Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
veronicach spune:
eu de aproape 2 luni nu am mai prestat nimic....
dar la urmatoarea eco, peste 2 saptamani voi intreba daca pot(caci deja am intra in trimestru 2, 14 saptamani) si cred ca nu o sa mai fiu asa de stresata
legat de relatia doctor-pacient eu tocmai mi-am sunat doctorita sa-i spun ca nu ma mai dor rinichii, (mi-a spus sa o sun peste o saptamana sa-i spun cum ma simt) si de asemenea i-am spys de HCV reactiv si m-a chemat cu rezultatul in policlinica
desi o sun destul de stanjenita si emotionata este important sa avem o relatie bazata pe incredere si respect reciproc cu doctorul ginecolog
asa ca va sustin in decizia de a va schimba medicul daca il considerati nepotrivit
va imbratisez, fug acasa
12+
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo fetele am o intrebare: eu lucrez la stat deci sunt bugetara si ne au anuntat ca din de 15 ne baga 10 zile in fara plata...dar la serv trebuie sa venim...daca spre exemplu eu sunt in medical cum se va rezolva cu cele 10 zile.. avand in vedere ca sunt si ....au vreun beneficiu gravidele? asa creste bebicu 9+ |
Eu stiam ca se ia in calcul chiar si fractia de luna. Adica din cele 12 luni pe care trebuie sa le ai lucrate inainte de nasterea copilului, daca o luna nu este intreaga ci este doar o bucata din ea lucrata, ea se ia totusi in calcul.
Nu stiu insa daca se specifica ceva in lege referitor strict la concediul fara plata in acest caz.
Dar eu zic ca puteti sa puneti intrebarea asta la legislative aici pe DC si sunt convinsa ca o sa va lamureasca cineva avizat.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina
discordia spune:
Tocmai m-am intors de la eco si am vesti super bune: dupa masuratori varsta sarcinii este mai mare cu 2 zile, adica 12 s si 3 zile, pliul nucal 1.2 cm, CRL=6cm, bataile inimii 157 pe minut.
Ce ma ingrijoreaza este o rana pe uter despre care eu nu stiam ca o am, ma gandesc ca o fi de la extrauterina, nu stiu, oi vedea. Mi- a dat sa iau fier caci sunt cam anemica, de aici s-ar putea si rezultatele proaste de la coagulare.
Va pup pe toate si va doresc un week-end placut, eu nu stiu daca voi mai putea intra pana luni.
mamica de fetita si 12s+
moni_or spune:
Fetelor, stateam si ma gandeam acum ca trebuie studiata legea in cazul vostru (am inteles ca s-a emis o lege pe baza careia obliga bugetarii sa-si ia 10 zile concediu fara plata), eu zic ca daca mai este un dram de normalitate in tara asta ar trebui sa fie un articol care sa se refere si la cazul gravidelor, sa se precizeze ca acest concediu fortat nu afecteaza calculul indemnizatiei. Eu din cate stiu de cand vorbeam cu cei de la resurse umane pt. primul cic nu e voie sa ai nicio zi de absenta nemotivata sau concediu fara plata in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, ca atunci nu se acorda indemnizatia. Acum eu nu sunt jurist, cel mai bine sa vorbiti cu cei de la HR de unde lucrati
Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
aleesicoo spune:
alinutza te pup iubita... ce mai faci ?esti bine???
referitor la aceasta lege tampita am sa o intreb pe jurista de la noi de la spital
asa creste bebicu
9+
andradap spune:
Iata ce am gasit:
http: //www. avocatnet. ro/content/articles/id_16656/Zilele-libere-fara-plata-nu-vor-afecta-indemnizatia-de-crestere-a-copilului.html
Am pus 3 spatii ca sa nu considere reclama...
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
aleesicoo spune:
discordia felicitari pt vestile bune de la eco....si cumnata mea a luta tardiferon pt anemie
moni daca se aplica pana la urma aceasta lege iti dai seama ca am sa o inebunesc pe jurista
eu sper sa aiba mila de noi ca dupa ce ca avem niste salarii mizerii sa ne mai i a si din asta...sa ia tot d ela ei ca au sal de 40 50 de mil
asa creste bebicu
9+
aleesicoo spune:
am citit andra , multumesc...sper sa mai reflecte asupra acestei legi
asa creste bebicu
9+
cris_09 spune:
Ale eu sunt in somaj si m-am interesat mai mult cum e cu indemnizatia...Din cate stiu eu daca nu ai lipsa mai mult de jumatate din zilele lucratoare ale lunii respective nu este nici o problema cu indemnizatia.Se face exceptie ca o singura luna din cele 12 sa aiba mai putin de jumatate din zilele lucratoare
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo