Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 Doamne...mor de ras....musso cea indreptatita la intravaginala.... ... |
pai da, ca barbatu ei e plecat peste mari shi tzari!!!!!!saracutza! prietenele stiu de ce!
va vine sa credeti ca vecinu de dedesubt ma chinuie si acum cu renovarea?????????

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
musso17 spune:

...da,da..asa e,sunt cea mai indreptatita,am sotul plecat de trei luni si mai sta una.
ma duc sa fac mancare..sa-mi treaca..supararea![]()
Luna1 spune:
A trecut si auditul. Phew! A iesit asa bine ca m-a pupat sefu!
Nu va ganditi la prostii, doar un pic pe obraji prieteneste si mi-a tras un mare "well done".
Musso si restul fetelor, aici transvaginala e gratis, "Pentru ca meriti!"![]()
Hai va pupam.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Ma duc io, ca nu strica niciodata o a doua opinie
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Luna1 spune:
Bai sunteti culmea. Rad aici singura, cred ca zic astia din birou ca sunt beata.
violetan spune:
Luna, da, si io rad aici de ce scrieti toate
si ma gandeam ca toata ziua,indiferent ce subiecte au mai fost aduse in discutie, tot despre transvaginala s-a vorbit. 
Revine, bai, tata, bai, ca un leit-motiv ca ciobanii-n Miorita.![]()
Luna1 spune:
Violeta pai normal lumea vorbeste in general despre ceea ce nu are parte, transvaginale, ori alte inspectii intravaginale. ![]()
Eu va cam pup, terminand cu auditul mi-am luat frumos concediu pana marti sa ma asigur ca daca e sa se sparga ceva oale dupa, sa se sparga in capul sefului.![]()
CarlaV spune:
Mai, Vio, ce ti-a venit tocmai acum sa te gandesti la transvaginala si sa aduci ciobanii in discutie? E Vali in delegatie?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Hehe, fetiliii, adicatelea luna si carla, in principal
; nu e plecat vali in delegatie, da' vorba ceea, e vreodata de ajuns? ![]()
Eleleiii, voinicii mei, ce de transvaginale vedeam io inainte sa raman gravida! Oldies, but goldies!![]()
musso17 spune:
am venit de la vaccin,horor..l-am tinut trei oameni si tot a reusit sa scoata acul din picior..la final se uita cu repros la mine si ma impingea..baiatul lui mama

+