Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ooka asa si asa, nu se prea omoara nici cu laptele, bea seara si dimineata, dar nu toata portia, adica nici 200ml. In timpul zilei sa nu-l vada...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

In 10 minute cel mai asteptat pepenas ajunge la el acasa! Bun venit, MINUNEL!

Cuscri la cat de frumos vorbesc Cami si Cristi despre voi, eu ma bucur din suflet ca va aveti si ca il cunosti pe Pustachita! Sa-l pupi si de la mine!

Toate bune tuturor!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bine ai venit acasa FLAVIUS!!!
Asteptam sa ne scrie mamica despre tine si poate vedem si o poza cu familia reunita acasa.
Pupici si toate cele bune, sa cresti mare, sanatos si frumos.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele ola! in mare viteza ...

Ankule pai am tot scris, incepe ca orice gripa, intii cu o stare de rau, oboseala, febra – mai mare si mai sustinuta in cazul asta; tuse seaca, muci, la unii cu ceva greata, diaree (nu e o regula). Eu dau la febra numai paracetamol, se poate si nurofen la copii mai mari dar sunt anumite riscuri si eu nu mi le asum. De ex Algocalminul/novocalminul vostru e un medicament scos de pe piata mai in toata lumea, numai in Romania nu (???!!!) si eu nu l-as folosi la nici un fel de febra. Mai bine in apa ca aia nu e periculoasa. Si mai e o chestie, am tratat febra cam la 4 ore, dar nu e un capat de tara ca au febra, daca nu e f mare, nu m-am repezit in ei, scopul nu era sa fie complet afebril copilul ci sa nu fie prea mare. Stiu ca multe mamici se sperie ca aoleu daca urca mai rau, nu e bai, atunci il bagi la apa si scade f repede. Deci nu va repeziti cu toate medicamentele din casa pe copil, ca daca e bolnav e normal sa faca febra, arata ca organismul lui lupta. Adultii iau ce vor si pot, tot clasicele panadol, nurofen. Sirop expectorant aici e Mucinex/ Robitussin, la voi nus cum s-o chema. Doza e in functie de kile (nu de virsta!), scrie pe cutie.
Apropo de masti, ca sa zic, da ce te faci cind pleci de la servici, porti masca 24/7? N-ai cum, de asta eu recomand cu caldura vaccinul, ori te impaci cu ideea ca vei face boala.

Gini
sa-ti zic o chestie, nus daca te consoleaza cu ceva: stii ca eu il duc de 3 ori pe sapt la gradi juma de zi. Acum e superbine adaptat, ii place, se joaca, cinta danseaza etc. ei bine ei fac asa un raport trimestrial cu dezvoltarea copilului, emotional/fizic etc. Si la asta emotional una din indicatiile ca se dezvolta normal e faptul ca plinge dupa parinte la despartire (pina pe la 2 ani). Ar fi mult mai grav daca nu ar face-o. eu stiu ca e greu, dar zau ca nu pling mult de cum dispari, si nu sunt suparati pe noi, eu ma uit apoi prin geam si 2 minute mai tirziu se joaca fara probleme. Si uite eu sunt de parere ca ii faci mai rau daca te ascunzi si pleci pe shest. Eu le spun ca plec, spun pa, mami va iubeste, vine inapoi, si sa stii ca inteleg, si la virsta asta. Sunt mult mai bulversati daca te ascunzi.

ooka
cu mincarea egzact ca la noi cu bona, si eu as zice camera, parca nu-mi miroase bine agresivitatea la copil asa mic.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flavius bine ai venit in caminul tau!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - multu. Da, stiu ca ai tot scris, nu mi-era clar daca apar toate simptomele in acelasi timp sau pe rand. Ca la noi fac reclama la teveu si zice ca in caz de febra, secretii nazale apoase si tuse parca, sa te prezinti la doctor.
A propos de Novocalmin, la noi se da supozitor inca de la sugari, de fapt este ceea ce prescriu cam toti sa ai in casa de cand vii cu bebe acasa, pentru febra.

Da' cum te prinzi ca e gripa de-aia si nu o gripa "ordinara"?

OOKA, da' webcam n-ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Flavius- bine ai venit acasa! Camy- te asteptam cu vesti

Anna- stiu ca stii deja, dar incearca sa nu te stressezi. Nu o subestima pe Ioana ca ea stie mai bine. Daca nu ii place Mirunei, eu ii dau ce-i place si gata. Ce daca mananca cereale de 2 ori pe zi uneori sau doar iaurt la pranz in alte zile? Am avut incredere in ea cand avea o zi sa-mi spuna cand si cat vrea sa manace, de ce nu as avea acum?

Ooka- uffff

GIni- sunt convinsa ca o sa va obisnuiti pana la urma. Please please nu pleca pe furis. Spune-i cu o seara inainte ca si maine vei plcea (intelege) si asigur-o de toata dragoostea ta.

A-propos de ce zicea Biri, am discutat cu o tanti psiholog si mi-am manifestat ingrijorarea fata de "lipsa de independenta" a Mirunei. Mi-a spus ca s-ar fi ingrijorat doar daca i-as fi spus ca nu ma striga cand ies din camera sau nu asteapta la usa de la baie pana ies. Cica asa e normal sa fie pana in momentul in care au constiinta propriului "eu" (cand se vor si referi la ei la persoana 1, nu a 3-a). Abia atunci isi vor da seama ca sunt entitati distincte de mama si vor fi mult mai independenti.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Bun venit acasa Flavius! Te asteptam cu drag printre pepenasii nostri si pe mamica Camy sa imparta cu noi bucuria

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

L-am vazut pe Micul Pustai. Nici nu va inchipuiti ce mititel el. Are niste degetele ca niste taietei. Dar de supt, stie baiatu sa suga. Iar mami nici nu zici ca are restanta la somn, avea o logoree... Nu m-am apropiat de el prea mult ca eram cam prafuita da ma duc io zilele astea sa studiez.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FLAVIUS, BINE AI VENIT ACASA, PEPENAS SCUMP! CAMY, asteptam poze cu minunea ta!

GINI,off, greu cu intorsul asta, te cred ca ti se rupe sufletul, dar cumva tot o sa va obisnuiti voi. Nu cred ca era mai usor nici la 2 ani, cand te-ai fi intors oricum...

OOKA, si eu zic sa schimbi bona, poate n-o fi nimica decat antipatie sau unde diferite din partea lui Sofi (ceea ce oricum ar fi suficient motiv sa o schimbi), dar la cate mai auzi zilele astea, Doamne fereste sa fie ceva mai rau...

RALU, deci sa inteleg ca e ceva bai cu copilul, e prea dependent daca ma asteapta la usa de la baie pana ies? Ca Luca nu ca ma asteapta, plange si bate in usa pana ies

Azi m-am distrat cu fiu-meu, s-a gandit dragul de el ca destul l-am hranit eu pe el, ar fi cazul sa se mai intoarca roata si m-a hranit cu pufuleti Era punga acolo si el care de obicei e innebunit dupa pufuleti lua cate unul si in loc sa si-l bage lui in gurita mi-l baga mie si imi si facea "mniamm, mniammm", ca sa inteleg eu ce bun e... I-a facut sotul poza, dar acum ma gandesc ca mai bine iesea intr-un filmulet.

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput