Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Daca nu am ce face,va stresez pe voi.
Deci am o mare framantare,cum impodobesc eu bradul anul acesta.Pina acum il faceam rosu cu auriu,dar parca l-as face mai vesel,dar ce culoare,multicolor sau rosu cu alb,am vazut niste globulete si mate si sidefate superbe si unele transparente si cu bobite de polistiren inauntru,flugi de nea,dar nu ma pot hotari.Nu de alta da la cat de nehotarita sint se termina globurile domle`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Deci :

cum ar veni, venisem.
Loredana,sarumana mult! Apropo de culori, draga, da-mi voie sa-ti cuvant, dara, ce zice feashionu' la momentu' actual precum si fitza maxima in materie de culori la bradu' 2009-2010. Cica la moda sunt culori precum fucsia, burgundi si alte nume de-astea rezonante. Ti le scriu luni de la birou ca am primit pa' meil. Vrei? Io cred ca il fac tot albastru inchis cu auriu ca anu'trecut, ca doar am schimbat casa, nu?
Oanamada, ai pm. De ce numi raspunzi? Vorba'aia: "Vasile, vasile, de cemi faci negre zile?"

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Am vinit!!!!Bine v-am gasit!
Vio, ti-am raspuns maica la 10 minute dupa ce am intrat in casa! Nu am gaze!!!!! Am fugit de frig si am venit in frig! Nu-mi merge centrala ca sunt oprite gazele din cauza exploziei de pe Colentina! Stie cineva daca au zis astia ceva la tv ca dau drumul in seara asta sau caut suba?????
Am zburat foarte bine...adica ne-am zgaltait juma de drumca am prins turbulente, dar pe Catinca au distrat-o foarte tare. A fost la fel de cuminte si si-a tinut masca la nas tot timpul...mai putin cand a mancat! O distreaza foarte tare masca asta ca spune ca "e smechera" ca nu are nimeni masca ca a ei! Nu stiu ce naiba au avut belgienii ca in aeroport m-au controlat pana la oase (oi avea eu fata de terorista!?), dar de copil nici macar nu s-au atins!
Va pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata!

schimb capitolul repede...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

capitolul nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput