Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la noi! Eu tremur de frig in continuare desi afara e cald O fi porcilina cum zice Vlad? Ca m-am uitat de dimineata in oglinda si eram eu, nicio scroafa

Vio, eu sigur chem un mos, cica la Braila se inchiriaza actori si iti vin acasa. Nu as inchiria nimic dar cine sa cumpere costum, sac, alea alea, mai bine platesc chiria Vlad stie cine e mos Craciun si Dodo stie si el cum arata (am niste jucarii de la Kinder cu mos Craciun plus cateva plusuri si le deosebeste, "mos caciun") dar nu am apucat sa ii explic ce e cu el, banuiesc ca daca aude cuvantul cadou o sa ii placa. Pana la mos Craciun, o sa trebuiasca sa ii pregatesc de mos Nicolae. De Craciun, as vrea pisici din alea de se matzaie cand le mangaii, sigur vor fi incantati amandoi asa ca ma gandesc sa le cumpar cate una si sa le pun alta zgarda ca sa nu se certe. Am acasa exact vreo 4 pisici de plus, 3 sunt ale lui Dodo, si una a lui Vlad, Marie din Pisicile Aristrocrate.

Karli, te bat daca mai esti vesela asa la prima ora Eu nici cafeaua nu am baut-o!

Vivela, chiar nu merit atatea flori Asa cum ti-am mai zis, cred ca deja ai vazut diferenta, inca de astazi .

Beau cafeaua si revin, nush cu ce, dar revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

karli,n-am cum sa fiu insarcinata asta daca nu cumva D-zeu a decis sa ma aleaga de fecioara a 2(nici acolo nu ma incadrez)...si amant n-am,jur...imi iubesc sotul care e pe mare.
mychy,am crampe dar in dreptul ovarelor,acum am stat in cada cu apa calda si mi-e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, pai atunci sa nu fie cumva vreo raceala la outze! ca asa ma doare si pe mine. si ma doare si cand.......alea-alea! aseara prietena mea, ras-patzita cu ovarele, cica sa imi pun seara supozitor cu indometacin. asa o sa fac pana ajung la doftor. la tine numai supozitorul iti mai lipseste.....dar poti incerca dupa ce trece kkceala.....si cu baia calda sa ai grija sa nu-ti fie frig , ca mai rau iti faci. de regula baile calde de sezut se fac seara inainte de culcare!
jadi, tare de tot cu imaginea porcina in oglinda!
karli, la prima vedere mi-au sarit in ochi....ochii aia holbati si cele doua liniute rosii!!!!!!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, si pe mine ma doare burta, dar e de ras, dupa ce v-am citit. Bravo, imi place veselia asta.

Vivela, ma bucur mult ca totul a mers bine cu polipii .
Jadi, porcilina zici?
Georgi, deci asa cu fecioria...
Mychy, caca despletit...?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Neata si de la noi! Eu tremur de frig in continuare desi afara e cald O fi porcilina cum zice Vlad? Ca m-am uitat de dimineata in oglinda si eram eu, nicio scroafa

te-ai dat un pic mai la stanga? poate era in spatele tau!

aaa... am uitat sa va doresc si eu Vivela sa va fie si de bine si bine dupa operatie! e perfect daca David se simte bine.... ati scapat de-o grija! iar cu starea lui imediat dupa ce ti l-au adus, nu stiu ce sa zic, o fi fost de la anestezie? l-au anesteziat? ca Adeluta dupa RMN-ul pe care i l-am facut iarna trecuta era si ea dornica de miscare, dar ea din contra, era foarte molesita... si cum nu descoperise mersul decat de cateva lunisoare, imi era frica s-o las sa mearga singura pe piciorusele ei...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma puteti ajuta cumva cu un nene care face mobila la comanda? ??????????????

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa zice Vlad, gripa porcilina, nu stiu de unde asemenea expresie, banuiesc ca de la gradi. Au venit luni viitori fini la noi si i-a trimis la spalat pe maini si apoi a adus el spirtul din baia mare si i-a pus sa se clateasca

Micki, noi luam mobila pe comanda de la Ikea Cu meseriasii care ne-am cuplat de-a lungul anilor pentru mobila pe comanda am avut numai neplaceri si comenzi aiurea asa ca am zis ca nu mai apelez niciodata la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

da chiar ce veselie! si mie imi place... numai biata georgi e din nou regina - ca ai mai fost tu o data, nu de mult. si eu iti recomand o gura de tzuica, ceva si pe verificate, o lingurita de cafea macinata, adica nefacuta. cica strange la burta.

micky, eu ti-as recomanda nenea al meu cu mobila, doar ca nu vine la Bucuresti . si nu mai trage chiulul la doctor.

violeta eu ce sa-ti zic cu mosul? eu am inceput cu mos Ene pe la gene. si denis imi zice seara sa inchid ochisorii sa vina mosul gene . deci mosul (g)ene vine la copiii cuminti care stau cu ochii inchisi si le da pupic pe pleoape, uite-asa... si exemplific.
apoi mos craciun stie daca e cuminte si va primi cadou...deci daca se prinde ca Mosul e de bine, n-are de ce sa se sperie. si-apoi daca se sperie, il dai pe mosul afara, sa mai incerce anul viitor. dar o idee buna e ca mosul sa bea intai un ceai, o cafea, ca na...vine din zapezi, apoi mai vorbeste cu mami, cu tati si abia apoi ajunge la copii, ca sa nu-i ia din prima in vizor pe ei (poate asa se vor simti in siguranta). cam astea-s sfaturile mele.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare!

In primul rand Vivela ma bucur ca ati trecut peste asta si ca esti fericita cu hotararea luata. Iar cel mai important sunt fericita ca David e foarte bine si si-a revenit rapid.

In al doilea rand Mychy si Violeta ma omorati voi cu transvaginala voastra. Sunteti de nu se poate. Am facut si eu o transvaginala cand aveam sangerarile alea aiurea (va amintiti, eu si cancerul meu) si a fost ok. A fost prima mea transvaginala si dacda inainte eram speriata, dupa am hotarat ca voi mai repeta experienta, nu e asa naspa.

Karli ce desteapta Adeluta cum a iesit ea din apa. Poate or mai avea amintiri mai stii? Referitor la poze, eu am poze cand il tin in brate pe Cosmin cand era bebe, i le-am aratat Adelicioasei si ea imi spunea "mami and baby!" eu ii explicam ca e Cosmin si ea se uita la mine ca la masini straine, porbabil mi-ar fi zis "nu vezi cucoana ca e baby? Cosmin e baiatul asta mare de 8 ani!"

Jadi si eu tremur de frig din noiembrie pana in martie, ma incazesc doar seara in pat. Sunt foarte friguroasa dar n-am ce face, cand fac caldura mare in birou incep astia sa se planga asa ca nu pot sa ma desfat cu temperaturile dorite de mine.

De MOS Craciun eu am noroc ca aici in Mall este Santa's Grotto unde e ca o pestera in care e Mosu' intri si primesti un cadouas gratis si ii zici ce iti doresti si faci si o poza cu el. (poza o cumperi daca vrei). Asa ca asta ii va fi intalnirea cu EL. Deja stie cine e Santa, am scris o scrisorica si stie ca daca e cuminte "Santa bring me house".

Fiu-miu stie cine e Santa asa ca nu ma mai obosesc sa incerc sa o dau cotita.

Anul acesta am si baietelul de care va spuneam ca i s-a sinucis fratele pe lista pentru Santa pentru ca aseara m-am umflat de plans, l-am intrebat daca si-a facut lista pentru Christmas ce isi doreste si mi-a zis ca mama lui deja le-a zis ca vor primi doar un puzzle pentru toti (sunt 5 frati erau 6...) pentru ca trebuie sa plateasca inmormantarea. Asa ca am hotarat cu al meu sot ca un cadou scumput s-ar putea sa o jicneasca pe mama dar ii vom scoate pe copii undeva, la un parc de distractii ori o piesa de teatru si o tratatie dupa, ori ceva in genul asta. Nu stiu, mi se rupe sufletul pentru el...

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gata cu veselia, e timpul sa mai si muncim! plec la topogane!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput