Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Nuuuu Moni, dimpotriva (numai ca am uitat eu sa pun un nu in fata, dar am editat si l-am [pus acum). Si mie mi se parea ca e prea dependenta de mine, dar m-a linistit tanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

RALU, mersi, m-am linistit acum, credeam ca tu descrii 2 extreme, si ca cea cu statul in fata baii ar fi extrema de dependenta si ca nu e buna nici aia.

Chiar, voi ii lasati pe copii cu voi in baie cand faceti oaresche treburi mici la toaleta? Ca eu sunt mai rusinoasa asa, nu mi se pare ok sa-l las, pe de alta parte ma gandesc ca oricum atunci cand va veni vremea sa invete mersul la olita/wc tot prin exemplu va invata si atunci trebuie sa vada. Ca lui Luca al meu i se parea mersul meu la wc si inchisul usii culmea misterelor umanitatii, cred ca si de aia plange in fata usii, ca vrea sa vada ce fac. Asa ca uneori il las inauntru, dar sunt mai discreta asa, sa nu vada nimic din ce ar fi de vazut, decat operatiunea in sine. Si ma distrez uneori, il intreb: Luca, vrei sa vii cu mami sa faca pishu? Si el zice un "da!" raspicat si fuge incantat inaintea mea si imi arata usa de la baie, apoi imi arata wc-ul, ca sa stiu eu ca acolo tre' sa fac

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni la noi e imposibil sa o las pe Ioana pe langa usa baii cand merg la buda, asa ca intra cu mine si uneori chiar sta in bratele mele, recunosc ca aici e vina mea...La tine e mai delicat subiectul ca e baietel, ca asa nici eu nu o las cu taica-su in baie cand are el treburi...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

fetele, eu nu-mi gasesc albumul cu poze

Mergi la inceput

ba le-am gasit, cred ca s-au speriat de mine si au facut picioare inapoi

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=vqMK_yu8APg

ia uitati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ia vedeti www.bestfun.ro/2009/09/23/mami-ce-inseamna-virgin.html" target="_blank">aici cum sa dati explicatii la copil

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

marina, super tare explicatia, rad cu lacrimi

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

ce-am ras, tare de tot marina

nici eu nu m-am ferit de david, acum a mai crescut si parca mi-e rusine, dar cand ma schimb nu-l dau afara din camera. se uita la mine si zambeste cu subinteles si-l intreb de ce rade si zice ca nu rade, apoi zice ca sunt grasa si frumoasa si eu ma fac ca ma supar si el zice: bine mami este slaba si urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Bine, acum sa nu credeti ca sunt de aia demodata din secolul 19 de rosesc toata, si Luca sta cu mine cand ma schimb. Insa am eu ce am cu mersul la wc, eu de ex n-am facut niciodata in fata sotului, una e intimitatea sexuala, alta e mersul la wc, nu cred ca o sa ma considere mai sexy sotul daca ma vede cum fac pisu, asa cum nici eu n-am nicio dorinta sa-l vad pe el. De aia mai am retineri, insa dupa cum am mai zis pe Luca l-am mai lasat pentru ca stiu ca ii trebuie puterea exemplului ca sa invete si el. Si evident ca n-o sa ii spun de floricele si albinute cand va veni vremea, am citit si eu carti de psihologie si stiu ca cu cat faci ceva tabu cu atat mai interesat o sa fie, insa nici sa-i fluture ta-su cucul prin fata de la varsta asta si sa=i explice ce e mie personal nu mi se pare normal. A, daca pune intrebari, evident ii raspundem deschis, insa cred ca va veni mai tarziu varsta intrebarilor, prima data sa stie sa vorbeasca.

Si nu prea apreciez tonul asta cu "bagatul mintilor in cap", de parca cine stie ce as fi spus, dar na, imi dau seama ca asta e stilul tau, IRISS, si nu e nimic personal, atat ca nu e prea placut.

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput