Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 19
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Bebeshtrumf, am citit ce multe feluri de mancare dai la bebe, super! vreau sa te intreb cum ii faci orezul cu lapte? fierbi orezul in apa si amesteci cu lapte praf pentru bebe sau cu lapte din magazin? eu am incercat cu lapte praf, dar imi scuipa boabele si asa ca ii dau faina de orez de la nestle Concurs KLORANE, un vot pentru pui ![]() http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
iubita , cu lapte din magazin, care vrei tu, eu am folosit natura, fiert 15-20minuti, si apoi pui orezul spalat in cateva ape in prealabil.
n-a durut-o burtika si nu mi-a vomitat. ei i-a mers.
in niciun caz cu lapte praf.
si al cerealele care se folosesc cu lapte praf, mi se par foarte cxoncentrate, arianei nu i-au plakut.
de aceea caut din acelea care se adauga apa si care au in compozitie ele deja lapte.

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
bebe_shtrumf spune:
"scuze, nu am nici o pb cu tine cau cu opiniile tale, dar ma deranjeaza teribil generalizarile"
tocami exceptia, cazul tau, intareste regula, draga

Ariana-Maria
lysbeth spune:
exista cereale bio la milupa, fara lapte...Sunt super bune
exista si praf de orez la plafar
si la nevoie se poate da orezul prin rasnita de cafea...
Noi amestecam 4 linguride cereale milupa cu o lingura de gris+faina de orez la 250 ml ap+9 masuri de bblac praf (cel primit gratuit pe reteta)
Ii place mult de tot si mananca aproximativ 2 bibe pe seara (un bibe = 250 ml)
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui lysbeth exista cereale bio la milupa, fara lapte...Sunt super bune exista si praf de orez la plafar si la nevoie se poate da orezul prin rasnita de cafea... Noi amestecam 4 linguride cereale milupa cu o lingura de gris+faina de orez la 250 ml ap+9 masuri de bblac praf (cel primit gratuit pe reteta) Ii place mult de tot si mananca aproximativ 2 bibe pe seara (un bibe = 250 ml) Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
care reteta draga?ca eu am intrebat la medic fam si a zis ca se da numai in cazuri speciale.
nu e vb de cei alaptati cu formula sau cum?
n-oi fi inteles eu?Ariana+8

Ariana-Maria
anamariame spune:
Eva are rubeola. Va vine sa credeti ca au vazut-o doi dr si amandoi au spus ca are rosu-n gat si sa ii dau antibiotic???

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
Anamariame, rubeola incepe ca o viroza...tipica, cu febra..rosu in gat..asa ca ..nu prea sunt vinovati dr
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
carla28 spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele Raportam si noi: 1. a invatat sa se dea jos din pat cu spatele 2. ne jucam de-a prinselea prin casa. Fugareste tot ce poate: pisica, pe mine, pe tasu, pe sorsa. Cand ajungem in capatul opus al casei se intoarce si fuge lasandu-se fugarit. Asta iese cu chiote si strigaturi de ne shtiu toti vecinii 3. Recunoaste personajele. Daca il intreb udne e pisica o cauta cu privirea. Lafel si pe taicasu sau pe sor-sa 4. Avem in continuare o problema maaaree cu masa de seara. baga in el si 500 de ml de cereale de consistenta piureului+tzitzi si tot nu-i ajunge. Aseara arata de parca ar fi inghitit un balon si tot se dadea pe langa mine doar doar...Deja are din nou pliuri la manuta. Oare de la ce o fi? Am vazut ca vorbeati de olite. Noi inca n-am incercat...dar ma bate gandul. Problema e : unde gasesc eu olita asa mica? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
lysbeth , felicitari pt nazdravan!
Eu ma bucur pentru mersul in 4 labe si cate un mamama din cand in candwww.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
petrean spune:
bebestrumf..laptele gratuit se acorda in baza legii 321 din 2001"Laptele praf formula pentru sugari se acorda gratuit, pe baza de prescriptie medicala eliberata de medicul de familie, numai pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 luni, care nu beneficiaza de lapte matern si care se incadreaza in urmatoarele criterii: a) cu mame care prezinta contraindicatii ale alaptarii (boli grave: TBC pulmonar activ, neoplazii, casexie, septicemie, boli psihice grave, scleroza in placi, insuficienta renala sau cardiaca, diabet zaharat decompensat, tireotoxicoza, mama infectata cu HIV, tratamente cu citostatice, diazepine, anticoagulante, radioizotopi, eclampsie); b) copii sanatosi la care se constata o crestere nesatisfacatoare (sub limita inferioara..., gemelaritate.."
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
lysbeth spune:
fetelor eu ce v-am zis? Vedeti ca este epidemie in bucuresti. Eu nici nu ma mai duc al control cu bestiocul.
Pana nu-l vaccinez pentru bolile copilariei si nu trece macar un pic epidemia asta de gripa
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele Raportam si noi: 1. a invatat sa se dea jos din pat cu spatele 2. ne jucam de-a prinselea prin casa. Fugareste tot ce poate: pisica, pe mine, pe tasu, pe sorsa. Cand ajungem in capatul opus al casei se intoarce si fuge lasandu-se fugarit. Asta iese cu chiote si strigaturi de ne shtiu toti vecinii 3. Recunoaste personajele. Daca il intreb udne e pisica o cauta cu privirea. Lafel si pe taicasu sau pe sor-sa 4. Avem in continuare o problema maaaree cu masa de seara. baga in el si 500 de ml de cereale de consistenta piureului+tzitzi si tot nu-i ajunge. Aseara arata de parca ar fi inghitit un balon si tot se dadea pe langa mine doar doar...Deja are din nou pliuri la manuta. Oare de la ce o fi? Am vazut ca vorbeati de olite. Noi inca n-am incercat...dar ma bate gandul. Problema e : unde gasesc eu olita asa mica? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
cat de tare! felicitari
.noi tocmai am cazut din pat pe-oparte si are putin arcada rosie, asa de dam jos din pat deocamdata.