Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
daca medicii sunt foarte buni

Aici asta e problema, ca nu sunt nici macar buni, greu gasesti un medic bun. Cei buni pleaca unde sunt mai bine platiti, in Suedia sau Anglia...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Si daca eu, turist in IS, am nevoie de o investigatie si n-am un card de sanatate ce ma fac?

In primul rand, cine te-a trimis acolo? :))
Asigurare de calatorie nu ai?

Te duci la spital si te trateaza aia, nu te lasa sa mori, dar iti iau si pielea dupa tine la sfarsit...financiar vorbind! O apendicita fara asigurare era vreo cateva mii bune de euro, spre 10 chiar.
Oricum, sa-ti iei cardul european de sanatate daca te duci in Is, auzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am intrat sa va salut si sa va multumesc pentru grija. Acum totul s-a oprit (metroragia) , sper sa fie bine si in continuare ! Am produs un chist de 4cm /3,7 cm din iunie de la ultima eco si pana acum si el este inculpatul!

de astazi sunt si somer cu acte in regula !

Roxali

Roxana , ma bucur ca Andrei este un vorbaret! Sa vedem cum o sa-i faca fata domnisoara Alex
brrr cu avioanele , insa banuiesc ca doar de data asta ai avut pb spre viena. Banuiesc bine?

Luy sunt inca datoare . Si pana pe 21 luna asta nu pot sa va intalnesc . Desi as vrea !!!

Mergi la inceput

Babylina este haios foc Bogdan! Si cum face el economie?
Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian.

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Si daca eu, turist in IS, am nevoie de o investigatie si n-am un card de sanatate ce ma fac?

Te duci la spital si te trateaza aia, nu te lasa sa mori, dar iti iau si pielea dupa tine la sfarsit...financiar vorbind! O apendicita fara asigurare era vreo cateva mii bune de euro, spre 10 chiar.

da' la banii astia macar ai taietura mica mica?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Pai oricum ai da-o, cu asigurare sau fara, tot la stat ajungi.
Adicatelea, daca nu ai asigurare platesti pe loc din buzunar

Pai .. si de ce tu, daca vrei sa faci o extra ecografie (extra insemnand nerecomandata de moasa) nu poti sa fi privit ca unul care nu are asigurare?

Pentru ca ei nu pot pricepe de ce vrei tu o extra ecografie...nu pricep si gata. Eventual trebuyie sa inventezi ceva ca sa te trimita...gen nu l-am mai simtit pe bebe miscand si vreau sa ma asigur ca e totul ok. Dar daca te duci sa zici doar ca vrei extra eco ca asa vrei tu, sa te linistesti, se uita la tine de parca vii de pe luna.
Si la spital nu poti ajunge oricum, decat cu programare...facuta prin clinica, de catre moasa. Altfel, poti merge la urgente, sa astepti cu orele, ca aici betivii au prioritate daca au fost adusi de pe strada, beti morti...si sunt ceva betivi, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:

Citat:

Pai .. si de ce tu, daca vrei sa faci o extra ecografie (extra insemnand nerecomandata de moasa) nu poti sa fi privit ca unul care nu are asigurare?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ptr ca asta e sistemul ptr cei care traiesc aici si ptr ca singurul eco performant, unicul ca asa am descoperit ca doar langa maternitate unde iti fac morfofetala, este in spital unde merge toata lumea si unde nu mergi decat daca ai recomandare de la moasa/medic.
Asta mi se pare de 2 lei si inca nu ma pot obisnui cu ideea. Nu stiu ce a fost in capul meu cand am fost insarcinata cu Andrei.
Noroc ca a mers sarcina ok, cred ca asta mi-a dat incredere ca intr-adevar nu e necesara o alta eco.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:

Citat:

da' la banii astia macar ai taietura mica mica?

Ai!
...vrea tu sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Babylina este haios foc Bogdan! Si cum face el economie?
Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian.

Gabriela

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica
Pai deocamdata nu mananca si facem economie la mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Pentru ca ei nu pot pricepe de ce vrei tu o extra ecografie...nu pricep si gata. Eventual trebuyie sa inventezi ceva ca sa te trimita...gen nu l-am mai simtit pe bebe miscand si vreau sa ma asigur ca e totul ok. Dar daca te duci sa zici doar ca vrei extra eco ca asa vrei tu, sa te linistesti, se uita la tine de parca vii de pe luna.
Si la spital nu poti ajunge oricum, decat cu programare...facuta prin clinica, de catre moasa. Altfel, poti merge la urgente, sa astepti cu orele, ca aici betivii au prioritate daca au fost adusi de pe strada, beti morti...si sunt ceva betivi, nu gluma!

Si chiar si aia cu numisca bebele, o verifica mai intai moasa, ii monitorizeaza bataile si de-abia daca daca e ceva ce i se pare ei ca e in neregula da recomandare.
De regula, nu se primesc nene recomandari asa, ca vrem noi!
Yaia ! Parca locuiesti aici in Is.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput