Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
eheiii fetele faceti voi misto de previziunea mea dar s-ar putea sa se intample

vivela,toata admiratia mea..io m-as fi tanguit de numa,bravo..sanatatea lui david!!

mychy,odata cand am intrebat ce sa iau pentru o durere de burta nasoala mi-ai enumerat niste medicamente,nu am salvat...deci,ma doare burta,in dreptul oavarelor iar de doua nopti sunt regina,cacacioasa...te rog mai repeta o data.

am editat ca parca scriu cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
eu n-am mai ajuns de dimineata la doftorul cu transvaginala datatoare de placeri nebanuite, pt ca mi-a fost lene!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Nu stii ce pierzi...

eram precisa ca faci tu comentariu pe text!

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

musso, daca te kkcesti despletit ia IMODIUM. prima data doza dubla de atac, si dupa aia cate o pastiluta dupa fiecare kkceala! daca ai cumva in casa neste palinca, ia doi gatzi ca face minuni!
bea ceai de menta, sunatoare, neindulcite!
si regim alimentar. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, pai se putea?

Altceva ce mai ziceti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,saru'mana...sper sa ma ajute si la durere ca ma termina.

Mergi la inceput

musso, durerea e de la deranjamentu la burta? adica ai crampe? e foarte buna si caldura. daca ai perna electrica pune-o pe stomac, daca nu, incalzeste pe aragaz un capac, inveleste-l intr-un prosop, si pune-l pe stomac. caldura linisteste crampele! asta doar in ideea ca durerile sunt de la diaree.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mychy,odata cand am intrebat ce sa iau pentru o durere de burta nasoala mi-ai enumerat niste medicamente,nu am salvat... deci,ma doare burta,in dreptul oavarelor iar de doua nopti sunt regina,cacacioasa...te rog mai repeta o data.

georgiana,mamica de mihnea

lasa pastilele, cumpara un test de sarcina! daca esti gravi?
eu asa am descoperit sarcina cu Adeluta.. imi era rau, ma durea burta si m-am dus la farmacie sa cumpar furazolidon! cand am vazut ca nu incape vorba, furazolidonul ma vindecase, insa raul tot nu-mi trecea... asa ca am facut si un test de sarcina! si ce sa vezi? doua liniute! ll .....

ia vezi....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Mychy, pai se putea?

Altceva ce mai ziceti?

ma tratezi cu respect, sau intrebi la persoana a-II-a plural, asa in general ????????????

Mergi la inceput

mai karli, am citit ultima ta postare pe diagonala si eram gata, gata sa-ti zic felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ahaaaa, deci nu ma citesti integral!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput