Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 21
aditapop spune:
Anamariame, ai grija cand ii dai antibiotic sa ceri in paralel ceva impotriva candida, ca exista riscul sa faca asa ceva...o prietena asa a patit cu baietelul ei de 8 luni...rubeola, febra, rapid antibiotice (ca au crezut medicii ca e raceala) si apoi surpriza! apare candida!i-a trecut pana la urma, dar greu, cu tot felul de creme....
Bebestrumf, minunata printesa ta.

Am si eu un printisor, poate ca sunt compatibili, cine stie
KLORANE, un vot pentru RAZVANhttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 

pisigri spune:
Anamaria, da, mie dr mi-a zis ca alergia ar trebui sa fie sub forma de pete. Asta pentru ca noi facusem puncte mici-mici cit virful de ac, nu bubite, tot un fel de pete, si asta a diagnsoticat ca fiind rubeola.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Anamaria, da, mie dr mi-a zis ca alergia ar trebui sa fie sub forma de pete. Asta pentru ca noi facusem puncte mici-mici cit virful de ac, nu bubite, tot un fel de pete, si asta a diagnsoticat ca fiind rubeola.
Cit despre visul tau
noi mai avem un pic si folosim 2 prezervative numai sa nu se intimple; daca cumva vreunul a fost gheruit de pisici inainte, stiu pe cine vin sa bat ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
Aha, pina am scris eu mesajul s-a lamurit rubeola. Lasa, noi am luat antibiotic 10 zile pentru rubeola, ca infectie urinara nu prea cred sa fi avut. Oricum, urocultura a iesit negativa acum. I-am dat si inca ii mai dau (o sapt dupa intreruperea antibioticului) Biotics; mi-a fost de mare ajutor pentru ca se stricase la burtica dupa primele 2 doze.
Pe noi bubitele ne-au tinut mai putin de 72 ore. Cit timp e contagioasa nu stiu, ca eu am avut la vremea mea, si din casa oricum nu a iesit.
Eu nu vreau sa-i fac ROR cind o veni vremea. Bogdana, tu ce stii despre asta, ca esti mai experimentata? ![]()
aditapop spune:
Da' totusi, unde e Provista?? stie cineva?
Pisigri, prietena mea pediatra in Timisoara mi-a zis clar ca nu e nevoie sa-i fac ROR, pur si simplu sa-l las sa faca bolile...pentru ca oricum sunt f f multi copilasi care fac rujeola-oreion-rubeola, desi au facut vaccin!! nici noi nu am fost vaccinati cand eram pitici...eu nici nu am facut bolile copilariei, in afara de varicela.
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
pisigri spune:
Adita, multumesc. Am votat si eu; superbe pozele, cu asa model. Mie imi place mai mult (ca poza) ad1, da le-am votat pe amindoua![]()

georgyiuly spune:
Asa vorbesc eu...
!
Adita se poate vota zilnic??? Ca mie azi mi-a spus ca am votat deja, eu am votat ieri!!! mai incerc mai pe seara!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI, MARIA K!!! Of, cum adica nu esti prea vorbareatza, ai uitat ce bine ne distram "pe vremuri"? ![]() As vrea sa felicit si ghioceii dar tare multi sunt azi, trebuie sa verific in lista, ca nu-mi amintesc decat de Raru, Ilinca, Gabriel si Adelake! ![]() ![]() ![]() Ayla, cum stie Luana sa se joace cu papusile! Si le mai si pupa! Am uitat sa va spun ca de cateva zile si Sophiphi ma pupa, de fapt ma prinde cu buzele si apoi se uita la mine, apoi o pup eu, apoi ea si tot asa! Pana acum nu ma prindea cu buzele de obraz decat noaptea cand se trezea foarte flamanda, eu o luam din patutz si o pupam si ea saraca de ea credea ca-i dau sa manance si-mi insfaca obrazulExact azi m-am gandit si eu la Joanna, Gigelica si la Cativ. Si la Galusca, Chatonel, Kea, Mihaelacg, Millie, Raaluca, Simplyana, Carmenada si alte tufete care n-au trecut de multa vreme pe aici si mi-e dor de ele! Cum mi-a fost si de Georgiana si Inapreda, dar uite ca in cazul lor incantatiile mele au functionatApropo, Inapreda, nu ne-ai mai povestit de mamica si copilul pe care l-ati botezat recent! Mai, da' ce-avem toate de ne vopsim si frezam deodata? Si pisika, si inapreda...si io! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
uite ca mai ajung si io sa citesc cind si cind! vazui papusa mozolita (ma duc si io mintenas sa ii cumpar dragoanei :) sper sa ii placa, io m-am jucat pina la 14 ani cu papusi
Si DRagoana ne pupa si ne iubim etc, etc. Mai nou trage de barbita sa o dea jos daca nu mai vrea sa pape :)
Va pup, poate mai trec in week-end, ca e frig si nu o sa prea stam pe-afara.
ps
pogo e mucioasa
pps
motanu face un nou filmulet, vi-l pun cind e gata, e TARE!
pps
avem albiceala in gurita, stiti ce e si cum trece?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
aditapop spune:
Georgiana, multumim
nu se poate vota decat o singura data!
Pisigri
Sunteti minunate, mamici