Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Oana, ce ma bucur sa aud ca ii merge bine lui Paul!!!! Ti-ai mai revenit si tu un pic banuiesc. Cand vorbesti de poznele copiilor tai parca vorbesti de ai mei. Nu-i bai daca nu reusesti sa te relaxezi si sa razi cand fac cate una. Asa patesc si eu. Asa ca mi-am propus ca de fiecare data cand fac cate o prostioara sa le fac intai o poza si apoi sa incep sa tip. Daca pozna le pune viata in pericol, renunt la poza. Parca e un pic mai bine; privind lucrurile prin lentila aparatului foto parca se schimba perspectiva si mai trece supararea.
Mariaanna, cresteti mari si linistiti! Intri cand poti, si noi facem la fel.
Iulia, despre dormitul in patut nu-ti pot spune prea multe. Ai mei au dormit mereu in landou, apoi in patut, etc. Nu pot dormi cu ei langa mine; mi-ar placea insa cand sunt langa mine dorm ca pe ghimpi, nu ma odihnesc. In schimb iti pot spune ca am simtit si la Stefan si simt acum si la Lucia o mare pierdere. Uneori dupa-amiaza as vrea sa imi adoarma in brate si sa atipim amandoua pe canapea, sa impartasim o clipa de liniste si tandrete insa nu sta sub nici o forma. Cand ii e somn vrea la ea in patut, acolo adoarme in 2 minute. La fel a fost si cu Stefan, mi-a lipsit sa nu pot sa-l tin in brate nici o clipa cand doarme. Si acum cand e bolnav, as vrea sa-l tin in brate, sa-l mangai, sa-l alint pana adoarme dar ma intreaba in scurt timp: "mama da' ce faci, nu te duci la tine in pat? vreau sa dorm". Intr-adevar, e comod sa doarma la ei in camera, in patul lor, e super in proportie de 99% din timp insa ramane un procent de mare nemultumire sufleteasca: nu-mi pot tine puiutii in brate privindu-i cum dorm. NU stiu daca ai inteles vreo iota din ce am spus. Ideea e ca daca tot nu reusesti deocamdata sa o muti in patutul ei, macar bucura-te ca o poti tine in brate, savureaza clipele astea gandindu-te ca alte mame (ca mine) nu au parte de asa ceva.
Gabi, interesanta chestia cu salina! Noi avem in oras ceva similar insa e in aer liber. Asta ce ne-ai aratat-o tu arata destul de intim si placut, atmosfera e... altfel parca nu stiu. Pare placut. O sa dau si eu sfoara in tara pe la prietenii din Bucuresti.

Va urez o seara faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia o sa incerc cu poza - numai ca ma zapaceste camera aiasta mai recenta, pana reglez ce si cum trece momentul da'probabil imi trec si nervii

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Marianna,important e ca sunteti bine,scrie mai multe cand ai timpOana,pe mine m-a amuzat ce ai scris,dar te inteleg ca te infurii pe moment,patesc si eu asa.In schimb ,cand ii povestec prietenei mele cele mai bune ,ne amuzam impreuna
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Claudia,asta incerc sa fac,sa savurez fiecare moment,gandindu-ma ca in viitor nu voi mai avea parte de atatea momente de tandrete .Alex adoarme cu mine la pranz,il imbratisez,el ma pupa,e foarte bine,eu in schimb as mai vrea uneori sa fiu mai eficienta in ceea ce priveste rezolvarea treburilor casnice.Stiu ca astea nu conteaza asa mult,dar mai trebuie sa mancam,sa ne spalam si cand vezi ca nu mai ai timp deloc ,te mai precipiti,vorbesc de mineDar,in esenta ma bucur ca ma pot bucura din plin de afectiunea lor,asa..Acum e langa mine,doarme as frumos,e linistita...
Pe de alta parte,simpatici si piticii tai,auzi la Stefan,nu poate adormi ca stai langa el,fiecare pitic cu personalitatea lui.Poti sa-i mangai prin somn,sau se trezesc daca te simt?
Nu stiu dac v-am spus,dar nu mai suge asa des noaptea.Se mai foieste,dar nu cere sanul de fiecare data,se multumeste doar sa ma stie aproape.Azi am vazut un punct mic alb sus,parca sparge gingia,vom vedea zilele astea.abia astept sa-mi zambeasca cu mai multi dintiMa retrag si eu.Noapte buna!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Gabitza,La multi ani!!!
Sanatate multa,copii care sa-ti aduca multe bucurii,sot iubitor,prieteni adevarati si tot binele din lume!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Gabitza!!!

Paul e in criza, din pacate.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cu intarziere, multumesc frumos de urari!

Oana, tocmai voiam sa-ti zic ce amuzante sunt poznele copilasilor tai. Imi pare rau ca Paul e in criza, uoooof!

Lui Andrei pare sa-i mearga bine la salina. Poate e doar coincidenta, dar nu mai are muci curgatori, doarme foarte bine noaptea, respira bine.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gabitza, la multi ani!!!! Multa bucurie si numai impliniri atat tie cat si celor dragi!

Mergi la inceput

Oana, tine-te bine! Nu stiu ce sa-ti spun decat ca imi pare rau. Pupici micutului! Si tie o imbratisare de incurajare. Tine-ne la curent daca poti.

Lucia mea a preluat virusul cu care ne-am luptat noi saptamana trecuta. Asa ca de sambata ne "distram" din nou cu siropuri, nopti dormite cu furatul, picaturi, inhalatii... Asta e, speram sa treaca in curand. Voi ce faceti??? Sunteti bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara!

Sunt si eu o mamica cu 2 pitici nazdravani. Imi pare rau dar pana acum nu am vazut subiectul acesta.
Dragos este baietelul mai mare care are 5 si 10 luni , nu o sa mearga la scoala la anul ci doar in 2011- nu-l vad inca pregatit- sau poate eu nu sunt pregatita - sa mearga la scoala.
Victor are 3 ani si 2 luni- si merge la gradinita in grupa mica. Ii place tare mult si pot spune ca acomodarea la a fost usoara pentru ca a mers si la cresa unde a fost putin greu la inceput.

Acum e perioada in care incercam sa trecem peste raceli si mai ales de tuse.

Santate multa tuturor!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput