancat peste facut la abur , fara nimic pe el. Unt ar manca toata ziua si magiun . Ii iau din ala natural de Topoloveni si manaca cu sticsuri. In rest...iaurt, branza, cascaval, ou cate putin galbenush, struguri cateva boabe. Omleta mai mananca , cu cascaval legume sau cu mar. SI cam atat. Azi i-am facut o bucatica de sfecla si un mar bagate in mixer pana s-a facut pasta si a luat cateva lingurite. Aproape numar pe degete mancarurile care ii plac. Iaurt a inceput sa manance mai bine asta vara cand il manca doar afara pe banca. Si binenteles cand vede la altii. Ajunsesem de umblam cu geanta full de mancare cand ieseam afara. daca aveam iaurt , cerea biscuiti, daca aveam biscuiti cerea iaurt . CAnd aveam iaurt si biscuiti cerea fructe. Asa ca aplecam blindata, cu fructe ,iaurt, biscuiti,omleta. Si uneori ma intorceam cu toate acasa. Tot sper ca odata si odata sa manance .
Ceamica, multa sanatate.
Valentina sanatate la fetita , sa se recupereze repede .
Sarcina usoara gravidutelor 

O saptamana superba tuturor.

alehiam spune:
timp prea mult nu am, asa ca rapid:
La multi ani sarbatoritilor de mihail si gavril!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si celorlati sa va ocoleasca cat mai mult bolile.
Despre Robert: are si el o luna si de cand merge la gradinita. A fost racit si a stat o saptamana acasa, dupa care era umbra lui mami
. De la gradinita il iau fericit, vesel, dar de abia asteapta sa plece. Ne plimbam acum zilnic dupa ghitzi (gradinita) cu babaiu(tramvaiul) si trebuie sa mancam vigu (covrig). Ii plac e de educatoarea lui de grupa. E absolut delicios cum incearca sa-mi povesteasca ce a facut la gradinita in limba lui.
. Insa, cred ca deja s-a acomodat la gradinita si ii place.
Mai nou a inceput sa spuna ca il cheama Due Obet Fatan. ![]()
Mai avem niste crizute cand si cand, zic eu normale. Dar cel mai tare e ca are momente in care nu vrea sa se dezbrace de bluza de pe el, sa stea cu fesul in cap sau sa stea incaltat cu pantofii de afara. 
E la fel de pasionat de mancat salate de legume si ciorbe.
Eu va citesc, ca atat imi mai permite timpul... Ca in rest de munca pana peste cap... incat am ajuns sa sper sa nu se imbolnaveasca Robert ca nu are cine sa stea cu el acasa (ca si sotu e la fel de prins).
Eee, acum am incalecat pe o sa si ma duc sa ma bag cu capul sa rezolv din treburi ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)