Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,peace..

super situl postat de loredana,acolo se gasesc jucarii superbe..am vazut masute de reparat masini..asta cred ca ii iau lui fii-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, da, Fianna este in Dubai cu sotul si Matei, au venit in tara cand am nascut si au prins si aniversarea Sabinei. A alaptat pana dupa 2 ani.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Nota moderator: Te rog sa respecti regulamentul forumului relativ la publiciate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Leeloo, sa va traiasca pestisorul! Nu stiu de gradinite inca, dar poate te ajuta fetele care stiu.

Fetele, multumesc mult pt link!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

hello. am intrat doar sa vad ce mai faceti.

violeta noi am dat jos portile de la scari iar adelise are liber sa urce si sa coboare singura. inainte sa le dam jos am tot exersat si le-am dat jos cand am simtit ca nu ma mai stresez cand urca sau coboara iar ea este stapana pe ea, nu alearga ci se concentreaza.

azi am avut o zi super, m-am vazut cu un baiat de la capsunei si mamica lui care stau la 5 min de mine. ce mica-i lumea, nu? sunt niste dulci si sper sa ii cunoastem mai bine. apoi a venit si prietena mea care s-a mutat langa mine, si am stat impreuna pana la 7, pentru prima data fetele s-au jucat impreuna. a fost o zi super.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi!

Am citit pe bucati in ultimile zile, asa ca o sa scriu cam alandala dupa cum imi amintesc.

Cu Mosu...nu cred ca voi avea pe cineva imbracat, Matei e terorizat de jucariile care misca si fac zgomot, si imi e ca o sa-l priveasca in acest mod, o jucarie uriasa care misca si vorbeste. Asa ca Mosul nostru o sa lase cadourile sub brad anul asta.

Cadouri...de Mos Nicolae o sa aiba dulciuri in papucei si o masinuta ceva (oricat de multe ar fi, niciodata nu-s de ajuns ). Mos Craciun o sa-i aduca mai muuulte: o consola educationala V-tech (V-Smile) - o avem pe aia 0-36 luni si imi place f mult, a invatat de la jocurile alea o groaza de lucruri, si o sa-i luam acum pe cea de la 3 ani - , cuburi din alea de lemn (din alea stil Lego are, unt curioasa cu astea cum o sa se joace), o tabla pe care poate scrie cu carioci dar are si litere, cifre cu magnet. Cam astea sunt deja comandate, asteptam sa ajunga.

Cu chinuitul copiilor la vaccin. Noi pe Matei l-am pregatit o saptamana inainte. I-am luat o seringa de jucarie si ne-a vaccinat pe toti prin casa. Stia ca o sa-l doara un pic si gata. De plans a plans, dar nu mi s-a parut ca ar fi fost chinuit. Insa stia clar ce o sa i se intample.

Gata! La munca cu mine!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

neatza
da,asa ar fi trebuit sa fac si eu,sa-lpregatesc nitel inainte dar n-amfost pe faza.

noi...cu febra,moleseala si conjunctivita...aflata aseara la fix ora 22 cand am plecat cu el...clipea foarte des,iar la un moment dat a adormit desi dormise 3 ore la pranz..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
musso, cum sunteti? conjunctivita? of, de la ce oare?
luna, ma bucur ca aveti cu cine socializa! cred ca, conteaza mult.........
simo, tu mereu pe TURBO inainte ...oricum ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi.....

eu de mos nicolae o sa-i iau niste dulciuri....iar de mos craciun......ceva cu mickey mouse! nah' dupa buget!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

mychy,din ce am citit,conjunctivita poate fi bacteriala sau virala,deci contagioasa sau nu...nu stiu de unde a capatat-o,maini murdare,vreun virus..e bine acum,aseara clipea foarte des si apasat la contact cu lumina de la tv...e o adevarata lupta sa-i sterg ochii si sa-i pun picaturi...oricum,trebuie spalati pe maini destul de des.. se pare ca de maini murdare tin multe boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele!

Georgi, sanatate multa!
Loredana, acu mi-a casunat pe tine. Uite ce mi-ar placea mie sa ii iau Laurasului: http://www.smoby.com/jeux-dimitation/bricolage.html , dar nu-sh cum sa comand. Nici franceza nu e limba mea preferata, ca sa zic asa dar nici nu vaz pe site pretul sau mod de a comanda:(. Poti sa ma ajuti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput