Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui provista

oare unde or fi aris, dyana si olga?

La facut teste probabil

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

sunteti fantastice!!!!! ati reusit sa ma faceti sa rad

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Aditapop ti-as spune sa te uiti in albumul de pe picassa dar acolo sun mai vechi pozele. Nu prea am mai descarcat in ultimul timp. Am aparatul plin chiar m-am uitat acum sa mai improspatez imaginile de acolo dar de vre-o 2 luni n-am mai descarcat pozele in calc. Weekendul asta il pun pe sot la treaba si venim si noi cu poze.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Dooaamne da frumoasa e Alexandra. Acu imi pare rau ca n-am baiat ca vroiai nu vroiai sa mi-o dai de nora eu ti-o furam cu siguranta. Si ce cocheta e ea. Botosii cu elefanteii si caciulita cu fluturasi. Cred ca o sa facem o vizita la Deva ca tare frumoase hainute mai sunt acolo

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Va asteptam cu drag !!! vorbesc serios !!!

o sa-ti trimit poze cu niste caciulite crosetate de iarna, sigur vreti si voi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

LA MULTI ANI Maria!!!

LA MULTI ANI ghioceilor de astazi Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea, Valentin Cristian, Adela-Marisa!!!

Alina ma intrebi cat mi-a intarziat? Nici n-a venit inca

Eseea, Carla

Bianca am fost in Maroc, dar noi am fost in croaziera si nu am stat decat cateva ore acolo. Nu mi-am cumparat nimic de baut sau de mancare si sincer abia am asteptat sa ajung inapoi pe vas. Este frumos, dar prea murdar...sleios..Eu una nu as merge acolo in vacanta cu copilul. A fost perfecta vacanta scurta in m\aroc de cateva ore. Dar asta este doar parerea mea. Nu am facut nici un vaccin.

Ayla si pe mine m-a impresionat cum se joaca Luana cu papusile. Ma bucur ca ai scris

Pisik o pupacesc pe Ana cazatoare. Te inteleg perfect cu soacra. Stiu ca nu este placut sa-ti cada copilul din pat, dar ele parca prea dramatizeaza evenimentul...

David inca nu doarme

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

oare unde or fi aris, dyana si olga?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bianca am fost in Maroc, dar noi am fost in croaziera si nu am stat decat cateva ore acolo. Nu mi-am cumparat nimic de baut sau de mancare si sincer abia am asteptat sa ajung inapoi pe vas. Este frumos, dar prea murdar...sleios..Eu una nu as merge acolo in vacanta cu copilul. A fost perfecta vacanta scurta in m\aroc de cateva ore. Dar asta este doar parerea mea. Nu am facut nici un vaccin.

Multam de raspuns. E chestie de optiune. Noi am fost de 2 ori pana acum cu masina si am vazut si partile frumoase-turistice dar si viata reala. E intr-adevar murdar in unele locuri, ciudat pot spune, dar este o tara sigura cu oameni foarte calzi si primitori. Oricum nu cred ca ajungem pana in acolo iarna asta, cred ca o sa ne oprim in sudul Spaniei sau pe la Lisabona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Fetelor, mi-ati inseninat ziua si sunt convinsa ca si de-acum incolo veti fi o oaza de buna dispozitie pentru mine... ma bucur ca v-am gasit! imi pare rau ca nu am fost pe faza de la inceput
Novus, nu ma bagi in seama? cafeaua aia o bem si noi?
Sunteti o gasca de nota 10 - SUNTEM

Concurs KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Fetelor, mi-ati inseninat ziua si sunt convinsa ca si de-acum incolo veti fi o oaza de buna dispozitie pentru mine... ma bucur ca v-am gasit! imi pare rau ca nu am fost pe faza de la inceput
Novus, nu ma bagi in seama? cafeaua aia o bem si noi?
Sunteti o gasca de nota 10 - SUNTEM

Concurs KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

vezi daca n-ai antrenament??????? ti-a raspuns deja novus.. mai devreme

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

somn usor fetele, ma bag la somnic, predau stafeta la cine e mai "viu"... ca azi chiar ma simt obosita; si trebuie sa-mi treaca pana maine, ca am o tooooooona de musafiri... si un mutzu de facut avioane si aruncat pana la tavan, si plimbat in bratica, si pupacit pana-l lesin

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

salutare.....noi avem otita
nu stiu cum..n-a fost racita, nasul n-a fost mai infundat ca de obicei, de aseara are febra si azi ne-a trecut pe antibiotic, a dormit toata ziua la mine in brate, mi-e asa mila e ea
Monnvas voua ce v-a dat?tot antibiotic? in cat timp v-a trecut?

pupici, incerc sa recuperez cate ceva

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

Multa sanatate si sa scapati repede

Mergi la inceput