Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 13
Vivela spune:
pai mychy, m-am trezit si eu, sa insist, ca vad ca te tot codesti cu intravaginala aia, nu stiu de ce, ca fata mare la maritat
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
nu ma codesc mai..........doar ca ma duc la Giulesti, programare am gasit abia pe 26, si daca e sa ma duc mai devreme, ma duc dimineata , fara programare si e batalie mare acolo. si nush ce pana mea ma doare asa burta.....
ia bagati o idee, ce sa fac felul doi??????repede, bun..etc etc!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
Vivela spune:
mychy, dar de ce te duci la Giulesti? e mai bine, e mai ieftin?
daca e graba, te trimit la doctorul meu, gasesti programare mai repede. si e si mai si ca Dr. House .
la felul doi eu am facut un ostropel de pui. cu cartofi natur, pe care i-am balacit in sosul ala de rosii. miammmmm.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
mychy,nooop,mi-am mai revenit,am luat si un ketonal ca nu mai puteam de durere..si indometacin pe care mi-l introduc la noapte..m-ai amuzat tare cand am citit "musso ce-o face",stii ca pe cainele meu il cheama musso si m-a bufnit rasul,sigur se kk toata curtea,da ce numai eu?!!
luna,sunt asa de multi copii greu incercati daca am stat sa ne gandim cate nedreptati sunt in lume ar fi vai si amar..sunt de acord ca daca ti se iveste in cale o poveste de genul asta sa nu ocolesti,sa faci ce poti...meriti multe
cristina,in curand o sa viu cunoscuta ca aia kk-cioasa..asa e,am mai avut doua ture in toamna asta,trebuie sa merg si eu la o transvaginala...iar eu,fie vb intre noi si alte sute de cititori,chiar as fi cea mai indreptatita.
vivela,ai fost tare cu prezervativul
musso17 spune:
io fac doua feluri doi..o tocanita de cartofi cu carne de vita si putina sunculita afumata si o mancare macedonesca care a avut mare efect in cazul lui fii-miu:gogosari trasi in ueli,usturoi,rosii,o ciuperca,lasate sa se inmoaie bine apoi o mamaliga si peste mancarica rasa branza/cascaval...super buna si usor de facut.
edit:azi ii fac lui fii-miu vaccinul pneumococ..vreau sa-i dau si thuja,dar o sa se intample dupa caci acum n-am in casa,spuneti-mi,va rog,ce concentratie si cat?
mychydutza spune:
musso-stapana cainelui, buna ideea cu tocanita si cu sunculita afumata!
vivela, vreau reteta de ostropel! ma duc la giulesti la dr Puia, ca m-am obsinuit cu el! si e si mai ieftin.....ies cu pap si consultatie la numai pretul de 60 ron!!!! dar nu e numai asta......m-am obisnuit cu el si parca nu m-as craci acu la altcineva! fie el si dr House2.....
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
Vivela spune:
michy, ostropelul il fac f simplu - tai carnea, o bag in tigaie, o calesc un pic, apoi torn sos de rosii in nesimtire (ca mie imi place mai acrisor), toc cativa catei de usturoi, pun sare si piper, las sa fiarba carnea aia bine in sos si cam asta e. poti sa toci si o ceapa mica daca iti place, la inceput.
eu am fiert si niste cartofi, i-am taiat cubulete si i-am pus in sosul ala, am mai lasat 5 minute vasul acoperit si apoi pofta buna
lui David ii place tare mult.
pretul la dr. Puia e mai mult decat rezonabil . bafta!
musso, mie doctorita mi-a dat Tuja de 15. dar administrat o doza in ziua precedenta, una in ziua cu vaccinul si inca vreo 2 zile dupa. sper sa nu aveti parte de efecte adverse
_
oanamada spune:
....sambata! Home sweet home!
Sunt intr-o pasa proasta...chiar nu am mai intrat pe net (nici mess, nici blog, nici forum...nimic!)! Aici au fost 50.000 de cazuri A1H1 saptamana , iar de 3 zile Catinca tot face cate un 38 pe timpul zilei...de la maselele de sus...ma apuca groaza ca trebuie s-o fatai prin aeroport cu imunitatea scazuta (ca asa se spune ca scade imunitatea de la episoadele febrile!).
Mare lucru nu am reusit sa citesc din urma....
Georgi....eu sunt "regina reginelor". Am o boala care se numeste "colon iritabil" care nu poate fi vindecata ci doar stapanita (mai ales la mine unde s-a pus diagnosticul mult prea tarziu!)....si care se manifesta cu episoade "regale" prelungite, alternate cu episoade de om normal. Dupa ce m-am plimbat ani intregi prin medici...iata ce stie fata si-ti zice si matale. Daca te doare in zona ovarelor, ori este de la ovare, ori este colonul imflamat care apasa pe ovare. Daca ai si diaree...este clar colonul. Ca atare, imodium se ia numai dupa ce te convingi mataluta ca nu este virala(gen enteroviroza, etc!)pentru ca imodium stopeaza scaunele si daca este ceva viral este de preferat sa-l elimini din corp nu sa-l tii acolo sa traiasca regeste. Tratamentul de atac pentru orice episod diareic este Debridad, cate o pastila de 3 ori pe zi, dupa mese si furazolidon (pentru ca este si dezinfectant). Daca nu e infectie poti lua imodium. Pentru dureri functioneaza nospa. Pentru gaze carbune sau sab simplex. In astfel de situatii sa nu bei altceva decat ceai de menta...alte ceaiuri pot agrava situatia daca nu stii exact ce este. Tratamentul cu debridad se poate face pe timp lung, furazolidon nu mai mult de 3 zile. In mod normal, un deranjament stomacal clasic ar trebui sa cedeze la asa ceva. Daca nu cedeaza...du-te mataluta la un nene doctor si nu mai sta pe o ureche, mai ales daca se tot repeta episoadele...ca ajungi ca mine (Doamne Fereste!).
Exista tot felul de bacterii pacatoase care se fixeaza in stomac sau colon...se trateaza extrem de simplu, dar trebuie sa le si descoperi.
In rest...va pup pe toate si voi reveni cand imi revine "spiritul" la normal!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
musso17 spune:
vivela,multumesc..chiar dadeam refresh ca la 17.30 trebuie sa-l fac..sper si eu sa nu aiba efecte..nu am apucat sa iau,am vb cu dr si speram sa ma programeze maine si sa iau azi dar n-a fost sa fie..o sa-i dau azi si maine.
io fara 150 ron nu ma pot duce la nenea dr..super pret.
oana,pupam fata frumoasa..sfatul meu din experienta cu mihnea din ultimele luni fara febra,slava Domnului,incearca sa o ajuti un pic cu septilin,tinctura de coacaz negru,sirop de catina,oscilo..si o sa fie bine...am tratat trei episoade de musci verzi cu asa ceva,in alte cazuri facea si febra..aaa i-am facut si exudat nazal,nimic..deci era un virus mic.
saru'mana de sfaturi..si eu am probleme cu colul,de mica..doamne era o corvoada cand venea dimineata si stateam pe wc cate o ora,mama venea la scoala si vb cu educatoarele sa ma lase la toaleta daca cer,nasol tare...io dau vina si pe penicilina facuta la greu.am crampe in zona ovarelor si din cauza asta imi vine sa fac..s-ar putea sa fie si colul,cum aflu?
sunflower1979 spune:
Doamne...mor de ras....musso cea indreptatita la intravaginala.... eu zic ca face cam multi bani pentu atata...
micky da' la ce-ti mai foloseste peria aia rotativa daca te-ai tuns? e buna si la parul scurt? cat despre dr. ala...of nici in piatra nu gasesti asa ieftin. si ce sa mai la deal, la vale, ca banii conteaza!
Luna !
eu ma duc la Bacau sa vad filmul This is it! sper sa fie frumos!
pa!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"