Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
aleesicoo spune:
cris eu fara plata nu imi amintesc sa fii avut....decat medical cand am facut pneumonie....si concediu de odihna bineinteles....acum ce o vrea dzeu
poate castig la super bingo metropolis
asa creste bebicu
9+
Reallaura spune:
Fetele care nu sunt multumite de ginecologi...pai daca nu ai incredere acum sa-i dai un telefon, cum o sa faci sa-l chemi cand nasti???
Cu varsta sarcinii se acumuleaza si stresul legat de bb, ca sa nu mai zic de stresul dinainte de nastere...pai sa nu ai un medic bun, brrr, nu vreau sa ma gandesc!!
CRIS eu zic sa schimbi acum, 4 luni nu e mult, ce faci la 7-8 incolo??
Ale cu cosurile eu zic sa nu dai cu nimic, cred ca sunt probleme hormonale, vor trece de la sine. Parca si eu am avut la Mirci dar ff trecator.
Moni succes cu schimbarea medicului, mai bine faci asta acum
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
Reallaura spune:
discordia felicitari pentru vestile bune la eco, sper sa rezolvi si cu rana de pe col!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
NicoletaB spune:
La 17 plec spre doctor, am asa emotii, imi vine sa fac pipi in continuu (ciudat mod de a-mi manifesta emotiile, dar, deh)
Ieri m-au sunat de confirmare, se pare ca va fi un eco 4D (o fi abdominal, intravaginal, habar n-am. Eu am cerut intra, dar sa vedem de ce e in stare acest 4D)
6+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev176pr_.png
cris_09 spune:
Bafta Nicoleta...emotii placute sa ai si sa vii numai cu vesti bune!!!
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
cris_09 spune:
Uite Alescioo lamuriri concrete cu privire la problema ta :"Acordarea de zile libere fara plata pentru o perioada de pana la 10 zile lucratoare sau reducerea programului de lucru pentru personalul bugetar, in scopul reducerii cheltuielilor, nu va afecta cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului, potrivit declaratiilor ministrului Muncii, Marian Sarbu"
Si uite si ce ziceam k stiu eu:
Hotarārea Guvernului nr. 1.025/2006, cu modificarile si completarile ulterioare aduse prin H.G. nr. 1.682 din 10 decembrie 2008 si tot art. 4 zice :
"(3) Īn calculul celor 12 luni prevazute la alin. (1) se includ si fractiunile de luna īn care s-au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, precum si cele īn care solicitantii s-au aflat īn una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 1 alin. (2) din ordonanta de urgenta considerate, īn īntelesul ordonantei de urgenta, luna; īntreaga.
(4) Prin fractiune de luna; se īntelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna; īn care persoana īndreptatita; a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului fiscal, ori s-a aflat īn una sau mai multe dintre situatiile prevazute la alin. (7).
(5) Prin exceptie, se accepta; ca o singura; data; fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un numar mai mic de zile lucratoare decāt cel prevazut la alin. (4)."
Hai k am scris km dar macar sper k ne-am lamurit toate k sa nu ne mai facem griji si din cauza asta...destule avem noi pe cap,nu?
monis5 spune:
URGENT - va rog din suflet sa o ajutati pe colega noastra de odisee Lacramioara2 cu o programare la echo la Dr. Herghelegiu. Cine este dispus sa cedeze programarea sau o poate ajuta altfel sa ajunga la dr. - va rog PM user Lacramioara2.
Multumim
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
andradap spune:
Doctorita care l-a consultat luni pe Anto are GRIPA PORCINA (in afara de rinoree si subfebrilitate nu are nimic). Azi si-a luat analizele. Si a si inceput tratamentul cu tamiflu. Noi deocamdata ne simtim bine. Nici macar un semn de gripa. Poate scapam. Doamne ajuta.
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Doctorita care l-a consultat luni pe Anto are GRIPA PORCINA (in afara de rinoree si subfebrilitate nu are nimic). Azi si-a luat analizele. Si a si inceput tratamentul cu tamiflu. Noi deocamdata ne simtim bine. Nici macar un semn de gripa. Poate scapam. Doamne ajuta. Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
NicoletaB spune:
I'm back!
Fetelor, a fost asa de frumos...
in fata mea pe perete aveam un monitor LCD si am vazut tot, iar inima cand i-am auzit-o batand, m-am inmuiat
143 batai pe minut
varsta eco corespunde cu cea calculata dupa ultima menstruatie
mi-am facut programarea pt eco sapt 12 (eco morfofetala)+bitest
Fetelor, mai exact acest bitest ce masoara?
Eco de 12saptamani e abdonimala? Vrea si sotul sa vina sa vada si sa auda inimioara.
I'm so happy, happy.
Doresc tuturor fetelor astfel de vesti bune!
Va pup,
6+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev176pr_.png