Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 22
pisigri spune:
Adita, poate dureaza pina proceseaza site-ul votul, nu stiu. Mai verificam amindoua mai tirziu...
Chatonel, bine ai revenit. Imi pare sorry ca pe YM mai mult nu raspund, da de cind Pisilinca e cu muci imi cam merg fulgii in rolul de mama. Imi pare rau ca si Dragoana e mucioasa. Albul ar fi o candidoza, fetele au folosit glicerina boraxata. Eu as incerca cevade tipul Bioticsului pentru a schimba echilibrul crocobaurilor care alcatuiesc flora intestinala si nu numai.
PS astept filmuletul tare.![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Pisigri, la ce sa ma mai astept? S-a umplut de pete si pe fata, pe picioruse inca nu i-au aparut. Petele astea o mananca, nu? Ca e nervoasa rau, are crize de plans. Noua ne-a recomandat Peritol (chiar daca e pt copii peste 1 an - cica sa nu ma sperii si sa ii dau linistita
)Febra ar trebui sa mai faca de-acum? Si cat mai dureaza??? Petele sunt de aseara aparute, astazi s-au intensificat.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
pisicogri, merci de raspuns!Deci albiceala vine de la medicamente, hmm, am luat homeopatice si nici asa nu e bine?!
Bine c-ai zis, ca ma gindeam ca esti suparat pe noi, deh ![]()
Sanatate pisIlincai si tuturor copilasilor bolnaviori!
Ma duc sa imbrac dragoana, se trezi si chiuie, vrea sa o iau din pat :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
koko_1 spune:
Chatonel, sunt pete albe? Pot fi afte si pentru astea se poate da glicerina boraxata cu stamicin (pe o compresa sterila pui putin si o ungi pe pete), al meu a avut pe la 3 luni...cred ca de la lapte.
Dar stiu ca sunt si homeopate pt. afte. Sanatate 
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
pisigri spune:
Ana-Maria, la noi a facut febra pina au aparut bubitele, apoi deloc. Bubite a avut pe burtica, piept, git, in sus spre obrajori, dar nu au aparut pe fata propriu-zis. Nu pareau sa ii dea vreun disconfort.
Chatonel, nu-s suparata, da stau cu messul conectat zi-lumina-si-mai-bine, dar rar apuc sa vorbesc. De obicei dupa 21 cind de obicei adoarme...desi aseara a avut program horror, si de citeva nopti se re-trezeste de 5-6 ori ca nu poate respira
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aditapop spune:
Pisigri, tot n-a aparut votul tau
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
lysbeth spune:
anamaria, eu i-am dat fetei mari peritol prima data la 4 luni jumatate...la recomandarea medicului bineinteles. E bun calmat pt copilasi dar nu as abuza de el...Sincer eu i-am dat 2 zile si apoi am zis pas ca o molesea prea mult si nu mai facea mai nimic. Dar se poate sa depinda reactia de la copil la copil
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
simina_kin spune:
am ajuns si noi acasa revin cu detalii
fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
carla28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
uite ca mai ajung si io sa citesc cind si cind! vazui papusa mozolita (ma duc si io mintenas sa ii cumpar dragoanei :) sper sa ii placa, io m-am jucat pina la 14 ani cu papusi Si DRagoana ne pupa si ne iubim etc, etc. Mai nou trage de barbita sa o dea jos daca nu mai vrea sa pape :) Va pup, poate mai trec in week-end, ca e frig si nu o sa prea stam pe-afara. ps pogo e mucioasa pps motanu face un nou filmulet, vi-l pun cind e gata, e TARE! pps avem albiceala in gurita, stiti ce e si cum trece? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
[red] Chatonel [/red}, s-ar putea sa fie vorba de stomatita. O poti sterge in gurita cu ser fiziologic, iar daca nu trece, poti incerca glicerina boraxata ( dar sunt pareri impartite ), eventual poti intreba la farmacie cu ce sa o cureti.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin am ajuns si noi acasa revin cu detalii![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mariana si Maya , bine ati venit! Te asteptam repede cu poze noi.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Am uitat sa va spun ca de cateva zile si Sophiphi ma pupa, de fapt ma prinde cu buzele si apoi se uita la mine, apoi o pup eu, apoi ea si tot asa! Pana acum nu ma prindea cu buzele de obraz decat noaptea cand se trezea foarte flamanda, eu o luam din patutz si o pupam si ea saraca de ea credea ca-i dau sa manance si-mi insfaca obrazul