Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, deci si tzie ti-a placut transvaginala? ei, daca nu-mi face si mie sa vezi ce istericale ma apuca!
laudabila initiativa voastra! si asa zici , ca nu te incalzesti decat in pat??????? cred si eu, mai ales ca nu dormi singura
jadi, eu vreau o biblioteca pe anume dimensiune, mai mult functionala decat aratoasa. la Ikea am vazut dar scumpe. am vaz ceva corpuri modulare dar vreau altceva........

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

ma mananca sa-mi iau o perie rotativa de ondulat paru de la Rowenta! sa ma scarpin????????-

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mey Mychy eu zic sa te scarpini. Parca te-a mai mancat pe tine si anul trecut pu peria de ondulat si parca tot in preajma Craciunului. Eu zic ca daca tot te mananca anual e bine sa nu ignori mancarimea si sa iei masuri.

Apropos de Craciun ce le aduce Mosu frumos la Strumfi in afara de nuielusa?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

multumesc de gandurile bune pt David , da, chiar a fost ok si sunt multumita. acu' nu va imaginati ca indemn pe toata lumea sa se duca la cutzit, dar cand e nevoie, e nevoie si gata!

mychy, eu zis sa ceri expres o transvaginala. si peste aia sa puna un prezervativ cu striatii .
distractie placuta
si zic si eu ca Luna, daca te mananca cu peria aia, scarpina-te daca e mancarimea intensa

Luna, mi se rupe inima cand povestesti de baietelul acela ... e foarte frumos gestul vostru .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, offf, chiar ti se rupe sufletul cand auzi asa ceva! Frumos din partea voastra

Mosu' cred ca ii va aduce Laurashului un laptop pentru copilasi, desi m-as mira f tare sa se joace cu ala si sa-l lase pe al meu in pace...

Cristina, mersi! Buna ideea cu preludiul Mosului , sa nu sara direct pe copii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Michidutza uite aci lucsdesign.ro - o fi reclama sau nu, nu stiu, daca e, iti dau nr tipului pe pm eventual. Am lucrat cu el, e f serios si lucreaza f bine cu materiale bune.

Va pup pe toate fetele simpatice si pe copilutii vostrii si mai simpatici.

Mergi la inceput

ha,ha....s-a sesizat si vivela. si sa vin cu prezervativu de acasa? pai nu mai bine iau si un vibrator? just in case........
violeta, din proprie experentza iti graiesc: poti sa-i iei 7 laptopuri pt copii tot al tau va fi preferatu'! noi am luat teapa cu asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor va multumesc nu fac gestul pentru lauda, daca era dupa mine ii luam ceva frumos dar vorbind cu sotul mi-a deschis ochii ca biata femeie se va simti nu stiu cum, in plus ceilalti copii...Sincer stau cateodata si ma intreb de ce toarna lumea copiii la greu. Nu ma intelegeti gresit, nu consider ca numai cei avuti ar trebui sa aiba copii, de altfel nici eu nu eram prea rasarita cand l-am avut pe Cosmin, normal sa ai copii ca ti-i doresti insa cand e limita, la ce numar te opresti? De ce a facut femeia asta 6 copii? Poate daca avea mai mult timp pentru copilul ei nu se sinucidea, poate si astia mici au nevoie de mai multe. Aseara ma uitam, baiatul de care vorbesc era la mine la ora 6 si l-am rugat eu sa o sune pe ma-sa sa ii spuna unde e, ea nici nu s-a sinchisit sa-l intrebe daca a mancat, unde a fost, aseara si ploua... si intuneric, cum ajunge acasa, l-am dus eu acasa cu masina dar ea nu avea de unde stii asta. (sta pe strada de langa strada noastra) In fine, nu judec, si eu fac greseli, dar asta micu e nu stiu cum sa zic, vorbeste in soapta de rusinos ce e, e o bomboana de copil.

In alta ordine de ideei am scapat de un kg. 4 to go. (7 ar fi ideal)

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

carmena, multumesc! da-mi PM cu nr te rog. si ca pret cum e?te-am mai "vazut" pe la alte subiecte....parfumate . ce mai fac strumfii tai?

Mergi la inceput

Noile simboluri ale muncii sunt inghetata si porumbelul -"Cine nu linge, zboara!"

oare musso ce-o face? sta pe tron si lectureaza???????

Mergi la inceput