Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007. (349)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scriu repede un mesaj sa nu lungesc tare capitolul. Mai ca m-as baga la facut unul dar mi-e ca gresesc...

Gabriela si la mine arsurile sunt groaznice. E un cerc vicios, maminc sa treaca apoi incep mai rau. Am luat un medicament homeopat dar nu ajuta asa ca acum 10 min am luat un Dicarbocalm. Nici un efect. Sper sa nu tina pina la sfirsitul sarcinii.

Bikmaria, esti fericita cu asa fetita mincacioasa! Stiu ce vorbesc pentru ca la Daria e tare greu cu mincarea.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Scriu repede un mesaj sa nu lungesc tare capitolul. Mai ca m-as baga la facut unul dar mi-e ca gresesc...

Gabriela si la mine arsurile sunt groaznice. E un cerc vicios, maminc sa treaca apoi incep mai rau. Am luat un medicament homeopat dar nu ajuta asa ca acum 10 min am luat un Dicarbocalm. Nici un efect. Sper sa nu tina pina la sfirsitul sarcinii.

Bikmaria, esti fericita cu asa fetita mincacioasa! Stiu ce vorbesc pentru ca la Daria e tare greu cu mincarea.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
21+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

eu m-am luptat cu arsurile de la 6-7 luni, imi treceau doar cu lapte rece si/sau biscuiti/uscaturi......nu vreau sa te sperii, sper la tine sa treaca repede....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian.

Si pe cand lansarea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:

Babylina este haios foc Bogdan! Si cum face el economie?
Eu chiar am inceput sa mai scriu din perlele lui Sebastian.

Gabriela

Pai deocamdata nu mananca si facem economie la mancare

ce cunoscut imi pare , e jale si la noi! Nu mai stiu ce combinatii sa mai fac , cum sa-l mai tentez

Mah, nu va amintiti ca Picea zise ca i-a zis ei cineva ca daca mananca atat cat ar putea tine in pumn e OK?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

de cate ori pe zi?

nu inteleg de ce ar manca orice altceva in afara de mancare la noi acasa?! Mananca doar daca este in vizitaMusafir o sa-l fac
Acasa nu vrea decat sa ciuguleasca chiar daca sunt si musafiri. Asta seara l-am gasit in borcanul cu mustar caci l-a uitat Puf deschis Asa ca uite una din mese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

poftiti la un nou capitol

Mergi la inceput