Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 15
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 am venit de la vaccin,horor..l-am tinut trei oameni si tot a reusit sa scoata acul din picior..la final se uita cu repros la mine si ma impingea..baiatul lui mama ![]() georgiana,mamica de mihnea |
uff, parca ma doare pe mine cand citesc ...
pupici lui Mihnea sa-i treaca buba de la piciorus
._
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vio, zau ca ma doare burta de ras. Mie mi-e cam de ajuns ce am, daca am de ales intre un somn bun si o manevra prin zona... pai aleg somnul, ca nu merg manevrele alea chiar zilnic.
Zau ca n-am baut decat lapte si 7Up
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Violeta pai normal lumea vorbeste in general despre ceea ce nu are parte, transvaginale, ori alte inspectii intravaginale. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Esti teroare....

Mai e vreun copil nevorbitor sau al meu e ultimul? Am si eu o suferinta....
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
CarlaV spune:
Xerxe, nu stiu... Dar mai sunt copii alaptati? Matei al Fiannei a fost intarcat acum vreo 2 luni.
Cafera, da, Patricia a slabit mult, arata foarte bine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
vivela
i-am dat thuja,vad ca nu schioapata,la ala de un an ne-am cam speriat,dar atunci s-a miscat acul in muschi.
xerxe,fii-miu este nevorbitor..adica repeta cuvinte dar nu face propozitii.
ce v-ati propus sa luati pentru mos nicolae..am si eu un bai,nu vreau ceva costisitor dar nici un kinder..amvazut ceva moonsand dar e pentru trei ani...astahttp://www.toyz.ro/plastilina-modelare/spin-master/moon-sand-lumea-marilor/
nma spune:
Buna dimineata!
Sunteti bestiale
.
Georgi un pup dulce pt Mihnea. Mos Nicolae la noi aduce doar carticele, dulciuri, fructe si daca e cazul si o nuielusa. Jucariile le lasam in seama lui Mos Craciun.
Am cuparat si noi nisipul asta si ..... s-au jucat cu el fix 30 de min. L-am lasat la socrii (se jucau cu el afara).
Stiu ca mai intreba cineva de laptopul broascuta. Alti bani aruncati. Nu prezinta interes decat pentru copiii ce vin in vizita.
Pe lista lui Mos Craciun Andra are multe papusi iar Alex tot felul de chesti ciudate dar si un laptop adevarat
.
Vivela ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie. Trebuie sa imi iau si eu inima in dinti si sa il duc pe Alex in primavara (l-am operat si la 2 ani dar s-au refacut
). partea nasoala e ca m-a rugat in vara sa-i promit ca nu il mai operez niciodata. saptamana trecuta trebuia sa mergem la Bucuresti si i s-au umezit ochii instant. Credea ca il ducem la spital. Nu stiu de ce ii e asa de frica. Banuiesc ca la speriat cineva.
Elena a mea vorbeste mult dar a inceput sa le stalceasca tare. Uneori nici eu nu inteleg ce spune.
Sa vezi tu dupa ce incepe Razvanel ca ioti doresti sa se mai opreasca
.
Pup toata gasca
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
violetan spune:
Neata, fetili!
Georgi, pup moaaaaa (cum zice laur) pe piciorusul grasunel al puiului mic. 

. Stiu ca ti se ripe inima, dar e clar ca mai mult e frica decat durerea, nu? Offf!
Nma, ce dulce alex! Puiul dragalas cum ii e lui frica! Sigur l-o fi speriat careva! 
Georgi, eu ma gandesc de Mos Niculae sa gaseasca in cizmulitze dulciuri (permise sau semi-permise
), fructe, nuci si o jucarica mica. Jucarele mari
si hainutze de Mos Craciun...Si cred ca renunt la ideea de laptop. Mychy, by the way, nu imi imaginam in nici un caz ca mi-ar lasa laptopul meu si s-ar juca cu al lui, speram doar sa se mai ia si cu altceva decat cu surubelnite, apa, spalat peste tot, maturat si alte traznai...
Ieri seara eram in bucatarie cu laur, vali a iesit putin din casa, laur l-a urmat. A intrat vali dupa cateva minute in bucatarie singur. Intreb: unde e Laur? Cica: nu stiu! Am sarit de pe scaun, il caut peste tot nu e, intre timp il gaseste vali - logic- la etaj! 
A urcat singur scara si cica nu e prima oara, imi zice bona. Stiam ca urca singur, dar urca cu noi in spatele lui, nicidecum singur. Crap de frica! Sigur ca a mai facut-o a doua oara ieri, fericit dupa prima victorie repurtata (mai ales ca ta-su a agsit cu cale sa rada mandru) si l-a lasat singur in bucatarie si in 2 minute era la mine in pat, venind din nou singur pe scari. Sa nu-mi ziceti sa pun ca luna o portita ceva ca nu prea am sorti de izbanda. Oricum ar gasi el o varianta s-o escaladeze (poate ar fi si mai periculos) si in plus din acest motiv nu e de acord sotul meu...
Pup si sa avem toti o zi frumoasa!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
loredana_76 spune:
Neata` si de la noi.
Mai ,mai ce m-am distrat ieri,ce veselie si da,subscriu,eco transvaginala pot sa zic ca a fost cel mai placut consult ginecologic de care am avut parte.In rest zici ca ma duc la taiat,asa de mult imi place.
Musso pai cred ca ti s-a rupt inima,acum sint mari si inteleg si se uita cu repros ca poti sa-i faci asa ceva.
Si cu nisipul ala nu te sfatuiesc sincer,in 10 min era imprastiat prin toata casa si in plus copil urlator ca de ce il arunc.
Vivela ma bucur ca ati trecut cu bine peste interventie si David e bine.
Vio si David a primit un laptop si s-a jucat fix 5 minute.Poti sa-i cumperi un pomelo ca s-a jucat vreo 2 ore de me minunam cum de dau atitia bani pe jucarii si cat de ieftin as iesi cu un pomelo pe saptamina.
Noi de Mos Nicolae tot carti ceva si dulciuri si de Mos Craciun i-am comandat un supermarket cu cosulet,casa de marcat,bani,carduri sa invete domle copilul sa se descurce.Am vazut oferta in carrefour Dino Pleo e vreo 6 mil si ceva anul trecut era vreo 12.
musso17 spune:
neatza
fii-miu schiopata,e clarca-l jeneaza,l-amdat cu gel de arnica,sa vedem ce si cum...m-am ca pripit aseara.
vio...off,ce sperietura ai tras...sunt imprevizibili
nico,
si eu vreau sa-i iau ceva mai putin costisitor dar ce?!carticele nu,nu-l pasioneaza,eventual sa le rupa,puzel face daca sunt cu el,masini are cu gramada...vreau ceva interactiv.
stefania_97 spune:
Neata 
va dau o
fierbinte cu aroma de Danemarca ![]()

o zi buna :)
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca