Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti , Ana Maria, sa fii sanatoasa si voiasa! Monica, sa-ti traiasca frumoasa mica si sa va aduca numai bucurii .

Georgi, sanatate lui Mihnea .

la capitolul jucarii, i-am luat si eu lui David o planseta dinaia magnetica pe care poti sa scrii cu carioca si cu litere/cifre/forme geometrice care se lipesc, acuarele si pensula, creioane colorate (cica are 100 de piese). m-a incantat ca se transforma si in masuta (are si un scaunel) si poti sa stai sa te joci sau chiar sa mananci.
s-a jucat cu ea cam 2 zile, acum am litere imprastiate prin toata casa, iar ca masuta nici gand s-o foloseasca vreodata. ma cam impiedic de ea, ca e destul de mare, dar am sperante pentru mai tarziu.

pe Mos Nicolae cred ca o sa-l chemam cu niste dulciuri si carticele/reviste, iar pe Mos Craciun cu jucarii, inca n-am stabilit ce va fi, inca fac sapaturi.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele!
Monicabo LA MULTI ANI! sa fie sanatoasa si norocoasa!
Georgi sanatate piticului! ce faceti frate...cand unul cand altul? Nu va mai potoliti?

Noi venim maiine acasa! Sunt tare fericita si sper ca si al doilea drum cu avionul sa decurga la fel ca primul...adica sa fie cuminte ca un ingeras.

Am vazut ca ati tot vorbit de Mos si de cadouri. Noi "am facut cunostinta" cu Mosul anul trecut...a venit la noi acasa (un bun prieten al nostru!) si Catinca a reactionat minunat. Mai mult, isi aminteste si acum ce jucarii i-a adus Mosul. Ca atare deja "i-a scris un mesaj" pe laptopul ei de jucarie in care i-a spus ce vrea....o sa ma usture rau buzunarul, dar noroc ca mai exista si bunici . Vrea o bucatarie din aia mare cu de toate (adjudecata de mama si bunica-mea si deja achizitionata de mine de aici si trimisa acasa!). Mai vrea "camera pentru bebe" care sa aiba dulap, pat, scaun de papa si bradut. Astea i le voi lua eu...ca deja le-am cautat!Mai vrea haine pentru bebe (nu ca nu am fi cumparat cateva costume in ultima vreme!), o casa pentru strumfi (aia o vrea de la Mos Niculae!) si cea mai "grea" piesa...o vrea pe Baby Alive...o papusa de ultima generatie (care arata si vorbeste aproape real -isi misca fata si gura exact ca un copilas!) care face pisu si caca si mananca si vorbeste etc...Faza este ca pentru papusa asta costurile nu se termina odata cu achizitionarea ei...ca trebuie sa cumperi pampersi mereu...si eu credeam ca gata, am scapat definitiv de pampersi!...pentru papusa astept voluntari...ca altfel ajung la sapa de lemn....copilul meu a auzit ca Mos Craciun are fabrica de jucarii si are impresia ca nu este o problema sa aleaga cele mai scumpe chestii...mi-au iesit ochii cautand un dulap pentru bebe care sa fie sub 40 de euro, ca pat ii gasisem. Chiar azi insa am vazut o chestie, ca un centru de joaca compact pentru bebe care are si cada si dulap dedesubtul cazii, si scaun de papa suspendat etc...asa ca o sa-l iau pe ala si separat patul. Oricum scap mai ieftin decat daca le iau bucata cu bucata...
Fata mea a facut si lista cu ce trebuie sa-i aduca Mosul mamicii ei! ....pantofi, hainute, niste culori noi pentru machiaj (m-a auzit ca bodoganeam intr-o zi ca trebuie sa-mi iau alt creion negru de ochi ca ala pe care-l foloseam nu e bun!)...ce sa zic...a cam nimerit ea...dar a omis ceva esential...ceva ce sigur nu-mi aduce Mosul ca nu am fost atat de cuminte: o masina noua...ca Opelul meu pana la urma se pare ca nu se va mai putea repara...iar face figuri!
Va pup ca ma duc sa fac bagaje!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mychy din motive de buget am inceput si eu cumparaturile de pe la inceputul lui octombrie

Loredana personal sunt f multumita de V-Tech...iar Matei e fan! Sunt mai multe casete cu jocuri si il invata culori, numere.....

La multi ani Ana-Maria!

Sanatate multa lui David!

Mama ce m-am mai dat azi pe forum!!!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Simo,multumesc.Ma gandeam sa nu fie iar bani aruncati pe geam si sa zaca printr-un colt al camerei.Bine,probabil ca trebuie sa fie si el atras,voi ii lasati la calculator,eu n-am inceput inca initierea ca sa zic asa,doar ceva filmulete pe youtube si se mai uita la Veronica,filmul.

Onaa drum bun si spor la impachetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Loredana, mersi mult!
Oanamada, , moaaaama ce vrea catinca!! Hai drum bun!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Loredana, Vio, merci mult...sper sa fie foarte bun...doar vin acasa!
Vio....si eu zic la fel moammmaa...la faza asta ma mosteneste pe mine...si eu am aceasta problema naspa...nu stiu cum se face, dar daca imi arati 50 de lucruri,fara sa-mi spui pretul, in mod cert voi pune mana pe cel mai scump...chiar daca sunt asemanatoare....nu-mi place deloc chestia asta, dar ce naiba sa fac... daca trag la chestii scumpe!
Pup fetele!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi, fete frumoase! Imi era un dorrrrrrrrrrr....

Eu mi-am intrat in mana foarte repede la servici, fetele sunt bine, sanatoase si acomodate cu lipsa mea. Mama incearca sa le gaseasca diverse activitati si vad ca reuseste.
Ilinca s-a mai "indreptat", cand o iau in brate se simte la mana, astazi as vrea sa o cantaresc sa fac un bilant. Vorbeste in propozitii, fraze, dar nu spune r si mai are cuvinte ilincesti pe care inca le foloseste cu placere.
Si fetele au o scrisoare catre Mos, dar de bun simt pentru ca Alexia stie ca Mosul trebuie sa duca tuturor cadouri.Ii explica asta si Ilinca si mezina da din cap ca intr-o intelegere ce tine de lucruri vitale Imi era si mila de ele, pentru ca se uitau pe un site si discutau: uite ce draguttttttt, dar nu putem sa trecem in scrisoare pentru ca e prea scump. Mosului trebuie sa-i ajunga banii. Ilinca raspundea: da, da, desigui(desigur).
Aaaaaaa... si vroiam sa va spun ca de cand sunt sub atenta indrumare a mamei mare parte din zi, fetele mele abunda in expresii: multumesc, mami; scuze, mami; odihneste-te, mami; pofta buna, mami; mai doresti ceva, mami?

Aseara a fost alt spectacol de dans la noi in casa, dar eu nu am putut asista, pentru ca dupa orele de lucru am fost la o intalnire cu fostii colegi de la vechiul loc de munca. Am fost asa de incantata si emotionata sa-i vad....si asa de bine mi-a prins revederea.... Asa ca am ajuns acasa franta si am capitulat dupa un dus scurt.

Am citi si eu printre picaturi si vreau sa-i felicit mezina Monicai pentru pretiosul anisor implinit

Oanamada, revenire plina de bucurie sa aveti si zbor lin.

Musso, contagiosi in ultima vreme, sper sa va lasati de obiceiurile astea Sanatate multa!

Vio, imiaginatie multa mai ai. Am ras cu lacrimi.

Vivela, bine ca ati trecut peste operatie. Sanatate multa!

Va pupic pe toate si va doresc sfarsit de saptamana linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Caferuto, bine-ai revenit. Eu atat am a-ti spune: "desigui"??????
Si nu-i papi guritza aia cu care spune cuvantul asta??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
multumim fetele
mihnea este mult mai bine,n-a mai facut febra,a durat fix 24 de ore,dar fix...
cu ochii e bine,pana la urma l-am fortat ca sa-i pun picaturile,asta e,din doua rele...
cafera,ma bucur sa te citesc..stiu,e bine cu mama acasa.
oana,zbor bun,sa ajungeti cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata`.
Cafera bine ai revenit.Ce bine ca stai linistita ca fetele sint pe maini bune.Nici David nu zice r.Si eu am inceput campania "acum n-avem bani" ca se cam invatase de cate ori mergeam la magazin sa vrea ceva.S-a cam uitat el lung la mine dar sper cu timpul sa invete ca nu tot ce vrea ii si cumpar.
Vio am mai gaasit un site de jucarii si au si preturi bune,poate te inspiri.Au si supermarket.dinoland.ro

Mergi la inceput