Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Yaia, cum e bb2? Toate bune, da?
Hai spune-ne cum a fost la control!

Asaaa...la control toate bune. Bebe in grafic, greutate estimata la 360g la 20+1, masuratorile ok, toate organele ok, doctora a zis ca e bebe miscator! Si e mult mai miscator decat a fost Tudor, asta o simt!
Si dupa ce ne-am asigurat ca totul e in ordine, am intrebat daca poate sa ne spune ce e. Evident ca ne-a spus ca nu e sigur si asta ne-a repetat de 3 ori pana am plecat, ca e doar 85% sigura de sexul bebelusului, dar se pćare ca e fetitza!
Acum trebuie sa asteptam sa nasc inainte de a decerna premiul, dar 85% e cu rosu!
Sanatos sa fie bebe si sa nu ma bat cu tata-su de la nume, in rest, noi sa fim sanatosi cu totii!

Multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari!

Aaa...si am si o veste mai putin buna...pentru ca e totul ok, nu mai fac eco pana la nasteri. Doar dupa 30 si ceva de saptamani, daca nu se intoarce, asa cum a facut Tudor, mai facem. Daca se intoarce, ne mai vedem la nastere. (emoticon cu buza pusa a suparare trecatoare)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Yupiiiiiiiiii!
Eu am zis!
Si sa ma lase cutareasca cu 85% ca oricum este peste 50 si deci e fetitza!
Ma bucur din suflet!
Cat despre primitivii de nordici cu cele 2 ecografe pe toata perioada sarcinii, no comment! Asa e si aici, nu fac ei nene, sunt atat de siguri pe primele 2 si pe analizele de sange, ca nu mai e nevoie alta eco pana nasti.
Ma intreb daca bb are circulara, e sortit sa moara strangulat nu? Ca nici cand nasti nu fac eco, doar monitorizeaza bataile inimii.
Asa imi explic si multitudinea de copii cu malformatii care se nasc aici la ei, nu mai pun la ca un moment dat, putini fiind, oricum ai lua-o, ajung sa fie cumva rude intre ei.
Inca o data felicitari, sa fiti sanatoase!

Crishtina
Nastere usoara!

Revin mai pe seara ca merge tare greu forumul!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, ratasem postarea ta! Felicitari din suflet! Minunate vesti! Sa dea Domnul sa fie pana la capat!Deci am avut si eu un feeling bun!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Yaia felicitari pentu vestile bune! Deci va fi delphinasa!

Christina mai ai putin si o sa-ti tii puiuta in brate!

Gabriela tare isteata Sara, ma bucur sa aud ca ii merge bine cred si eu cu bunicii langa ea.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Carpatina, uite ca m-am nimerit chiar acuma sa citesc si raspund

Sunt bine, multumesc. Azi am implinit 38 sapt!! O mare realizare. De vineri cand am fost la control am inceput sa ma misc...incet incet sa nu fie schimbarea prea brusca. Insa ma simt bine. Astept din moment in moment sa plecam la marea intalnire Nicole poate sa vina oricand. Imi zicea doctorita ca de nu vine singura pana la 39 sapt...o ajutam sa vina...nu as vrea sa ajung acolo..din cauza diabetului zicea...sa nu fie prea mare...eu stiu? Burta nu mi-e exagerat de mare insa cum nici eu nu sunt prea mare nu se poate sti cat de mare e copilasul. Cam atat despre mine. Asteptati-ma cu vesti bune de acum

Pai cum nu se stie cat de mare e copilul? Nu ti-au facut ecografii? Mie, tot din cauza diabetului, in ultimele 6 saptamani de sracina mi-au facut eco in fiecare saptamana.

Hai ca-ti tin pumnii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
'Unde e Guta ?' Asadar trebuie musai sa o duc la el

Noi va asteptam cu mare drag!

=====================

Mergi la inceput

Ma bucur de vestile bune Yaia!

Costa mult o ecografie la "privat"? (nedecontata de asigurari)

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Pai cum nu se stie cat de mare e copilul? Nu ti-au facut ecografii? Mie, tot din cauza diabetului, in ultimele 6 saptamani de sracina mi-au facut eco in fiecare saptamana.

Hai ca-ti tin pumnii!

=====================

Ba da, ultima e facuta in sapt 36...insa parerea mea ca nu poti vedea exact cu o ecografie cat de mare e...la diabet cum se depune mai mult tesutul adipos...nu e numaidecat ca ar creste in oase. Doar parere personala asta. Si apoi...la mine in ultimele saptamani glicemia nu a fost tocmai in limite...tu ai facut insulina pana la sfarsit si in asta erai ok...

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Yaia, ma bucur tare mult de vestile bune! Am avut si eu dreptate cu fetitza Sa fie sanatoasa si tu si ea!

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna! Scriu repede ca vrea Daria joaca!!!

Yaia, super vestile de la morfologica!!! Fewlicitari pentru delfinasa!!! So, Ema e buna de o cinste uriasa!!!

Eu abia astept sa mai fac o ecografie pe la 27 de saptamini-nu cred ca rezist pina la 30 si apoi voi mai face una spre sfirsit! Doamne ajuta!

Si cind m-am gindit la saptamina 38 m-am gindit la Christina!!!
Nastere usoara si refacere rapida draga mea!!! te asteptam cu vesti bune. Eventual invata pe tati sa intre sa fac marele anunt! Nicole abia asteptam sa ne cunoastem!!!

Gabriela si Daria zice la fel ca toate sunt ale ei dar bebelusul va avea si jucariile lui si sper sa mai lase si de la ea. eu ma astept ca primele 6-7 luni sa fie mai usoare pina va incepe bebelusul sa se intinda dupa jucariile ei.
Pupam frumoasa dulce Sara! auzi la ea, sa stie si strada si tot!!! Matei cind era mic si vorbea la telefoin cu tati care era in strainatate zicea: Vino in Romania din Piatra Neamt!

Nana, sanatate fluturasului, sper sa se invete cu mascuta!!! Incercati sa i-o dati lui sa v-o puna intii sau sa faceti practica pe jucarii. Desi cred ca deja ati incercat si asta. Pupici!!!

Mandarinuta, super vestile despre Antonia. Ma bucur ca aveti bunici aproape!

Greyerash, toata bafta din lume pentru gasirea unui job bun! Conteaza mult sa fii multumita si sa te simti pretuita!!!
ce bien ca s-a hotarit mama ta!!!

Carpatina, la noi la clinicile particulare o morfofetala e 540 ron. Cred ca batem strainatatea!!! Stiu ca intrebasei de asigurare dar asa ca sa iti faci o idee.

Care e AMR-ul pentru vacanta!!!

Sim, merge si Stefan, foarte frumos! Noi vrem o evadare in doi-de fapt trei si o planuim si de scurta durata-3,4 zile.

Am fugittt, o seara buna!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Yaia felicitari pentru delfinasa! Ma bucur tare ca sunteti in grafic ! Eu nu am avut feeling-ul bun insa asta cu 85% nu ma satisface[:D Este fetita , au avut dreptate chinezii la tine

Erina guritza aurita ai avut-o chiar tu , eu am spus baietel la Yaia! Fetele sunt bune de cinste! Dau eu ca sunt in cealalata tabara

Sa va zic de o cunostinta care mi-a spus ca a fost la eco la d-l H (cel celebru )si i-a spus ca este fetita . Ce credeti c-a nascut? Baietel! N-are nici o legatura cu Yaia , mi-am amintit acum ca m-a obsedat atunci si continua vad, cum naiba a gresit H ?!

Pup burticile!

Se pun pampoanele ptr Christina? Atunci ma bag si euNicole mai ai putin pana la intalnirea cu mami

Ma duc sa stau cuminte la orizontala

Sanatate bolnaviorilor
Va pup

aaa, era sa uit din nou: Roxana la multi ani!
multumesc Carpatina

Mergi la inceput