Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Floric, multumim
Te invidiez ca il alaptezi pe Rares...eu m-am chinuit 2 saptamani cu puiul meu care era tot flamand...nu am avut eu noroc sa vina lapte muuult si buuun
Si al meu are zile de urlete si agitatie..eu le pun pe seama dintilor...care inca nu exista

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele

Raportam si noi:
1. a invatat sa se dea jos din pat cu spateleDupa 2 aterizari in cap a invatat ca nu e bine sa cobori cu fruntea inainte. Asa ca merge pana la marginea patului, depisteaza problema, da in marsarier, se roteste la 180 de grade si se prelinge incetisor pana jos pana atinge solul cu picioarele. Apoi se tine cu mainile de marginea patului si incepe sa tipe si sa vocifereze sa ne arate ce smecherie a facut

2. ne jucam de-a prinselea prin casa. Fugareste tot ce poate: pisica, pe mine, pe tasu, pe sorsa. Cand ajungem in capatul opus al casei se intoarce si fuge lasandu-se fugarit. Asta iese cu chiote si strigaturi de ne shtiu toti vecinii

3. Recunoaste personajele. Daca il intreb udne e pisica o cauta cu privirea. Lafel si pe taicasu sau pe sor-sa

4. Avem in continuare o problema maaaree cu masa de seara. baga in el si 500 de ml de cereale de consistenta piureului+tzitzi si tot nu-i ajunge. Aseara arata de parca ar fi inghitit un balon si tot se dadea pe langa mine doar doar...Deja are din nou pliuri la manuta. Oare de la ce o fi?

Am vazut ca vorbeati de olite. Noi inca n-am incercat...dar ma bate gandul. Problema e : unde gasesc eu olita asa mica?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Lysbeth, felicitari! cea mai tare faza mi se pare aia cu datul jos din pat! e f f precoce puiul tau
Noi mergem in 4 labe, a avut 4-5 tentative de aruncat din pat, cu capul inainte, dar l-am prins...cred ca de fapt trebuie sa-l ajut sa vada cum e corect?

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Lysbeth nota 10 pentru piciul tau; e hranaci bine
Aditapop votat nazdravan pe "nv" pentru ca nu pot vedea pozele cu pda ul ,dar sunt sigura ca merita punctajul maxim.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Ca veni vorba de hranit:
Bestiocul are ore fixe de masa. Deobicei cu 5 minute inainte de ora respectiva incepe cu atentionarile discrete..."Femeie vezi ca mie mi-e foame. Nu bagi si tu ceva la facut?"
Asa ca il iau, il duc in bucatarie, il pun in scaunelul lui si ma apuc de preparat hrana cu blenderul. Faza e ca in timpul asta ma priveste rabdator plescaind sugestiv si lasand balutele sa i se scurga pe barbie de pofta. Shtie ca am nevoie de timp sa-i fac mancarea asa ca nu ma baraie la cap. Cand ma vede ca am terminat deschide gura ca o pasarica sa-i dau si sta potolit la masa pana terminam.
Acuma problema e in felul urmator: dak Doamne fereste mai incerc sa fac ceva in timpul prepararii mesei (de ex sa pun apa in filtru de cafea) se pune pe urlat instant . "Tu nu intelegi ca mie chiar mi-e foame???!?!?!Pierzi timpul cu alte prostii in loc sa-mi faci mancarea MEA!!!!
Si n-are decat 7 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata fetele,

La Multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!
Mie imi stau ochii picior peste picior ca abia pe la 4 am reusit sa adorm, ca nu m-a lasat piticu...a avut chef de supt.

Ma duc sa il intretin putin la joaca si revin

Aaaa, era sa uit. Dyana te-am visat azi-noapte. De fapt ma gandeam la tine. Imi pare rau de situatia in care te afli cu Cristi. Barbatii sunt intr-adevar mai habarnisti dar al tau, scuze ca iti zic, dar nu stiu ce metoda sa ii aplici. Chiar sa nu isi ia baiatul in brate ca il doare burta?

neatza fetele
bianca, la noi povestea e lunga.... sunt multe certuri la mijloc, muuulte faze de genul asta (ma dor mainile, abia am mancat, la mine nu sta....) dar incerc, ca la sfarsitul zilei sa stiu doar ca ne iubim foarte mult, ca avem o minune de copil pe care si el il adora.... si sa-mi repet la nesfarsit ca barbatii nu au aceleasi instincte ca noi care stam noaptea nedormite si in acelasi timp ii pupacim de-i lesinam si ii intelegem perfect... si noi nu contam cand e vorba de ei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mai ce sa zic? esti eroina.

eu nu prea sunt de acord cu lasatul de la mine. asa a facut mama mea si nu pot spune ca am avut o copilarie minunata, mai mult plangeam..de abia am asteptat sa plec de acasa sa nu il mai vad pe tata in fiecare zi. e drept e tatl meu, il iubesc dar nu pot sa uit ca a fost magar. si mama a suferit si sufera in continuare.

pana la urma dragostea e un drum cu dublu sens!parerea mea!

cea mai buna solutie este sa aveti o discutie calma zic eu. ca daca se incepe cu ridicatul tonului nu se ajunge nicaieri si se produc rupturi in relaqtie oricat de sudata ar fi ea.

ma duc la masa de leguma, revin dupa ce il adorm

gasca

Mergi la inceput

Koko, mersi muuult
Cami_antonia, am trimis blogul tuturor prietenilor. Doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cred ca Eva s-a iritat de la ceva. Are niste pete rosii pe burtica, spate si pe ceafa. Nu imi explic insa de la ce poate fi, nu a mancat nimic nou, sa fie de la antibiotic? Si cum imi dau seama ca e alergie? Asta apare sub forma de pete, nu bubite, nu?Lysbeth, ce sa spun, m-ai uimit cu bestiocul tau. Bravo lui!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Anamaria, vezi ca circula o varicela clasa I prin bucuresti...

Mergi la inceput