Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Pai atunci ...

Hai Nicole ! 

Parintii si fratiorul tau te asteapta cu mare drag !
Nastere usoara, crishtina, refacere usoara si mai ales o bebelusa sanatoasa si cu pofta de mancare ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sim, am vazut azi noapte la ora 00 ca m-ai sunat si am zis ca nu-i cazul sa-ti mai intorc apelul
. Las' ca te sun diseara, cand ajung acasa. Sper ca Fafan e bine 
carpatina, te cred cu numaratoarea... Ai grija, ca Maria ( mai nou nu-si mai zice nici Me si nici Meme, este Maria sau Mariutza
) ma mai intreaba din cand in cand : 'Unde e Guta ?'
Asadar trebuie musai sa o duc la el, ca-i tot spun ca Guta o sa vina cu Ioana in vizita la bunica Ioanei, iar noi vom merge sa-i vedem ![]()
Yaia... Asteptam vesti...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Buna seara, Ali, un special si o calda imbratisare se indreapta spre tine.Yaia, Aniast, va steptam cu vesti bune! Ema, sanatate multa si ai grija de tine, ![]() Pupici multi tuturor puiutilor bolnaviori. Sa va insanatositi repejor! La noi inceputul de saptamana nu a fost exact ceea ce ne doream. Vineri totul era bine cu Alexandra, am mers si am luat avizul fara nici un fel de problema. De dimineata la fel, totul ok,la controlul de la gradinita. Si tocmai ce il culcasem pe Andrei ca sunt sunata sa vin de urgenta la gradinita (asta se intampla pe la ora 15.00), deoarece Alexandra de la ora 13.00!, varsa fara intrerupere, are scaune moi, frisoane si temperatura. Nici nu mai stiu cum am reusit sa ajung la gradi sa iau fata. Am gasit-o plansa toata,palida si ghemuita pe patutul ala din cabinet. Dupa o usoara investigatie am plecat spre spital. Aici o alta asteptare. Diagnosticul final gastroenterocolita si amigdalita acuta.Vad ca acum dupa metroclopramidul dat nu mai varsa,iar scaun nu a mai avut. Mi-e asa o mila de ea, si tare mi-e ciuda ca nu pot s-o ajut cu nimic. A trebuit sa o calmez, a inceput din senn sa planga, spunandu-mi ca a varsat numai din vina ei! Unde o fi auzit asta nu stiu, suspectez ceva pe la gradinita. Din cate am inteles cica , bucatareasa a fortat-o sa termine supa pe care o lasase in farfurie. Abia astept sa ajung la gradi sa am o discutie de la bucatareasa pana la asistenta. M-au anuntat abia dupa 2 ore ca are probleme, nu mi se pare normal. Acum este pe tratament si speram sa ne refacem repede. Suntem izolati la domiciliu si stau cu grija sa nu ia si Andrei ceva.Acum fug, vad ca iar a inceput sa planga! Of!!!Am asa o stare, va rog sa ma credeti abia ma mai tin pe picioare! Oboseala si faptul ca nu am nimic de facut decat sa astept imi dau asa o stare de nervi! Iar Andrei parca tocmai a baut 5 energizante. Nu sta o clipa locului, m-a epuizat. Bine macar ca este sanatos. |
Off..sanatate multe...Doamne, cate mai tragi si tu si singurica...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Happiness_4_us spune:
Yaia, cum e bb2? Toate bune, da?
Hai spune-ne cum a fost la control!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Eu sunt trista. A murit actorul meu preferat, www.mediafax.ro/cultura-media/gheorghe-dinica-a-murit-5094504" target="_blank"> Gheorghe Dinica !
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc in schimb ptr tuse, ca tuseste tare, ne-au dat Ventolin (Yaia, poate imi mai dai si mie detalii despre el), insa nu reusesc cu nici un chip sa-l imprietenesc pe Andrei cu dispozitivul, desi i-am lipit pe el masinute din Cars si desi noi ne amuzam si zicem ca e o trompeta. El rade si atat, cand vine vorba sa-i pun si lui la gurita, plange pana se invinetzeste. Asa ca inca ne imprietenim. |
Nici Tudor nu era prieten cu el. Se juca fara probleme cu masca si adaptorul acela, dar cand venea momentul sa-l punem...jale! Asa ca bagam cele 2 fasuri recomandate si apoi il tineam cu forta cu masca la nas/gura, pana tragea cele 10 guri de aer cu medicament recomandate de medic. Si gata! Plangea dupa, dar asta era. Medicul zicea ca e ok daca plange, abia trage mai bine medicamentul in plamani!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Asteptati-ma cu vesti bune de acum |
Tinem pumnii deja!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, cum e bb2? Toate bune, da? Hai spune-ne cum a fost la control! |
Asaaa...la control toate bune. Bebe in grafic, greutate estimata la 360g la 20+1, masuratorile ok, toate organele ok, doctora a zis ca e bebe miscator!
Si dupa ce ne-am asigurat ca totul e in ordine, am intrebat daca poate sa ne spune ce e. Evident ca ne-a spus ca nu e sigur si asta ne-a repetat de 3 ori pana am plecat, ca e doar 85% sigura de sexul bebelusului, dar se pćare ca e fetitza!
Acum trebuie sa asteptam sa nasc inainte de a decerna premiul, dar 85% e cu rosu!
Sanatos sa fie bebe si sa nu ma bat cu tata-su de la nume, in rest, noi sa fim sanatosi cu totii!
Multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari!
Aaa...si am si o veste mai putin buna...pentru ca e totul ok, nu mai fac eco pana la nasteri. Doar dupa 30 si ceva de saptamani, daca nu se intoarce, asa cum a facut Tudor, mai facem. Daca se intoarce, ne mai vedem la nastere. (emoticon cu buza pusa a suparare trecatoare)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nici Tudor nu era prieten cu el. Se juca fara probleme cu masca si adaptorul acela, dar cand venea momentul sa-l punem...jale! Asa ca bagam cele 2 fasuri recomandate si apoi il tineam cu forta cu masca la nas/gura, pana tragea cele 10 guri de aer cu medicament recomandate de medic. Si gata! Plangea dupa, dar asta era. Medicul zicea ca e ok daca plange, abia trage mai bine medicamentul in plamani! ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Dar efectele s-au vazut simtitor, sau doar s-a mai aleriorat tusea? Eu si stresul.
O sa incerc sa il tin si eu fortat desi am mai incercat o data si s-a pus pe plans la modul ca se invinetzise si nu mai respira, ca asa plange el cand se enerveaza tare, cu apnee.

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
Gabriela77 spune:
Nana, si eu sunt tare trista pe tema asta! Era unul din actorii mei preferati si il admiram foarte mult! Speram sa depaseasca criza, dar uite ca nu a fost asa! 
Cristina, tinem pumnii!
Yaia, chiar asa...te joci cu emotiile noastre? Sau inca nu ai fost la ecograf?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +