Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Erina guritza aurita ai avut-o chiar tu , eu am spus baietel la Yaia! Fetele sunt bune de cinste! Dau eu ca sunt in cealalata tabara

Sa va zic de o cunostinta care mi-a spus ca a fost la eco la d-l H (cel celebru )si i-a spus ca este fetita . Ce credeti c-a nascut? Baietel! N-are nici o legatura cu Yaia , mi-am amintit acum ca m-a obsedat atunci si continua vad, cum naiba a gresit H ?!

Pup burticile!

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Ceamica, iar m-am ametit in predictii!!!

Cit despre doctorul H, la el merg si eu!!!
Sper sa ramina baietel la mine pentru sotul e super incintat si m-am obisnuit si eu cu gindul.
Dupa simptomatologie-adica modificarile date de hormoni eu zic ca nu s-a inselat...oricum e mai probabil sa ti se spuna fetita-adica nu se vede penisul si la sfirsit sa fie baiat decit invers, sa se vada "bijuteriile coroanei" si apoi sa dispara...

Cunostinta ata a fost in urmarire la el pina la sfirsitul sarcinii?
M-ai pus tare pe ginduri...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am updatat repede saptraminile la semnatura si m-am mai calmat.
Oricum o sa astept rabdatoare urmatoarea ecografie pentru ca e drept ca m-am cam grabit la morfofetala de trimestrul II. Am facut-o la 18 sapt si 2 zile cind cea mai concludenta ar fi fost dupa 22 de saptamini.

O seara linistita tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara,
Yaia felicitari pentru vestea buna.
gravidutele sa stea cumintele ca acum vine clipa intalnirii cu mandri cavaleri si frumoase domnnite .
bolnaviorii sa se faca repede bine.
Noi deja vedem o luminita pentru iesirea din criza! Bogdan ne-a dat 2 vesti bune in seara asta: prima ca "el face economie" si a doua ca "maine se duce la serrvici". Deci ne-am scos. Acum e cocotat pe scaunel si perie televizorul zicand ca el e " pupier".
Am si eu o rugaminte. Stiu ca a pus odata cineva un site de unde se descarcau filmulte Baby Einstein. Eu am reusit sa sterg din greseala ce aveam si nu mai am. Daca mai are cineva siteul , va rog frumos sa mi-l dati si mie.
Acum fug ca cineva vrea sa citeasca o carte si imi spune '"amite, nomot nomot titim tate" si nu pot refuza o asemenea cerere. ( amice, te rog frumos sa citim cartea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Erina , ai pm

edit
reformulez ca se pare ca nu stiu limba romana si creez panica. Poate de data asta imi iese . Deci ....cum ar putea gresi H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Yaia super vestea ...lasa ca e ttititza

Nanuca am folosit si eu la baietoi dispozitivul, dar stiu ca nu trateaza ca e pe baza de cortizon, doar calmeaza...off chiar cauma a tusit si mandra mea in somn...deci santem pe calea cea buna

Erina sa-ti traiasca cuculetul...tare in urma am ramas

Vali multumesc

Andreea pumnii stransi si ptr voi

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Crishtina nastere usoara!

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tare lniste pe aici.
Sa fie oare d ela gripa porcina? Nu mai veniti la o sueta de frica firusilor?

Mai Carpatina, cum sta treaba la voi cu asigurarea privata, ca mi-ai starnit curiozitatea, asta ptr ca si altadata ai mentionat despre asigurarea nedecontata de casa de asigurari.
Aici nu exista privat, la modul ca privat cu aparatura performanta, daca la asta te referi. Exista privat numai cu eco transvaginala, cand detecteaza sarcina, caci eu eram luata in evidenta la o astfel de clinica si acolo mi-au confirmat sarcina, si numai dupa ce treci de cele 12 sapt. se considera ca esti insarcinata si cea de la clinica te trimite la "circa" de care apartii, pe urma in spital la analize, etc, circuitul. Aici exista ecograf 3D numai in spitalul principal, unde ajungi numai cu recomandare de la moasa, ca numai ea te are in evidenta toata sarcina, si daca ea considera ca e totul ok, nici moarta nu da recomandare de alt eco. Stiu ca eu spre sfarsitul sarcinii cu Andrei, am intrebat moasa daca pot merge sa mai fac un eco si platesc. La care ea, chiar indignata, a zis ca nu vede ptr ce mi-ar da recomanare ca din punctul ei de vedere sarcina decurge normal.
Avem prieteni islandezi, o familie cu care ne consultam in multe privinte si care ne-au ajutat foarte mult, oameni deschisi la minte, etc, si cu care am discutat si noi la vremea respectiva, insarcinata fiind cu Andrei, daca exista asigurari private, cu conditii speciale etc. Ei ne-au zis ca aici sunt conditii excelente de nascut si nu vad autoritatile rostul asigurarilor private cu statut special, alegi daca in apa sau normal atunci cand intri intravaliu, ptr ca oricum camera e prevazuta si cu jacuzzi, tocmai ptr ca nu au vrut sa existe diferente sociale.
Cam asta aici in Is.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, citind intrebarea ta m-am dus inapoi la intrebarea mea.. si-am si corectat ceea ce scrisesem.. intrebarea era de fapt cat ar costa o ecografie daca ai vrea sa-ti faci una, nefiindu-ti ceruta/recomandata de ginecolog.. sau de moasa in cazul tau.

scuze de confuzia creata

p.s. Si pe mine m-a intristat moartea lui Dinica. Dumnezeu sa-l ierte!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Slippers, esti bine acum? Mai treci si pe la noi!

=====================

Mergi la inceput

Devylla, a mai trecut greul?

=====================

Mergi la inceput