Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

Doamne...mor de ras....musso cea indreptatita la intravaginala.... ...

pai da, ca barbatu ei e plecat peste mari shi tzari!!!!!!saracutza! prietenele stiu de ce!

va vine sa credeti ca vecinu de dedesubt ma chinuie si acum cu renovarea?????????

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

...da,da..asa e,sunt cea mai indreptatita,am sotul plecat de trei luni si mai sta una.

ma duc sa fac mancare..sa-mi treaca..supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

A trecut si auditul. Phew! A iesit asa bine ca m-a pupat sefu! Nu va ganditi la prostii, doar un pic pe obraji prieteneste si mi-a tras un mare "well done".

Musso si restul fetelor, aici transvaginala e gratis, "Pentru ca meriti!"

Hai va pupam.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

daca e graba, te trimit la doctorul meu, gasesti programare mai repede. si e si mai si ca Dr. House .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Ma duc io, ca nu strica niciodata o a doua opinie

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

daca e graba, te trimit la doctorul meu, gasesti programare mai repede. si e si mai si ca Dr. House .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Ma duc io, ca nu strica niciodata o a doua opinie

Bai sunteti culmea. Rad aici singura, cred ca zic astia din birou ca sunt beata.

Mergi la inceput

Luna, da, si io rad aici de ce scrieti toate si ma gandeam ca toata ziua,indiferent ce subiecte au mai fost aduse in discutie, tot despre transvaginala s-a vorbit. Revine, bai, tata, bai, ca un leit-motiv ca ciobanii-n Miorita.

Mergi la inceput

Violeta pai normal lumea vorbeste in general despre ceea ce nu are parte, transvaginale, ori alte inspectii intravaginale.

Eu va cam pup, terminand cu auditul mi-am luat frumos concediu pana marti sa ma asigur ca daca e sa se sparga ceva oale dupa, sa se sparga in capul sefului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mai, Vio, ce ti-a venit tocmai acum sa te gandesti la transvaginala si sa aduci ciobanii in discutie? E Vali in delegatie?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Hehe, fetiliii, adicatelea luna si carla, in principal; nu e plecat vali in delegatie, da' vorba ceea, e vreodata de ajuns?
Eleleiii, voinicii mei, ce de transvaginale vedeam io inainte sa raman gravida! Oldies, but goldies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am venit de la vaccin,horor..l-am tinut trei oameni si tot a reusit sa scoata acul din picior..la final se uita cu repros la mine si ma impingea..baiatul lui mama

Mergi la inceput