Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 17
koko_1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Sa ma laud: azi puiul meu a zis MAM (probabil vorbeste engleza, bun si asa) azi puiul meu a facut PA! |
Ce frumos, felicitari!

Abia astept sa vad cum suna din gurita juniorului "ma" macar
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
carla28 spune:
Buna dimineata!
Si noi am avut o noapte agitata,
daca nu-i cresc dintii nici acum, io imi dau demisia si fara preaviz![]()
cris tinaus [/red ], sper sa scapati repede de otita aia pacatoasa si dureroasa.
[red] Dyana, , asa e cand e vorba de copil, mai trecem cu vederea
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Monnvas spune:
am uitat ieri sa
pe Casia cu bronsita, sa se faca bine repejor!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aditapop spune:
Monnvas, bravo bravo bravo pentru MAM si PA!
E foarte placut sa auzi din gurita puiului tau primele cuvintele!
Al meu zice ta-ta si ca-ca...cu limbuta un pic scoasa, intre buze
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Maria_K spune:
buna dimineata
am vazut ca vorbeati de olite. si eu am inceput sa o pun pe casia de la 7 luni, deci de o luna jumate. am mare noroc ca in primele 5 minute face ce are de facut, plus ca dimineata cand se trezeste faca si kk. si in rest, daca-i spun "face fetita kk" imediat incepe sa se screama
e mare figura. acum sunt zile cand nu murdarim mai mult de 1 scutec toata ziua, dar in general ne oprim la 3
; o pun pe olita cam din 2 in 2 ore.
legat de cuvintelele pe care le scoate... spne "mamam" cand are vreun necaz sau daca vrea in brate; spune "ada" sau "aaaa" daca vrea ceva si de 2 ori a spus "apa" cand m-a vazut cu sticluta de ceai in mana. ce-i drept ca am si stimulat-o in sensul ca daca dorea ceva ii spuneam "aaaa-da", daca bea ceai sau apa spuneam "bei apa" .
a spus si "ta-ta" de 2 ori dar zic eu ..... din greseala ![]()
cand plecam din casa face,(inclusiv televizorului) "tai tai" (flutura manuta) si pa (isi baga tot pumnul in gura)
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZA
Pozele noastre
anamariame spune:
Neatza!Apropo de vise si teste, Pisigri, am visat ca ne-ai dat vestea ca esti insarcinata. Nu-ti fa griji prea mari, ca am visat si ca Eva repeta ma-ma dupa mine, si nicio sansa
La Multi Ani ghioceilor din toate anotimpurile!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Insanatosire grabnica tuturor puiutzilor bolnaviori,
sa le treca cat mai repede .
La noi raportam gingia crapata la primul dintisor de sus...multumesc lui DD ca nu mai musca cum musca pana sa-i iasa dintiii
.
La capitolul "vorbe" zice de cca 2 saptamani:ma-ma,pa-pa,ba-ba" si cand ii "arde buza" zice clar"mamaaaa"da sunt happy caci stiu si cum e sa astepti si sa nu-ti zica decat dupa tratameny si multe medicamente(ps:nu vreau sa fie interpretate in nik un fel cuvintele mele...ele se refere doar la ceea ce am trait si traiesc eu.)
sa ne auzim cu bine.Maine mergem la control la oftalmolog cu Isabella si Bodo.
Sper sa revin cu detalii maine seara daca am dispozitie sau duminica.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aditapop spune:
Fetelor, e a doua zi de olita si Razvan a facut din nou kaka - la olita! uraaaa...cum zicea Maria_K, tot in primele 5 minute a produs!![]()
Provista, unde esti? apari azi?
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2Multumim

claudela spune:
Va pupacesc si eu!
Am vazut ca ne mandrim cu vorba celor mici ai nostri...Asa ca nu ma las nici eu mai prejos...
...si a mea, mititica, spune ma-ma, ta-ta si pa-pa ca pe o poezie...e o neobosita vorbareata...![]()
Floric spune:
Neatza. Cred ca lui Rares i-a ramas ceva din ifosele sarbatoririi de ieri ca urla de mama focului de azi dimineata, a supt, iar a incercat sa adoarma vreo jumatate de ora, iar a vrut sa se joace si acum urla iar ca vrea sa doarma. Nu pricep ce are cu mine. Am patit si eu ca Ilincuta...are si el cate o criza de personalitate si gata, pe vaicareala. El de fel, este un copil disciplinat si cu un program ceas de gara, dar azi vad ca nu e a buna. Ma duc sa ii umplu gura cu o tzatza. Poate il tenteaza.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.