Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 18
musso17 spune:
vio,asta vreau si eu sa-i iau lui mihnea,am inteles ca se gaseste la carffour,pretul 130 ron...am citit la un alt subiect,daca mai gasesc iti trimit link.
violetan spune:
wow, georgi, ce bine ar fi!!! daca gasesti da-mi ca sunt tare interesata! maine m-as duce sa i-l iau!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
Neata!
Vad ca vorbiti de cadourile de mos... Cred ca vor fi ceva jucarii, de mos, o sa mergem la o serbare la mine la serviciu, unde am fost si anii trecuti cu Andreea (la 5 luni si 1 an si 5 luni), si de fiecare data s-a speriat de mos ![]()
Prima data a inceput sa bazaie, am luat eu punga cu cadoul. A doua oara doar ce a insfacat cadoul si gata, a inceput sa planga si nu a mai vrut sa stea. Sa vedem anul asta, noi perseveram
Ea zice de pe acum ca vrea la Mosu'
Cu Ana Maria megem pt prima data, anul trecut era prea micuta, nu am luat-o , avea doar 1 luna si un pic...
Astazi ne sarbam si noi, nu imi vine sa cred cand a trecut 1 an... anul trecut pe vremea asta era deja nascuta (ora 5.20). era un pui de om chiar ceva mai mic decat Andreea, micuta, Andreeea la 1 an si 4 luni cat avea anul trecut mi se parea gigantica...
Nu prea am apucat sa citesc din urma, doar am retinut ca mai sunt mici problemute pe la copilasi, asa ca va doresc tuturor sanatate multa
Loredana. interesant siteul ala... ati comandat ceva de acolo?
Carla, ma bucur ca Fianna e bine. Mama, a alaptat f mult, cred ca cel mai mult din tot grupul de strumfi, bravo ei ca a avut atat de mult lapte. Chiar, a intarcat greu?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
monicabo, LA MULTI ANI! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! 

noi i-am luat lui andrei un ATV, micutz, cu baterie pe care-l calareste toata ziua......si pe care o sa-i zic ca i l-a adus mosu in avans!![]()
![]()
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
violetan spune:
La multi ani, Ana Maria!!! 

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, norocoasa si destepata! Monica, sa-ti traiasca, ma si sperii ce repede a trecut timpul! Parca mai ieri aflam ca ai nascut! 
Mychy, cat ai dat pe atv?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
nma spune:
LA MULTI ANI ANA MARIA! Monica, sa-ti traiasca printesele, sa va aduca numai bucuri! Tare repede trece timpul.
Georgi daca ai timnp mergi la hemeopat pt conjuctivita. A avut Alex in vara si i-a trecut in doua zile (asta dupa ce ne-am chinuit 2 saptamani sa ii punem picaturi).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
mychydutza spune:
violeta, l-a luat sotzul din auchan la 130 ron. dar e super fain, micutz, foarte stabil , si cu o baterie fantastica.....noi l-am luat acu doua saptamani si merge si acum. are o pedala de unde il accelereaza si un buton, ca un intrerupator ashea, cu care merge inainte si inapoi. nu e foarte silentios......![]()
![]()
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
musso17 spune:
ana maria,la multi ani,sa fii sanatoasa!!!
vio,daca ma pici cu ceara si nu mai gasesc subiectul dar asta era la 130 si mai era o masa mai lata care costa 150 si le vazuse la carff,am tinut minte caci vreau sa-i iau.
nico,asa mi-a spus si dr ca i-ar fi dat homeopate dar fiind destul de avansat sa mergem pe alopat,dardaca vad ca nu apare o ameliorare trec si pe homeopate.
mychydutza spune:
musso, sanatate lui mihnea!
va pup...ne "vedem " luni!
loredana_76 spune:
La Multi Ani ! Ana Maria sa cresti mare si sanatoasa.Ce repede trece timpul...
Vio eu am comandat de pe Quelle ceva similar pt nepotii mei au 2 modele,dar astia trimit greu pachetele si nu cred ca te incadrezi in timp,dar am oferta de la carrefour in fata si au asa set bricolaj Cars-banc de lucru(masuta) cu o bormasina ceva si surubelnite,chei,etc,este 150 lei si eu tin minte ca am vazut si in metro,mai au in oferta astia de la carrefour casa de marcat cu scanner,bani si cdeva accesorii la 50 lei.
hai ca acum am vazut ca au si catalog on line
http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=003
Simo zici ca e ok jocul acela de V-tech ca m-am uitat si eu.are joculete sau cum e?Pare interesant daca invata lucruri noi.
Musso sanatate lui Mihnea,probabil ca are imunintatea scazuta acum.
Vivela cum e David?
Fimiu ma innebuneste ca vrea bomboane,adica Coryzalia,pastilute homeopate ca asa l-am pacalit si aseara cerea de zor bombonele de la farmacie si i-am luat vitamina C cu gust de capsuni si el foarte fericit ca are si el bomboane.