Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bun venit Cristina!!
He-he, hai spune-ne secretele! ai tai deja sunt maricei, cum e sa cresti doi bebei la 2 ani distanta?
Dorm impreuna? se joaca impreuna?

Cum mai e Clujul? am facut facultatea acolo... de mult tot zicem cu sotul ca musai sa mergem cateva zile sa revedem Clujul...

Nu va zic de Paul - vreau sa va zic maine ca e bine, ok?
Pana atunci, sper sa treaca noaptea cu bine.

Noapte buna tuturor!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,sper ca a trecut criza.Claudia,sanatate multa si voua!Cristina,bine ai venit!Pe masura ce cresc,e mai usor cu 2 la diferenta mica de varsta?Ioana e racita,ii curge nasul intr-o veselie,de ieri am racit si eu si asa ma enerveaza nasul infundat noaptea,dar apelez la o picatura de Pinosol,sa dorm putin mai bine.Sper sa treaca curand.
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iulia, sanatate multa si voua (ai grija cu picaturile de nas... eu am patit mai de mult sa nu mai pot respira fara... asa ca de atunci - de vreo 15 ani, adica - numai inhalatii pt nas sau apa de mare...)

Paul e ceva mai bine da' nu ma laud... inca are wheezing, sa vedem cum va fi maine, azi macar a fost mai bine dispus - zilele trecute plangea din orice, era atat de necajit de n-aveam niciunul chef de nimik...

Ma uimeste Ana... canta si danseaza... asta pe langa faptul ca se catzara absolut peste tot - azi mi-a rupt un sirag de margele.. io-s de vina ca l-a gasit... si sare pe burta si pe picioare, in fel si chip, e grozav de neastamparata.

Sa aveti o noapte cat mai buna

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am zis sa va dau un semn ca traim, am fost cam ocupati perioada asta si nici noutati nu prea avem.
Ma bucur ca sunteti toate bine.
La noi totul e ok, nu prea multe nouati, acum ne gandim cu cine sa votam. Urmarim emisiuni de politica, pe langa multele treburi zilnice.

A...deja ma gandesc la concediu, la vara, la mare.
Iar Cris vrea la Legoland. Cred ca-l voi duce in Germania, am vazut ca este unul in Munchen, oricum, pe langa.

Pup pe toata lumea.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!

Oana, ma bucur sa aflu ca Paul e mai bine. Saracutul!
Crengu, ce bine ca ai mai dat un semn de viata! Ce mai face printesica ta? Dar Cristian?
Iulia, te inteleg, si eu urasc sa am nasul infundat sau sa-mi curga. Accept alte manifestari dar cand nasul e infundat, imi vine sa urlu. Mai ales ca nu suport sa-mi pun picaturi in nas. Sanatate multa iti urez!
Cristina, bine ai venit!!! Spune-mi te rog ca atunci cand cresc e mai usor putin! Cum e? povesteste-ne mai multe, te rog! Se joaca impreuna? Se cearta? Cum se inteleg?

La noi... e liniste. Lucia si-a revenit foarte repede. Se pare ca stau sa iasa niste molari asa ca in curand nu va mai fi o domnisoara mare si stirba.

Am o intrebare pentru voi: Voi la ce varsta ati facut sau vreti sa faceti trecerea de la patut la pat normal cu protectie la margine? Eu ma gandesc sa-i montez Luciei patul normal si sa-i pun bara de protectie la margine. Astia recomanda de la 18 luni trecerea la bara de protectie. Ea are doar 16 luni. La Stefan am facut trecerea pe la 20 de luni si nu au fost probleme.

Gata, va urez seara faina si o tund la treaba. Pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare si multumesc mult de primire!

Ce sa va spun ai mei sunt maricei - sunt isteti , si frumosi si imi aduc multa bucurie.

Cum se inteleg? De cele mai multe ori se inteleg bine dar apar foarte repede conflictele intre ei. Daca unul dintre ei a pus mana pe o carte sau o jucarie , sau un DVD normal ca in momentul urmator vrea si celalalt ori aceeasi jucarie , ori aceeasi carte - ori vor lucruri diferite - sa le citesc povesti diferite in acelasi moment. De cele mai multe ori Dragos care este mai mare vrea el sa fie primul -dar cel mic Victor nu vrea sa se lase mai prejos - "el este barbat!"- si asa scandalul e gata . Vor amandoi atentie.

Daca dorm impreuna? - din fericire noi suntem printre norocosii care am reusit sa iesim din forfota Clujului si ne-am mutat "la tara" in Feleac o localitate de langa Cluj , unde ne-am facut o casuta , si normal ca copiilor le-am facut camere separate. Dar pana mai cresc am zis sa-i culcam in aceeasi camera. Asa ca am cumparat 2 paturi de o persoana cu aparaotoare la perete pe care le-am unit, pentru ca ei sa poata dormi linistiti si sa nu cada din pat. Ei in vara Victor a vrut sa doarma doar o noapte cu mine si din pacate de atunci asa a ramas. Nu ma laud si stiu ca nu e bine - urmeaza sa remediem situatia si copii sa doarma din nou impreuna. Au dormit aproape un an impreuna.
Julax - astept si eu sa creasca sa vad ca inceteaza reprizele de intre ei. Probabil cand vor avea 20 de ani.

Claudia - Stefan a schimbat vre-un dintisor.La Dragos acum se misca incisivul din fata de jos.Are tari emotii - cand o sa vina zana maseluta?

Oana - Clujul e un oras frumos, e cam tot asa nu sau schimbat prea multe.

Va las ca musai sa merg la medic cu baietii.
O seara placuta!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Cristina, cunosc bine situatia cu certatul pe aceeasi jucarie. Si ai mei fac la fel. Sper insa ca atunci cand o sa fie mai mari o sa se mai si joace unul cu altul ca la noi momentan doar se cam cearta. Cu cazutul dintilor insa... n-am experimentat inca nimic. Deocamdata Stefan are dintii frumosi si inca se tin bine. Nu astept cu nerabdare momentul, de fapt mi-e teama de faza cu schimbatul dintilor. Despre dormit inca o intrebare: ai zis ca puiutii tai dorm in paturi cu aparatoare dar de la ce varsta? Ai mei dorm impreuna de cand avea Lucia 8 luni. Stefan doarme la etaj si Lucia jos in patut de copil. Pana pe la adolescenta cred ca vor imparti camera.

Am urcat niste poze pe net deci ia uitati-va aici

Seara faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Helo,
Am fost azi la sedinta cu parintii la gradi la Cris. Toate bune. Numai ca,.... azi Cris a facut niste febra, pana in 38 iar la gradi am aflat ca a fost un caz de gripa porcina la o clasa alaturata, pe care o mamaica desteapta nu l-a raportat. Un coleg de la el din grupa, are fratior in clasa cu porcina si in plus, cica sunt bolnavi ambii frati de 2 zile. M-a luat asa o durere de cap.....
Acum avem de pazit copiii.
Claudia, suntem bine, Printesa e super umblareatza, cataratoare, vorbeste pe limba ei, e sanatoasa. Am observat ca Lucia pare mai mare decat Rianna.

e o reclama de la MIlka aici pe pagina mea si nu pot accesa butoanele din cauza ei.

Seara buna va doresc si multa sanatate!

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Oana,mda,am auzit de dependenta,dar nu cred ca e cazul,am pus si aseara o picatura,dar cred ca ultima data am folosit cu mai bine de un an in urma.Oricum,nu stiu daca as putea fara,noroc ca nu racesc prea des.
lui Paul,sa fie bine,bine,cat despre Ana nazdravana,parc-ar fi sora cu Ioana,uite ca scriu in versuriCrengu,te cred ca esti stresata,sper sa fie totul bine.Uneori ma gandesc ca si porcina asta e o inventie.Ca aviara a disparut asa cum a aparut dupa ce au omorat bietii oameni gainile din curte si poate o fi vreun interes si cu porcina.Cine stie?Sa ne tii la curentt cu piticii.Va fi bine,eu asa zicCristina,deci vreo 20 de ani o sa plec de acasa,voi reveni cand se vor incheia conflictele...vise,taica,vise...Privesc mai bine jumatatea plina a paharului.Hmm,zici la acum doarme iar cu tine in pat(cel mic),aoleu,ce repede se invata,ma gandeam ca dupa ce vor dormi impreuna,poate voi mai dormi din cand in cand cu ei,dar dupa va fi mai greu ca din cand in cand sa nu devina mai tot timpul.Hmmm...Claudia,urmeaza sa ma uit la poze,raspund la intrebare intai.L-am trecut pe Alex in pat normal la 2 ani,la inceput cu protectie dintr-o pilota pusa in forma de semicerc,sa nu cada.in fine,greu de explicat,intre timp nu a mai fost nevoie nici de aia.Nu stiu ce sa zic,daca stii ca protectia poate fi utilizata de la 18 luni,na ,mi se pare relativ,16 nu e prea departe,dar ce zici,Lucia ar sta?Ca daca simti ca ar fi ok,ce mi-e 16 ,ce mi-e 18 luni?Azi am vazut ca Ioanei i-a iesit al treilea dinte,suntem pe drumul cel bunIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Claudia,daa,chiar ca e mare Lucia,cum se concentreaza ea cand se uita pe carte,am vazut ca iti foloseste bicicleta(tu o folosesti,ti se pare eficienta,ca ma tenteaza si pe mine ideea de a-mi lua una).Frumoasa si cea in care se uita la tv,cata dragoste.Am vazut ca ai dormit cu Lucia,ati avut un moment de tandrete.Frumos!
Merg si eu la culcare,ca maine incepe o noua zi...plina!
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput