Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)
Raspunsuri - Pagina 20
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babylina
|
ce cunoscut imi pare , e jale si la noi! Nu mai stiu ce combinatii sa mai fac
, cum sa-l mai tentez
Gabriela77 spune:
Ce interesant cu sistemul sanitar din alte tari, vezi avantaje si dezavantaje! Eu abia rezist o luna fara sa fac eco, trebuie sa fie tare greu sa faci atat de rar!
In alta ordine de idei, arsurile mele de stomac sunt tot mai suparatoare, iar noaptea deja ma trezesc de 2-3 ori, bebelina apasa tare pe vezica. Din placerile ultimului trimestru!
Asa ca va fi mai mult decat binevenit prenatalul meu din decembrie! Si statul asta pe scaun 8-9 ore ma omoara!
Ceamica, bine ca ai scapat!
Roxana tare neplacut trebuie sa fi fost zborul in asemenea conditii...brrrr...bine ca totul a fost ok!Bine ai revenit!
Erina,
multumesc mult! Ce adorabila trebuie sa fie Daria cand foloseste expresiile acelea
In engleza ii mai vorbesti tu? Tu cum te mai simti?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian. |
Si pe cand lansarea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ceamica
da' la banii astia macar ai taietura mica mica? |
=====================
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia dar iti iau si pielea dupa tine |
tesut adipos nu vor?
=====================
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babylina
|
=====================
carpatina spune:
ce cunoscut imi pare , e jale si la noi! Nu mai stiu ce combinatii sa mai fac , cum sa-l mai tentez |
Mah, nu va amintiti ca Picea zise ca i-a zis ei cineva ca daca mananca atat cat ar putea tine in pumn e OK?
=====================
bikmaria spune:
ce cunoscut imi pare , e jale si la noi! Nu mai stiu ce combinatii sa mai fac , cum sa-l mai tentezEma , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
ai vostri nu mananca ,iar a mea nu se mai satura ,nu stiu cum sa mai procedez,ar manca intruna ,dimineata si la 6 -30 de se trezeste ,primul lucru imi zice :haide mami papam,lui Teuta mea ii este tare pomica,pap si eu un ousol
,pe strada daca vede pe cineva cu ceva in mana intinde mana si spune si mie imi este pomica ,vreau si eu sa pap
,nu va spun de cate ori i-a rupt cate o batranica din covrig,din paine ,sau ce Dumnezeu a mai avut in mana fiecare 
babylina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, nu va amintiti ca Picea zise ca i-a zis ei cineva ca daca mananca atat cat ar putea tine in pumn e OK? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Dar ce pumni mari trebuie sa aibe copilasii care mananca.
Acum , ce sa zic, Bogdan isi completeaza ratia de mancare pe zi cu tzitzi (sunt unele pareri care sustin ca de asta nu mananca prea multa mancare).
gabitz78 spune:
seara buna.eu va citesc pe apucate, de scris...nu prea mai am timp.
stef e ok cu scoala, a inceput sa se mai dea pe brazda.
eliza e ok, face progrese.
multa sanatate bolnaviorilor.
crishtina - tinem pumnii.nastere usoara.

yaia - felicitari pt caruciorul roz.deci pot veni cu stef la petit, nu?![]()

luy - te sun maine, poate reusim sa ne vedem.
pupare tuturor.