Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Adita, poate dureaza pina proceseaza site-ul votul, nu stiu. Mai verificam amindoua mai tirziu...
Chatonel, bine ai revenit. Imi pare sorry ca pe YM mai mult nu raspund, da de cind Pisilinca e cu muci imi cam merg fulgii in rolul de mama. Imi pare rau ca si Dragoana e mucioasa. Albul ar fi o candidoza, fetele au folosit glicerina boraxata. Eu as incerca cevade tipul Bioticsului pentru a schimba echilibrul crocobaurilor care alcatuiesc flora intestinala si nu numai.
PS astept filmuletul tare.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, la ce sa ma mai astept? S-a umplut de pete si pe fata, pe picioruse inca nu i-au aparut. Petele astea o mananca, nu? Ca e nervoasa rau, are crize de plans. Noua ne-a recomandat Peritol (chiar daca e pt copii peste 1 an - cica sa nu ma sperii si sa ii dau linistita )Febra ar trebui sa mai faca de-acum? Si cat mai dureaza??? Petele sunt de aseara aparute, astazi s-au intensificat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisicogri, merci de raspuns!Deci albiceala vine de la medicamente, hmm, am luat homeopatice si nici asa nu e bine?!
Bine c-ai zis, ca ma gindeam ca esti suparat pe noi, deh
Sanatate pisIlincai si tuturor copilasilor bolnaviori!
Ma duc sa imbrac dragoana, se trezi si chiuie, vrea sa o iau din pat :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Chatonel, sunt pete albe? Pot fi afte si pentru astea se poate da glicerina boraxata cu stamicin (pe o compresa sterila pui putin si o ungi pe pete), al meu a avut pe la 3 luni...cred ca de la lapte.
Dar stiu ca sunt si homeopate pt. afte. Sanatate

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ana-Maria, la noi a facut febra pina au aparut bubitele, apoi deloc. Bubite a avut pe burtica, piept, git, in sus spre obrajori, dar nu au aparut pe fata propriu-zis. Nu pareau sa ii dea vreun disconfort.

Chatonel, nu-s suparata, da stau cu messul conectat zi-lumina-si-mai-bine, dar rar apuc sa vorbesc. De obicei dupa 21 cind de obicei adoarme...desi aseara a avut program horror, si de citeva nopti se re-trezeste de 5-6 ori ca nu poate respira

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisigri, tot n-a aparut votul tau
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

anamaria, eu i-am dat fetei mari peritol prima data la 4 luni jumatate...la recomandarea medicului bineinteles. E bun calmat pt copilasi dar nu as abuza de el...Sincer eu i-am dat 2 zile si apoi am zis pas ca o molesea prea mult si nu mai facea mai nimic. Dar se poate sa depinda reactia de la copil la copil

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

am ajuns si noi acasa revin cu detalii

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

LA MULTI ANI, MARIA K!!!
Of, cum adica nu esti prea vorbareatza, ai uitat ce bine ne distram "pe vremuri"? We miss you!!
As vrea sa felicit si ghioceii dar tare multi sunt azi, trebuie sa verific in lista, ca nu-mi amintesc decat de Raru, Ilinca, Gabriel si Adelake!
Ayla, cum stie Luana sa se joace cu papusile! Si le mai si pupa! Am uitat sa va spun ca de cateva zile si Sophiphi ma pupa, de fapt ma prinde cu buzele si apoi se uita la mine, apoi o pup eu, apoi ea si tot asa! Pana acum nu ma prindea cu buzele de obraz decat noaptea cand se trezea foarte flamanda, eu o luam din patutz si o pupam si ea saraca de ea credea ca-i dau sa manance si-mi insfaca obrazul.
Exact azi m-am gandit si eu la Joanna, Gigelica si la Cativ. Si la Galusca, Chatonel, Kea, Mihaelacg, Millie, Raaluca, Simplyana, Carmenada si alte tufete care n-au trecut de multa vreme pe aici si mi-e dor de ele! Cum mi-a fost si de Georgiana si Inapreda, dar uite ca in cazul lor incantatiile mele au functionat
Apropo, Inapreda, nu ne-ai mai povestit de mamica si copilul pe care l-ati botezat recent!
Mai, da' ce-avem toate de ne vopsim si frezam deodata? Si pisika, si inapreda...si io! Azi am lipsit 4 ore de acasa si nu i-a fost foame minunatei! Dormea de numa cand m-am intors, are maica-mea stilul ei s-o adoarma, o "hipnotizeaza" cu caruselul

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

uite ca mai ajung si io sa citesc cind si cind! vazui papusa mozolita (ma duc si io mintenas sa ii cumpar dragoanei :) sper sa ii placa, io m-am jucat pina la 14 ani cu papusi ).
Si DRagoana ne pupa si ne iubim etc, etc. Mai nou trage de barbita sa o dea jos daca nu mai vrea sa pape :)
Va pup, poate mai trec in week-end, ca e frig si nu o sa prea stam pe-afara.
ps
pogo e mucioasa
pps
motanu face un nou filmulet, vi-l pun cind e gata, e TARE!
pps
avem albiceala in gurita, stiti ce e si cum trece?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

[red] Chatonel [/red}, s-ar putea sa fie vorba de stomatita. O poti sterge in gurita cu ser fiziologic, iar daca nu trece, poti incerca glicerina boraxata ( dar sunt pareri impartite ), eventual poti intreba la farmacie cu ce sa o cureti.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

am ajuns si noi acasa revin cu detalii

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mariana si Maya , bine ati venit! Te asteptam repede cu poze noi.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput