jocul cu carti
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
Baiatu' asta cu cartea are un frate geaman pe care taica-su l-a trimis-napoi acasa in ideea ca macar el sa scape de ... necurat. Partea proasta e, ca a iesit totul pe dos. Al ramas a devenit betiv, afemeiat si fundamentalist, iar al trimis - un ateist, om de stiinta.
Deianira spune:
Eu n-am habar ce poate fi, dar suna foarte interesant, vreau sa stiu titlul, mi-a trezit curiozitatea.
lilanda spune:
Deianira, daca n-ai citit-o inca, siiiiiguuur ai auzit de ea
Mai dau niste hinturi: Anglia, Bangladesh si ceva ...Jamaica :))
denizel spune:
Cu Anglia si Bangladesh si carte cunoscuta, eu stiu doar de Brick Lane. Dar... am citit-o mai demult, am uitat complet actiunea, deci e extrem de posibil sa spun o mare tampenie .
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.
lilanda spune:
Denizel, nu-i Brick Lane, da' tot multiculturalismu' face cartea .
Daca e sa le numar sint trei familii: aia cu gemenii, una. Familia multirasiala (tata engelez, mama jamaicana) e doua. Si, evident, nu lipseste nici familia de evrei .
denizel spune:
Tata englez, mama jamaicana? Ahaa, trebuie ca e vorba de viata lui Bob Marley :))))))
Scuze, scuze, scuze, aveam chef de hlizeala :)
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.
Teodora D. spune:
Despre cum e sa iti simti corpul incatusat, dar spiritul sa zboare, despre prezent, trecut si despre cruzimea vietii.