Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetele o mare imbratisare de la mine!!
sunt pe aici, da in mare viteza....
am vrut doar sa va salut!
bine ai venit cristina in gasca noastra! O sa avem multe de povestit! Juniorul tau e ceva ceva mai maricel ca Stefan al meu

Trebuie sa imi schimb ochelarii, apoi promit ca voi reveni in forta!
Deocamdata bajbaiesc si ma dor ochii

Revin cu detalii

ah, am si poze, daca vreti sa le vedeti, de la serbarile lui Stefan, lampioanele
sarbatoarea recoltei si aici cateva poze cu baietii

fug sa fac o prajitura cu mere si sa scol ursul care inca doarme.....

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt acasa in medical, din nefericire am o problema. Mi-a iesit zona zoster la ochi si pe fata. Ma doare, e tare neplacut.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Claudia si Ana- am vazut pozele cu minunile voastre si sunt tare frumoase.

Claudia - de cand avea Victor 1,5 ani au dormit impreuna si pana in vara cum am povestit.

Ana - ingenioasa serbarea cu lapinioanele.

Gabitzam - trebuie sa ai mare grija de tine cu zona zoster - e foarte urata si dureroasa si dureaza din pacate destul de mult. Iti doresc multa putere sa treci peste boala.

Julax- si eu mi-am cumparat o bicicleta in ideea ca o voi folosi - dar din pacate o folosesc mai mult baietii.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,frumosi piticii,activitate intensa la gradi,mi-a placut ce am vazut acolo.Felicitari si tie pentru costumul realizat,frumos!Gabitza,imi pare rau ,nu stiu prea multe de zona zoster.Stii care e cauza?Of,te si doare...Sanatate multa!Cristina,pai ma gandesc ca in acest moment,ar fi pe post de jucarie pentru pitici...dar tot ma gandesc sa-mi iau candvaIoanei ii curge nasul de vreo saptamana,de fapt de vreo 3,dar parea ca ii trecuse,apoi a racit iar.Doar ii curge nasul,ii pun apa de mare,medicul de familie zice ca daca nu are alte simptome ,nu e bai,voi ati avut copiii muciosi asa mult timp?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Sa va mai povestesc despre Matei al nostru care nu vrea sa se exprime verbal sub nici o forma. Ba mai mult, daca indraznesc sa-l "fortez" a zice dupa mine, facandu-ma ca nu pricep ce vrea...vine in fuga la mine si ma pocneste peste moaca cu palma, sau pe picior, dupa caz...unde ajunge. In plus tine manuta intinsa si degetele in sus explicand prin gestul lui un "NU" categoric, sau mai bine un "ia lasa-ma in pace!" in acelas timp bociferand "aaaa" cu mana intinsa si palmele ridicate. Asa ca...la noi va mai trece ceva timp pana sa-i auzim glasciorul spunand cuvinte. INSA are o voce superba stim asta pentru ca se baga sub masa, sta pitit acolo de nu-l mai vede nimeni si dupa ce ne intrebam cu totii "unde o fi Matei " iese de sub masa cu un rajnet pe toata mutra si face un "haaaa" cu o voce cristalina de iti vine sa-l mananci....

In rest toate bune si frumoase, oriunde l-as trimite executa fara probleme fff rar are o moaca cu privire "suspecta" gen - ce o fi vrut sa fac?. Tati are obiceiul a-l necaji...insa in ultima vreme nu-i mai merge. Ii da ceva in manute si il trimite sa duca "la mami!" Matei ia obiectul si ma cauta pentru a mi-l da. Dupa care ii da alt obiect si-i spune " du-l la tati!" El ia obiectul si face catva pasi voinici, apoi se intoarce nedumerit...se uita "la tati" are o expresie gen "ce vrea asta??" si se invarte derutat... Asta are acu ceva vreme, ca dupa ce sa prins ca-l pacaleste, ia de exemplu sosetele sau tricoul si arunca dupa el nervos cumva "iati-l si da-mi pace!!tu esti tati!"

Stefan in adora insa se mai si incaiera, asta mic este rautaciosul care PAC! ii pusca una peste moaca daca nu-i convine ceva!Stefan ii spune mereu "nu-i voie sa ma lovesti ca ma doare!" insa piciul nu empatizeaza deloc....basca il mai apuca si rasul!

Seara Stefan cu tati au programul de bataie cu pernele...de vreo 3 zile a intrat si Matei in joc si pusca si el cu perne in stanga si in dreapta pe care-l prinde nepregatit....Tati ii ameteste bine pe amandoi cu pernitele da nici unul nu se lasa mai prejos, mai ales asta mic cum te vede neatent cum iti pusca o perinita in cap...de iti sar ochelarii - io nu intru in jocul lor da pentru asta imi pusca si mie cate una de imi caut ochelarii pe jos

Matei este ajutorul meu de nadejde El duce absolut tot ce gaseste la gunoi, duce hainele din cosul de rufe murdare in masina de spalat, trage sertaru pt detergent si asteapta sa-l umplu apoi il inchide, ma ajuta dimineatza la facut paturile aranjand el pijamalele si perinitele , strange jucarii/haine/ ce mai...nu stiu ce m-as face fara el

Cam asta ar fi despre noi ca tot nu am mai povestit de mult.

Gabi, eu tot din cauza unei zona zoster facuta in copilarie, trag acum cu o uveita - inflamarea canalului uvear - la ochiul stang, ochi care a fost afectat de zona zoster.
De fiecare data cand sistemul meu imunitar scade fac aceasta inflamare. Am umblat pe la medici saptamanile astea de m-am urat, cu tot felul de teste imunologice, inca nu stiu exact care este virusul care ma necajeste, daca are sau nu legatura cu zona zoster ce am avut-o in copilarie pe nervul ochiului stang...
Ieri am fost la oftalmolog, mi-a scazut din nou vederea, insa abia pe 1 decembrie voi primi reteta, pana atunci inca bajbai

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Crengu, nasol cand auzi de cazuri din astea de speriat. La noi inca n-am auzit prin cercurile apropiate de gripa porcina. Cat despre Lucia, nu stiu daca e mai mare sau nu decat Rianna, are 82 cm si 11,5kg. De-o vreme nu prea mai mananca asa cum manca ea, ci cam in jumatate deci prevad in scurt timp schimbari de silueta.
Iulia, Cristina, multumesc de raspunsuri!
Gabitza, imi pare rau sa aud vesti medicale! Ai grija! Refacere rapida si completa!
Iulia, bicicleta pe care o am e tare faina si eficienta cu conditia sa lucri pe ea. Sa o ai acasa e bine, ca ti-e la-ndemana cand ai timp, nu trebuie sa mai pierzi vremea cu drumul pana la sala, etc insa e si rau cand o ai acasa ca ai mereu tendinta de a amana caci niciodata nu ai timp cu adevarat cand esti acasa si ai doi copii. Deci, depinde cum te stii ca esti. Daca esti o persoana cu un program zilnic foarte ordonat si nu amani niciodata lucrurile atunci probabil ca ti-ar fi tare utila. Eu insa sunt mai delasatoare si mai aman, mai sar peste. Despre muci... eu il am pe Stefan un mucos timp de 5-6 luni pe an. Daca sufla nasul, nu cruge nimic insa cat e ziulica de mare se sterge la nas cu podul palmei caci are mereu varful nasului umed ca pisicile. V-am mai povestit eu cand era mai mic cum se stergea la gradinita cu manutele murdare si cand il luam avea o pata de jeg in frunte (se stergea cu podul palmei care era murdar si cum dadea el de jos in sus se atingea apoi in frunte unde ramanea mizeria umezita de muci) Minunat! Deci e posibil sa-i curga nasul uni copil mai mult timp fara sa fie nimic in neregula cu el.

Ana, ma bucur sa aud vesti de la tine. Tare simpatic Matei din cate povestesti. In poze are figura de poznas. Pare mai poznas decat Stefan. Despre vorbit nu-ti face griji. Stefan al meu abia pe la 2 ani a zis mama si tata si am murit de griji si ganduri ca ce-o sa faca el baiatul nostru ca trebuie sa invete 2 limbi iar el nu vorbeste nici una. Ei, acum la 4 ani jumate vorbeste de te innebuneste, vorbeste corect germana (mai greseste la genuri dar asta e normal caci si noi gresim si daca ne aude pe noi...), face fraze teribil de complicate cu care ne surprinde iar educatoarele ne-au spus ca are un vocabular foarte bogat pentru varsta lui. In plus incepe sa-si dea drumul si la romana. Intelege tot dar de vorbit e in faza de propozitii simple si cuvinte. Deci, o sa vorbeasca si Matei cu siguranta cand o sa-i vina lui bine.

Mama ce-am mai scris!
Despre noi ce sa zic... Lucia mi-a facut din nopu febra azi-noapte asa ca acum e acasa. Nu prezinta alte semne deocamdata. Stefan e incantat de perioada asta a sarbatorilor, are o bucurie care ma molipseste si pe mine desi eu nu prea sunt genul care sufera de patima Craciunului. Am inceput sa ornez casa pentru sabratori ca aici incepe lumea mai devreme Mos Nicolae fiind o figura foarte importanta plus ca duminica asta e prima duminica de Advent si incepe numaratoarea inversa de Craciun, incepem sa deschidem calendarele de Advent deci cam toata lumea are casele decorate si incepe sarbatoarea in cateva zile. N-am ornat decat holul si fereastra din sufragerie dar m-a uimit reactia lui Stefan cand a venit acasa, era asa de incantat si nu mai contenea s cu remnarcile pozitive: "Mama ce frumos e! Mama ai facut otreaba super!". Gata cu povestile, am un scutec de schimbat. Voi cum va pregatiti de sarbatoti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna ziua mamici
Gabitzam imi pare rau sa aud vesti asa de rele, insanatosire grabnica
Cristina bine ai venit- esti dintr-un oras tare drag mie- am facut si eu facultatea la Cluj si si acum mie tare dor de orasul unde mi-am petrecut pot sune cele mai frumoase clipe din tineretze
Ana mare ajutor ai in Matei- din pacate eu nu am in copii mei- Julia e prea mica iar lui Dani ii place doar sa faca dezordinenu si sa stranga macar jucariile.
Iulia si la mine asa a fost cu Dani si cand nu mai era racit nasul tot ii mai curgea- si am descoperit ca e pe fond alergic- alergie la praful de casa, mostenit de la mine dar spre fericire nu face forme f nasoale doar nasul ii curge si stranuta daca e in mediu mai plin cu praf.cu picaturi de zyrtec ne revenim destul de repede

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

in rest despre noi nu am tare multe sa va povestesc
Julia sta foarte bine in fundic, nu merge de-a busile ci vrea doar in picioare si sa umble- in premergator zboara.
si inca nu sta singura in picioare dar tot incearca sa se ridice de orice reuseste sa se prinda
Dani a rezistat acum vreo saptam jumate fara sa mai vina acasa de la gradi cu viroze asa ca sper ca va fi mai bine si nu mai e asa de sensibil desi nu astept minuni, doar macar asa macar o luna sa reziste

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Zsuzsu, ce bine ca sunteti doar cu o usoara rinita - daca mi-ar fi spus cineva de zyrtec mai din timp... il aveam in casa si n-am stiu ca i-ar fi facut bine - insa nu eu tb sa stiu ci medicii la care am umblat jumatate de an acum ne necajeste ceata asta cumplita, sa vedem cum va mai fi ca azi am iesit cam mult afara.
Pupici la printesa - waw.. parca ieri si Ana abia prindea statul in fundic si acuma ii numa' fitze si talente

Gabi, sanatate multa!

Claudia, si printesa ta, si mie imi parea tare mare da' si Ana mea se invarte pe la 11 kile (cred) si vreo 82 de cm. Cu mancatul.. e destul de bine, mai baga cate o zi de tzatza intensiva (Si acuma ma dor sfacurile de numa' ca-s cam nedormita si productia vad ca nu o mai am la cotele "dorite" )
Dar pb mare e cu imbracatul.... mai fetelor, fata asta numai in pielea goala ar umbla... si deja e destul de rece - mai ales pe jos, dupa ce apuca de ex fara scutec e disperarea de pe lume sa o imbrac... urla si ma loveste... asta singura noastra "dambla"..

Ana, figura mare baietii tai -as vrea eu sa se exprime asa elegant Paul cand il loveste Ana... da' ei se cam iau la lupte... f rar, dar tb sa ma bag si sa-i pun la "colturi" - adica ii cert pe amandoi, indiferent cine a inceput si de ce, apoi ii pun sa se pupe si dupa aia ma pupa pe mine ca m-au suparat
Tare-s draguti pt ca sunt foarte empatici - dc cineva se loveste, sar amandoi cu pusi sa treaca mai iute... Si daca ma supar, mai ales pezevenchea asta mica, cand ii cert mai tare vine la mine si imi da pusi si rade... ehe.. si pe tata-so la fel "il fac" tare smecheri..

Iulia, steperul meu sta si el, mai putin cand lucreaza copii pe el.. eu nu prea apuc - adevar mare ai zis Claudia, cand mergeam la sala eram mai consecventa - da' n-aveam nici prunci, nici familion....

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cristina, dc vrei sa ne "cunosti" si pe noi, da-mi adresa de email - nu mai am poze publice de cand m-am trezit cu un fan necunoscut si cum sunt copii in poze... parca nu mai pot sa le las publice.
Mai pun din cand in cand pe aici - da' e greu sa cauti in urma...

Zilele astea vreau sa invat cum sa fac calendar cu prichindeii nostri - pt anul viitor, ma gandesc sa-i cadorisesc pe bunici cu calendar personalizat Plus ca as putea marca zilele importante pt noi...
Dupa ce fac, va arat si voua

WE placut

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput