Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eva are rubeola. Va vine sa credeti ca au vazut-o doi dr si amandoi au spus ca are rosu-n gat si sa ii dau antibiotic???

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mititica ...sa se faca bine repede!!!

georgiana

mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

bebestrumf..laptele gratuit se acorda in baza legii 321 din 2001"Laptele praf formula pentru sugari se acorda gratuit, pe baza de prescriptie medicala eliberata de medicul de familie, numai pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 luni, care nu beneficiaza de lapte matern si care se incadreaza in urmatoarele criterii: a) cu mame care prezinta contraindicatii ale alaptarii (boli grave: TBC pulmonar activ, neoplazii, casexie, septicemie, boli psihice grave, scleroza in placi, insuficienta renala sau cardiaca, diabet zaharat decompensat, tireotoxicoza, mama infectata cu HIV, tratamente cu citostatice, diazepine, anticoagulante, radioizotopi, eclampsie); b) copii sanatosi la care se constata o crestere nesatisfacatoare (sub limita inferioara..., gemelaritate.."

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

sarut-mana!
atenta ca-n totdeauna, mama-eroina

"http://entertainment.webshots.com/photo/2135141850105240956mjqmAo]Ariana-Maria -25.02.2009[/url]

Ariana-Maria

http://community.webshots.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele

Raportam si noi:
1. a invatat sa se dea jos din pat cu spateleDupa 2 aterizari in cap a invatat ca nu e bine sa cobori cu fruntea inainte. Asa ca merge pana la marginea patului, depisteaza problema, da in marsarier, se roteste la 180 de grade si se prelinge incetisor pana jos pana atinge solul cu picioarele. Apoi se tine cu mainile de marginea patului si incepe sa tipe si sa vocifereze sa ne arate ce smecherie a facut

2. ne jucam de-a prinselea prin casa. Fugareste tot ce poate: pisica, pe mine, pe tasu, pe sorsa. Cand ajungem in capatul opus al casei se intoarce si fuge lasandu-se fugarit. Asta iese cu chiote si strigaturi de ne shtiu toti vecinii

3. Recunoaste personajele. Daca il intreb udne e pisica o cauta cu privirea. Lafel si pe taicasu sau pe sor-sa

4. Avem in continuare o problema maaaree cu masa de seara. baga in el si 500 de ml de cereale de consistenta piureului+tzitzi si tot nu-i ajunge. Aseara arata de parca ar fi inghitit un balon si tot se dadea pe langa mine doar doar...Deja are din nou pliuri la manuta. Oare de la ce o fi?

Am vazut ca vorbeati de olite. Noi inca n-am incercat...dar ma bate gandul. Problema e : unde gasesc eu olita asa mica?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Oaauuu!!! felicirari..ce precoce e!!! Ma uit ca e mai mic cu aproaope o luna decat a mea si noi suntem departe de asemenea realizari!

georgiana

mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Anamariame, insanatosire grabnica pentru Eva trece cam in 10 zile, dar trebuie stat in casa...oricum, pe gripa asta turbata e riscant cu iesirile.
Bebestrumf si Lysbeth, multumesc pentru "retete"...am incercat o data cu faina de orez de la plafar, problema a fost ca era orez expandat care nu necesita fierbere, i-am pus 2 linguri in laptic si o zi jumate nu i-a mai trebuit nimic de papa

KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

anamariame..e doar 5 zile contagioasa..timp in care si trece:)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Anamariame, rubeola incepe ca o viroza...tipica, cu febra..rosu in gat..asa ca ..nu prea sunt vinovati dr
Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006
Deci nu e chiar grav ca i-am dat antibiotic degeaba??Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Eva are rubeola. Va vine sa credeti ca au vazut-o doi dr si amandoi au spus ca are rosu-n gat si sa ii dau antibiotic???Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Mititica ...sa se faca bine repede!!!georgianamamica de Giulia 7 lunipoze Giulianunta noastra
Multumim Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Anamariame, insanatosire grabnica pentru Eva trece cam in 10 zile, dar trebuie stat in casa...oricum, pe gripa asta turbata e riscant cu iesirile.Bebestrumf si Lysbeth, multumesc pentru "retete"...am incercat o data cu faina de orez de la plafar, problema a fost ca era orez expandat care nu necesita fierbere, i-am pus 2 linguri in laptic si o zi jumate nu i-a mai trebuit nimic de papaKLORANE, un vot pentru RAZVANhttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumim. Dr a spus ca trece in 2 zile. Oricum nu o scot din casa, la ce ceata e afara...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

"http://entertainment.webshots.com/photo/2135141850105240956mjqmAo"]Ariana-Maria -25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Buna fetelor!!!
Multumim de urari si uram si noi LMA la randul nostru ghioceilor sarbatoriti azi, ieri si...de cand n-am mai scris incoace

Simina, sper ca azi sarbatorim o Mayutza sanatoasa tun, da?
Si pt mamicile sarbatorite de curand .

Si bun venit nou-venitelor mamici cu ghiocei si neghiocei

Tineam mortis sa termin cu recuperatul si sa ma prezint azi la raport (Ilinca, prezent!), si uite ca am reusit. Raportam asa: cu aproximatie 8kg si 69cm. Mititei, nu? Dar vioi. Dintii sunt tot doi, ca restul ne chinuie fara sa se arata deocamdata. Si cand zic ne chinuie, nu glumesc. Cam de 1 sapt alaptez aproape exclusiv, din 2 in 2 ore, zi si noapte , diversificarea s-a cam dus de rapa, papa max 150ml cumulat intr-o zi, orice mancare ar fi. Si doar facuram 8 luni . Si se topesc falcutzele vazand cu ochii. Se ridica singurel in picioare daca are de ce sa se agate si de ieri vrea numai pe jos (sustinut de manute) la plimbare prin casa - vai de coloana mea. Nu e extraordinar de agil, dar are o dexteritateeee, pianist il face mama. De vorbit, eu nu inteleg ce spune, nu cred ca vb cu mine: neiii...blu! pppffuuuuu uuu-uuu-uu!!! aaaahhhh!! ptic, gammmmm -mmm! . Etc. Dar nu prea des. Mama nu zice, ca e suficient sa zica "a!" si ma prezint la datorie. Si cam asta ar fi...
N-am mai scris atata timp pt ca am avut o multime de musafiri ( si noi n-am invitat pe nimeni). S-au perindat cam asa, cate 3-4 zile fiecare: soacra, apoi cumnatul, apoi soacra, apoi niste prieteni cu multe beri, apoi nasii.
In pauzele de musafiri (max 2 zile pauza) v-am citit, am admirat bebeii , am pt ayla, m-am pt Maya Siminei si pt puiutii cu bubite, cu muci sau otite.

Ia uite cat m-am intins...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput