Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_tinaus salutare.....noi avem otita ![]() ![]() ![]() nu stiu cum..n-a fost racita, nasul n-a fost mai infundat ca de obicei, de aseara are febra si azi ne-a trecut pe antibiotic, a dormit toata ziua la mine in brate, mi-e asa mila e ea ![]() ![]() ![]() Monnvas voua ce v-a dat?tot antibiotic? in cat timp v-a trecut? pupici, incerc sa recuperez cate ceva ![]() Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009Poze broscuta harnicuta |
Imi pare tare rau; sanatate multa, sa treaca repede.

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Floric Seara buna dragi copii cu mamici vorbarete. Va invitam la o portie de tort delicios ![]() . Asa ca de ziua lui , astazi, Rares a avut un program de m-a scos din minti. de cand l-am trecut pe furaje (a se intelege cereale) nu mai vrea sa manance fructele de la ora 10 si cu chiu cu vai mancaera de la pranz. Eisi nu va spun ce circ a fost azi. Dar l-am iertat ca deh...e ziua lui. Si a mancat piure din asta de oameni mari si biscuiti si evident tain, cat am fost eu placata apoi tzatza.De maine dam militariua jos din pod. Scoatem tainul (cerealele) din program, eventual o sa adaug o lingurita in fructele de dimineata. Apropo, lui raru de mullllllt ii trosnesc oasele si de la maini si de la picioare. In primele luni dr mi-a recomandat sa ii dau Calciu. Sa zic ca nu i-a mai trosnit dar acu de ceva vreme i-ar au inceput, dar nu cred ca de la lipsa de calciu trosnesc oasele. Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
La multi ani cu intirziere; multumim de tort; o fi stiut el, Raru, ca-i o zi speciala azi si de ce sa treaca la fel cu celelalte?

Gina lu' Ian
Botez Ian
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
La facut teste probabil Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |

Gina lu' Ian
Botez Ian
olishka spune:
citat din mesajul lui Monnvas
La facut teste probabil Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
N-am ajuns la farmacie inca..Astazi am iesit doar 10 min in curte. Ce s-a mai bucurat David, caci nu iesisse de cateva zile. Il scot si maine.
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Aditapop ti-as spune sa te uiti in albumul de pe picassa dar acolo sun mai vechi pozele. Nu prea am mai descarcat in ultimul timp. Am aparatul plin chiar m-am uitat acum sa mai improspatez imaginile de acolo dar de vre-o 2 luni n-am mai descarcat pozele in calc. Weekendul asta il pun pe sot la treaba si venim si noi cu poze. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
chiar vroiam sa te intreb si eu de poze cu gaza mica si frumoasa
, deci asteptam !!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
eu merg la 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Si eu merg la
. Pupici fetelor si servici usor maine fie ca e servici scarbici fie ca e cu bebeii.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sase lunite
olishka spune:
citat din mesajul lui novus
pai ramane pe sambata la mall sa-mi trimiti pm numarul tau de telef sa ne vorbim Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cu gripa asta, tot prin mall-uri umblati?

olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Bianca am fost in Maroc, dar noi am fost in croaziera si nu am stat decat cateva ore acolo. Nu mi-am cumparat nimic de baut sau de mancare si sincer abia am asteptat sa ajung inapoi pe vas. Este frumos, dar prea murdar...sleios..Eu una nu as merge acolo in vacanta cu copilul. A fost perfecta vacanta scurta in m\aroc de cateva ore. Dar asta este doar parerea mea. Nu am facut nici un vaccin. ![]() Multam de raspuns. E chestie de optiune. Noi am fost de 2 ori pana acum cu masina si am vazut si partile frumoase-turistice dar si viata reala. E intr-adevar murdar in unele locuri, ciudat pot spune, dar este o tara sigura cu oameni foarte calzi si primitori. Oricum nu cred ca ajungem pana in acolo iarna asta, cred ca o sa ne oprim in sudul Spaniei sau pe la Lisabona. |
Poate ai dreptate, caci ti-am zis noi am stat f putin: 5 ore in Casablanca si tot vreo 5 in Agadir. In Casablanca mai merge, dar Agadir...Dar mi-a placut f mult sa vad cum traiesc alti oameni, insa mi-a ajuns cate am vazut...nu cred ca as mai vrea vacanta in Maroc. Lisabona f fain (si multi barbati simpatici

Ana - 30 martie 2009
. Asa ca de ziua lui , astazi, Rares a avut un program de m-a scos din minti. de cand l-am trecut pe furaje (a se intelege cereale) nu mai vrea sa manance fructele de la ora 10 si cu chiu cu vai mancaera de la pranz. Eisi nu va spun ce circ a fost azi. Dar l-am iertat ca deh...e ziua lui. Si a mancat piure din asta de oameni mari si biscuiti si evident tain, cat am fost eu placata apoi tzatza.