Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de aici, de la frig!

Am intrat sa-i urez Yaiei bafta la eco azi, sa dea bunul Dumnezeu sa fie asa cum isi doreste si in burtica sa fie o delfinasa sanatoasa tun! Intalnire frumoasa, Yaia!

Nois untem relativ bine, Andrei a facut 2 zile febra 38 asa ca duminica am ajuns iar la urgente, au zis ca are putin rosu in gat dar nu ne dau nimic ptr asta, in schimb ptr tuse, ca tuseste tare, ne-au dat Ventolin (Yaia, poate imi mai dai si mie detalii despre el), insa nu reusesc cu nici un chip sa-l imprietenesc pe Andrei cu dispozitivul, desi i-am lipit pe el masinute din Cars si desi noi ne amuzam si zicem ca e o trompeta. El rade si atat, cand vine vorba sa-i pun si lui la gurita, plange pana se invinetzeste. Asa ca inca ne imprietenim.

Valentina, sanatate multa Alexandrei!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Tinem pumii pt Andreea!

Yaia abia astept sa vi sa ne dai vesti!

Nana sa stii ca nici Adelina nu a stat deloc la aerosoli, dar o tineam fortat pt ca stiam ca e pentru binele ei. Am povestit aici ca ne stia tot spitalul, cineva o tinea si eu ii puneam mascuta, cica atunci cand plang trag mai tare si mai bine aerosoli. Va doresc sa treceti repede peste asta.

Mad ma bucur sa aud vesti despre voi, deja Robert e baietel mare.

Ceamica multa sanatate! Ai grija de tine.

Luy am vrea sa ne intalnim, dar vom pleca cateva zile la sora mea, venim duminica seara. Ce bine ca iti vin ajutoare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, sanatate multa fluturashului ! Offff, mititelul...

Yaia, asteptam numai vesti bune !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Erina si eu te inteleg perfect cu mancarea. deocamdata stau linistita se pare ca trece printr-o perioada mai buna, acum mananca si peste pe care nici nu vroia sa il vada inainte. In rest mananca ciorbita foarte bine, la pranz intodeauna ciorbita nu ne lipseste niciodata din frigider. Mai nou a inceput sa ceara singura, azi de dimi de ex a cerut unt cu gem (de la socrela). pentru voi, imi place cum povestesti despre bebita mic.

Mergi la inceput

Mai nou sunt in cautare de job, mama m-a anuntat in week-end ca ar vrea sa ramana ea cu Adelina. Nu am fost inca sa-mi iau CM dar nici nu vreau sa ma intorc acolo, sper sa gasesc ceva mai bun, nu ma grabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, la teatru nu am ajuns inca, sambata si duminica a fost vreme buna in Bucuresti si am preferat sa iesim in parc. Antonia e o dulce si ma bucur in fiecare zi de timpul petrecut impreuna, ne pupacim si dragalim toata ziua. Dimineata merge cu mamaie in parc, unde se joaca cu prieteii ei (2 fetite si un baietel). Cand vin de la servici pe la 5.30 iesim in parc, mai facem cateva cumparaturi si apoi ne jucam acasa, dansam cu tati pe cantecelele de la Cutiuta Muzicala. Iar seara la culcare, adoarme cu capul pe mine, dupa ce i-am citit cateva carticele.

Valentina, multa sanatate Alexandrei!

Nana, multa santate lui Andrei!

Yaia, te asteptam cu vesti bune de la eco!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Valentina, of, sanatate multa Alexandrei!Si tie putere multa,a mamica incercata!

Cecilia, sa fie bine si la voi!Si sa fie o forma usoara de viroza!'

Madalina, mi-era dor de voi! Ce bine ca ai mai intrat si ne-ai dat vesti despre scumpicul tau! E delicios cum isi spune el numele. Felicitari pt acomodarea frumoasa la gradinita!

Mada, ce patanii si pe voi cu sotul si tatal, of, sanatate multa si asteptam cu interes culoarea caruciorului!

Ceamica, sanatate, sper ca esti bine acum!

Erina, cu siguranta ziua mea ai inseninat-o, tare mi-e draga piesa asta si chiar nu o auzisem demult! Deci si David e mare pestisor in burtica! Cred ca tare ne vor lipsi tumbele lor de acolo. Aseara am reanranjat din nou hainele Sarei in sifonier, si cateva ramasesera mici . Am intrebat-o daca vrea sa ii dea si surioarei din rochitele si bluzitele care ii sunt mici. A refuzat categoric! ba chiar a tot repetat apoi. Observ ca e foarte posesiva cu lucrurile si jucariile ei, desi ciudat cu partenerii de joaca e generoasa imparte mereu jucariile. Imi amintesc ca spuneai acelasi lucru despre Daria, Cred ca ne vom confrunta cu mici accese din astea, sper doar sa fie minore si sa le gestionam corect!

Yaia, ce zi mare pt tine, te asteptam cu vesti bune!

Roxana, tu vad ca ocupata tare saptamana asta.

Carpatina, la voi toate bune?

Nana, speram sa fie mai bine fluturasul si sa nu fi facut febra, off! La noi aerosolii au success in fata calculatorului! Bietul Andrei, of, ca mi se rupe inima!

Mandarinuta, o dulce si Antonia!

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????

Andreea, pumnii stransi!

La noi toate bune, sanatoasi, voiosi, Sara a ramas cu cealalta buni, pana la urma toate miscarile astea de trupa ne-au prins bine tuturor, ei ca si-a petrecut mai mult timp cu bunicile si s-a mai obisnuit cu absenta mea, lor ca au ptrecut mai mult timp cu nepotica, mie ca nu mai stiu ce e bucataria, calcatul si curatenia, oricum bucuria mea cea mai mare e ca o vad sanatoasa, linistita, bine ingrijita, iubita. Ieri mi-a spus mandra cum o cheama, cati ani are, in ce oras locuieste si pe ce strada! Vorbeste atat de corect, desi nu in propozitii foarte ample. Dar minunta mi se pare perioada asta.
Despre cealalta mamaruta, suspectez ca si-a schimbat pozitia si s-a lansat, ca prea loveste colul si tot weekendul a facut niste rasuciri spectaculoase. Asa ca ma astept la urmatorul control sa aflu ca e pozitionata deja.

Si ma opresc ca m-am cam lungit, va doresc tuturor o zi minunata!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Salutare..

Noi suntem bine, numaram (eu) zilele ce mai trebuie sa treaca pana incepe vacanta.

crishtina, cum mai esti? O ?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Erina, plecam toti 3. Mergem si cu finii nostri si inca o familie cu un baietel putin mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina, uite ca m-am nimerit chiar acuma sa citesc si raspund

Sunt bine, multumesc. Azi am implinit 38 sapt!! O mare realizare. De vineri cand am fost la control am inceput sa ma misc...incet incet sa nu fie schimbarea prea brusca. Insa ma simt bine. Astept din moment in moment sa plecam la marea intalnire Nicole poate sa vina oricand. Imi zicea doctorita ca de nu vine singura pana la 39 sapt...o ajutam sa vina...nu as vrea sa ajung acolo..din cauza diabetului zicea...sa nu fie prea mare...eu stiu? Burta nu mi-e exagerat de mare insa cum nici eu nu sunt prea mare nu se poate sti cat de mare e copilasul. Cam atat despre mine. Asteptati-ma cu vesti bune de acum

Yaia, te astept si eu cu vesti azi! Numai bune, bineinteles!

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput