Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, multumim de cafelutza, Mad ! Chiar ma gandeam ca trebuie sa dau eu trezirea, pt ca v-am gasit pe pagina 2. Asa ca trimit acusica mesajul, sa aduc subiectul nostru in top, sa-l gasiti mai repede !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Alehiam, multumim de cafea, ma bucur ca s-a adaptat bine Robert la gradinita.

Urez si eu cu intarziere "La multi ani" sarbatoritilor de sf Mihail si Gavril!

Multa saatate tuturor papanasilor si dulceturilor bolnaviori/bolnavioare.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata de la mare!!
In primul rand vrem sa multumim pentru urarile primite si sa uram numai sanatate si bucurii pentru sarbatoritii de duminica!
Eu nu am mai intrat de mult. Am fost tare prinsa cu treaba (amenajare apartament nou, cumparaturi de rigoare) si toate astea le facem dupa servici si cu Luca dupa noi. Burtica creste, nu am aflat inca ce este probabil la morfofetala 2 pe 4 decembrie.Avem 18 saptamani si cred ca am inceput deja sa-l simt pe bebe.Am fost si usor racita si eu si Luca dar a trecut cu bine.
Week-endul trecut a fost cu peripetii : si tata si socrul meu au fost in spital. Tata o interventie minora ce a trecut cu bine, socrul o criza uratica inca nu stiu exact ce azi aflam, ceva oricum neurologic.
Duminica ne-am relaxat cu musafiri din familie si l-am dus pe Luca la mall la shopping , pentru mine si pt el. Eu am nevoi deja de haine de graviduta. Si in Constanta tare uratele sunt. Noroc ca ma ajuta moda actuala.
Picia ma bucur ca vestile sunt bune.
Yaia asteptam noutati.
Gabriela te invidiez- tare imi doresc si eu o cina doar noi doi si un film sa ne mai relaxam si noi pana vine bebe 2.
hai ca m-am intins
O saptamana minunata
Va pupam
Luca Mihai si Mada28

Mergi la inceput

Valentina, offf, iar ati ajuns la spital ? Saracutii de voi, dati dintr-una in alta ... Multa sanatate va doresc, sa uite problemele drumul catre voi. Iar tie multa, multa putere si incredere ca vor veni si zile mai bune

Mergi la inceput

Mad, multi pupici lui Obet Fatan . Tare ma bucur sa aud ca ii place la ghitzi .
Si Maria are ritual dupa ce o iau de acolo, noi nu mergem cu tramvaiul, ci la mami in brate si trebuie neaparat sa ne oprim sa cumparam paine si sa-i dau sa manance pana acasa .
A, iar crizutele cu imbracamintea... sunt si la noi, nu vrea sa-i dau jos bluza/body de pe ea, daca s-ar putea ar sta numai in pijama ( ca sa nu i-o dau jos dimineata ).
Mult spor la treburi, poate reusim sa ne intalnim intr-un weekend.

Mergi la inceput

Mada28, ce bine ca ne mai scrii despre voi ! Deja 18 saptamani ? Ce repede a trecut timpul ! Acusica vine decembrie si ne spui ca Luca o sa primeasca o surioara
Imi inchipui ca-i foarte obositor pt voi sa va ocupati de amenajare pt apartament nou dupa serviciu, cand trebuie sa aveti grija si de Luca. Nu va mai pot ajuta parintii, sau nu stau in Constanta ?
Sarcina usoara, mult spor la treaba, dar sa ai grija si de tine si de burtica !

Mergi la inceput

ceamica, multa sanatate ! Sper ca acum esti bine

babylina, va sa zica si Bogdan e in clubul ne-mancaciosilor... Ieri m-am intalnit cu Andreea si mi-a povestit ce dificil la mancare este si Vladi, asa ca mi-am dat seama ca nu este Maria caz singular. Asta este in principal si problema ei, ca nu vrea sa guste nimic nou, refuza fara sa stie ce gust are

Fetelor, tine-ti pumnii in continuare pt Andreea, maine vine iar la Bucuresti. Draga noastra, suntem alaturi de tine !

Mergi la inceput

Saptamana asta sunt bunicii cu Maria ( adica vor sosi azi ), asa ca seara am mai multa libertate, nu mai sunt cu ochii pe ceas. As putea sa ma mai intalnesc cu voi sa va dau dvd-ul, daca aveti drum pe traseul Victoriei-Romana-Universitate-Unirii ( eu merg cu metroul acasa, plec de la munca pe la 17-17.15 ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Zi mohorita la Piatra Neamt! Sa vedem cum ne organizam sa o facem luminoasa!

Daria e bine deocamdata, ne-am semi-izolat sa u avem surprize cu vreo imbolnavire.
David e supr jucaus si de acum m-am obisnuit sa il simt ca pe un mic pestisor, sa mingii burtica si sa ii trimit cite un gind bun!

Yaia, zi mare pentru tine! Intilnire frumoasa va doresc!

Sim, foarte frumos ca ati rezervat. Si eu tot spre zona aceea inclin-Kaprun, Zee am See.
Il luati si pe Stefan? la noi planul ar fi sa mergem noi doi cu o pereche de prieteni dar tot ma gindesc ca daca ma obosesc, daca racesc...

Madalina ce bine ca ai mai scris despre Robert! Felicitari pentru proaspatul gradinar. Eram sigura ca o sa ii placa! Ii poti spune te rog lui Robert sa trimita si Dariei o incurajare sa manince si ea salate si cirbita???

Valentina, sanatate Alexandrei! Te cred ca esti epuizata! Sper sa isi revina repede si sa fie totul bine!!!

Gabriela, ce frumos ati petrecut de ziua numelui!!! Mi-a placut mult si cum vorbesti despre Emma. Cu siguranta Sara o va primi cu multa dragoste!!!

Luy, tinem pumnii pentru Andreea!!!

Mada28, sarcina usoara in continuare! Acusi afli culoarea de carucior!

Ceamica, multa sanatate si numai bine!!! Sper sa ai o saptamina usoar si relaxanta!

Mandarinuta, ati mai fost la teatru? Ce ati vazut frumos? cE mai face Antonia?

Se pare ca Roxana are o saptamina foarte ocupata!!! Sper ca sunt bine copilasii!!!

Babylina si Bogdan e mofturos la mincare!!!
La Daria cred ca e ceva din gene pentru ca asa eram si eu si sotul.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Va las: www.youtube.com/watch?v=y6MhjhMtq7s&feature=related" target="_blank">Andrea Bocelli & Giorgia-Vivo per lei

O zi frumoasa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput