Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 16
aditapop spune:
Buna dimineata, gasca!

Olishka, sper sa nu ne trezim ca ni se da cate o masca la mall
Gia
ai poze cu bebelasa ta?
Concurs KLORANE, un vot pentru Razvan
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
aditapop spune:
Heeei, unde sunteti?
La multi ani sarbatoritilor!!! Damian Calin, bebe de anncutza, Luca, bebe de Simplyana_m 

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
aditapop spune:
La Multi Ani si pentru ghioceii de aprilie
Andreea-Diana, bebe de veron1ca, Radu Mihai, bebe de curea. 

Fetelor, m-ati lasat singura???
Un vot pentru Razvan![]()
Monnvas spune:
...si pt Robert-Adrian, ghiocel de mai
... si pt ghiocelul nostru de toamna, MAYA ANDREEA, care azi implineste o luna 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Sa ma laud:
azi puiul meu a zis MAM (probabil vorbeste engleza, bun si asa)
azi puiul meu a facut PA!

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Bianca2503 spune:
Neata fetele,
La Multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!
Mie imi stau ochii picior peste picior ca abia pe la 4 am reusit sa adorm, ca nu m-a lasat piticu...a avut chef de supt.
Ma duc sa il intretin putin la joaca si revin
Aaaa, era sa uit. Dyana te-am visat azi-noapte. De fapt ma gandeam la tine. Imi pare rau de situatia in care te afli cu Cristi. Barbatii sunt intr-adevar mai habarnisti dar al tau, scuze ca iti zic, dar nu stiu ce metoda sa ii aplici. Chiar sa nu isi ia baiatul in brate ca il doare burta?
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata fetele, La Multi ani sarbatoritilor de astazi!!!! Mie imi stau ochii picior peste picior ca abia pe la 4 am reusit sa adorm, ca nu m-a lasat piticu...a avut chef de supt. Ma duc sa il intretin putin la joaca si revin Aaaa, era sa uit. Dyana te-am visat azi-noapte. De fapt ma gandeam la tine. Imi pare rau de situatia in care te afli cu Cristi. Barbatii sunt intr-adevar mai habarnisti dar al tau, scuze ca iti zic, dar nu stiu ce metoda sa ii aplici. Chiar sa nu isi ia baiatul in brate ca il doare burta? ![]() |
neatza fetele

bianca, la noi povestea e lunga.... sunt multe certuri la mijloc, muuulte faze de genul asta (ma dor mainile, abia am mancat, la mine nu sta....) dar incerc, ca la sfarsitul zilei sa stiu doar ca ne iubim foarte mult, ca avem o minune de copil pe care si el il adora.... si sa-mi repet la nesfarsit ca barbatii nu au aceleasi instincte ca noi care stam noaptea nedormite si in acelasi timp ii pupacim de-i lesinam si ii intelegem perfect... si noi nu contam cand e vorba de ei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
koko_1 spune:
Buna dimineata. Ieri si azi mi-a luat sotu' laptopul si ma chinui cu pda-ul. Noi nu suntem acasa, suntem in detasare si hardughia de calculator nu am mai carat-o cu noi.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
sa creasca mari, sanatosi, voinici.
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009