Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vio ma bagi la idei. Andra urca si coboara scarile de ceva vreme singura. Eu chiar eram stresata dar cum am vazut ca se descurca singura .... la bloc nu o las singura dar cand mergem in vizita la prieteni care stau la casa o las in pace. Portita eu nu asi pune acum. Andra escaladeaza tot. Intr-o seara si-a pregatit singura baia, habar nu am cum a intrat in cada .
Loredana pomelo are succes si la noi .
Georgi sigur gasesti tu ceva frumos si nu foarte ieftin. Lui Alex de ex ii plac mult dinozaurii. Ma impiedic de ei peste tot.
Uite www.noriel.ro/cluburi_produs/Cine-STIE-CASTIGA-JUNIOR-COMPACT.htm" target="_blank">aici o idee de cadou. L-a primiut Alex cand avea 3 ani dar ii place si Andrei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mai, georgi, buna idee ai avut frate cu cadourile. Chiar ca te inspiri aici!
Loredana, wooooow! Ce tare! Zi si mie, te rog, de unde supermarket? Cat? Cum? Il vreau si eu pt laur ca activitatea lui perferata e sa mergem la pia (piata). Era sa intreb ce e aia pomelo am crezut initial ca e jucarie hahahaha. Zi cu supermarketu ala ca innebunesc aici!

Ziceti fetele, bagati idei!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou..........
musso, of ce-ai mai chinuit baiatu? da' ce vaccin ai facut? sper sa treaca totul cu bine?
carla, mai tii legatura cu fianna? ea plecase in dubai, nu? l-a alaptat pana acu??????

vad ca faceti ce faceti si tot la "origini" va intoarceti!!!! eu recunosc ca n-am facut niciodata eco din aia .....da' daca va declarati toate asa multumite......o fi ceva de capu' ei! eu mi-am incercat norocu si m-am dus la giulesti, si cum m-am dus asa am si venit

jadi, zicea ieri dimineata ca bea cafeaua si revine......si dusa a fost......
stefania, tu cum esti? ti-ai revenit? cum e vremea la voi? a venit iarna?
xerxe, tot nevorbitori? eu zic sa stai calma(atata cat poti) ca se da el pe brazda!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,da de ce am chinuit baiatul????ca nu am inteles...io ma gandeam ca am facut ceva sa-i fie bine,ca nu intelege el cum e treaba cu injectia asta e alta mancare de peste...este decizia pe care am luat-o impreuna cu pediatra ca ar fi cel mai bine pentru el avand in vederea problemele lui cu ap respirator.

am fost in piata si la o taraba unde se vand fel si fel de chestii din lemn,am gasit o masina de circ cu,cuburi si animale..dragut,asta merge de cadou de mos nicolae,nu e ceva pretentios si am dat 25 ron pe el..multut dar e facut de mana.

Mergi la inceput

musso, nu stiam ce vaccin i-ai facut..........sper ca nu te-am "inflamat" sanatate!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vio eu am comandat-o de pe quelle,dar vad ca nu mai e modelul asta.E una mai simpla,doar casa de marcat.E de la smoby ,uite aici un link http://www.smoby.com/jeux-dimitation/marchande/liste/supermarche,poate o gasesti pe la alte magazine.Am vazut si la Metro ceva asemanator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Loredana, mersi mult. Nu reusesc sa deschid linkurile alea, poate de acasa. Pana atunci imi spui si mie cat a costat?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,nu m-ai inflamat,imi ies greu din pepeni doar ca mi-a sunat nasol "chinuit".

aaa,mai voiam sa spun ca salivez la greu de luni de zile dupa fondante si azi am gasit la o cofetarie dintr-aia de pe vreamea lui ceausescu..nu stiu cum a rezistat.

Mergi la inceput

violeta uite asa merge..cred
http://www.smoby.com/jeux-dimitation/marchande/liste/supermarche

ok musso.......peace???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vio baga cautare smoby.fr si o vezi acolo.Eu pe siteurile romanesti nu am gasit-o decat pe quelle,ca vroiam sa fac comparatie de pret.A fost o promotie cu -20 % acum cateva saptamini,eu v-am scris si voua,deci a costat 270 -20%=216 lei.

Mergi la inceput