Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Azi e o zi importanta pt noi, implinim 5 ani de la nunta! Din pacate insa sotul e plecat toata ziua, are treburi, asa ca de sarbatorit poate maine vom sarbatori!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Maggyc

Flavius bine-ai venit acasa!!!Camy asteptam poze cu Minunel!

moni si eu o iau pe Dari cu mine la baie...asta se intampla cand nu este soacra-mea acasa...daca este mamaie acasa ii zic ca ma duc la buda si sa mai arunce un ochi la ce face Daria si de imbracat ma imbrac cu Daria in camera

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
poftiti la o

Camy si Flavius bine ati ajuns acasa, sa fiti sanantosi... va asteptam la pepenasi cu vesti bune

noi suntem bine... am fost cu rezultatele la doamna doctor si ne-a dat siropel cu fier sa vedem daca il toleram... ca avem o usoara anemie, in rest e bine.

noi azi intram in curatenie generala ca duminica avem musafiri

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

AnnaB Sa aveti o casnicie plina de iubire !

Alina spor la curatenie

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, de acord cu tine a nu fi de acord cu IRISS sa-ti bagi mintzile in cap (tonul & stuff). Eu iti intzeleg pudoarea si cred as face la fel daca as avea baiat. Cu Maya e ok, vine cu mine la buda, la dus, ma dezbrac cu ea in camera. Ei cu tati nu e la fel. Face baie cu el de la 2 luni, DAR, el are slipul pe el. Cande era bb se dezbraca « de fatza cu ea », dar de cand a inceput sa constientizeze pass. Eu cred ca e mai sanatos sa vada alti cuci si nu pe al tatalui :).

Anna, o casnicie fericita in continuare !

Fetelor urarile voastre ne-au ajutat si suntem mai bine .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare mare adunare!
Eu sunt happy pt ca sotul mi-a facut aseara cadou un telefon mobil pt ca mi-l sparsese Ralu pe cel vechi.Nu a mai avut rabdare pana de ziua mea si mi l-a dat inainte.
Anilansa spor la treaba!
Annababy sa aveti parte de multi ani inainte foarte fericiti!
Vicky ma bucur ca va simtiti mai bine!
moni cand sunt doar eu cu Ralu acasa o mai iau cu mine in baie ca mi-e teama sa nu-si faca de cap prin casa.
A innebunit lumea pe la TV,se discuta numai de gripa porcina,vor sa bage frica in populatie...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

baby meu de dimineata s-a apucat de pictat deh, artistul are la prima ora inspiratie

eu o mai iau pe alexandra la baie dupa mine da' nu o intereseaza nic din ce am eu prin pantaloni. s-a intamplat sa ma mai schimb de fata cu ea si parca nici nu as avea sani. daca ea nu a supt la san nici nu stie ce sunt aia in schimb ma cauta de buric pt ca si ea are, insa la tati are o retinere sa il caute de buric. poate unde il vede mai rar acasa...la mine la parinti ai mei nu s-au jenat pana pe la vreo 7 ani de noi. si nu retin sa ma fi marcat chestia asta sau sa mi se para ceva ciudat aaa...ce i se pare lu' a mea fun e cand ma sterg cu hartie

fetili...am vecini care nu tin cont de nicio ora de liniste ca sa se apuce de barait faza e ca nu in fiecare zi baraie acelasi cetatean si m-am saturat sa fac pe politistul pe la usile oamenilor...baraie la 2, la 9 seara, culmea e ca dimineata sau cand e treaza alexandra nu baraie nimeni

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

FLAVIUS bine ai venit acasa.

BUJO bine ca ai fost pe la minunel si nu ne-ai adus si noua o poza .

GINI sa nu faci gresala sa te ascunzi cind vrei sa pleci de acasa, sau sa ii zici ca te duci in alta parte decit la servicu sau pur si simplu ca trebuie sa pleci, caci vei ajunge in stadiul la care cupilul nu o sa te mai lase sa te duci nici macar la buda. Asa se intampla cu baiatul nasilor, cae a fost "pacalit" de catre ta-su iar acum daca suntem in curte si tatal trebuie sa mearga pina in casa sa ia ceva trebuie musai sa mearga insotit de ala micul. Stiu ca ti se rupe sufletul ca o lasi in urma plingand, dar cum zicea si Biri parca plinge pentru 1 minut si se oprestee.

OOKA schimba bona.

BIRI eu las ciupercile la rehidratat cam 2-3 ore. Cel putin pe cele care le-am folosit acum asa scria si asa am facut.

ANNA tot vroiam sa iti scriu ca te plingi de aia mica ca nu maninca. Eu fac parte din categoria celor care nu poata sa zica ca stie ce inseamna un copil care nu maninca, dar pot sa zic ca Seb prefera iaurtul orcarei mancari si apa orcarui lichid, drept urmare daca nu ii prea place un fel de mancareprocedez asa: iau jumatate de lingurita de mancare, dupa care o umplu cu iaurt si maninca negresit. Dar tine cont ca el trebuie sa vada iaurtul si nu mancarea ca altfel nu imi deschide gura. Incearca asa si vezi daca functioneaza. La mine multe mancaruri pe care i le fac merg si cu iaurt de ex.: mancare de fasole verde cu care sau mazare cu carne, ciorba de legume sau altele.

Vroiam sa va spun ca sunt super incantata ca am reusit sa il fac pe Seb sa sufle nasul. Sa nu va ganditi ca sufla nasul de nu ii mai ramine nici un muc in nas, dar este suficient sa nu ii atarne lumanari pe la nas.

Revin dupa ce schimb cacaciosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Kamelya si tecky mersi mult... chiar am nevoie sunt cu casa vraiste, cu muncitori, cu mult praf...ei dar miine am ajutoare asa ca sper sa termin

AnnaB, o casnicie fericita in continuare!
Mamici.. cele care da-ti la pepenasi MILUPA JUNIOR ... la SENSIBLU au o oferta 2+1 gratis la pret 59.00 lei
Eu am rugat bunicul sa mearga si pina acum unele farmaciste nu stiu de promotie si nu au nici pe stoc dar mai incercam

eu am pus o masina de rufe la spalat, si ceva de papa ...
va urez o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Violeta, ti-am vazut povestea nasterii pe prima pagina. Sa fii sanatoasa, sa-i aduceti Alexandrei un fratior sau o surioara.

Biribu, Ralu, Moni, pica, multumesc de sfaturi. Constat astfel ca Irina mea se incadreaza in limitele normalitatii. Oricum, m-ati mai linistit. Azi am actionat in felul urmator: l-am pus pe sot sa plece primul, ca el e mai usor impresionabil cand vine vorba de fiica-sa. Apoi a luat-o bona pe Irina in camera ei la joaca si pana sa plec m-am dus la ea, am pupat-o, am alintat-o, i-am spus pa, merge mami la servici, vine inapoi diseara. Nu stiu ce-a inteles, in tot acest timp plangea cu suspine si tragea de mine. Incerc sa ma tin tare, ies din camera si raman pe hol sa vad ce se intampla. In maxim 3 minute nu mai plangea, o antrenase bona la joaca. Oricum, trebuie sa ma obisnuiesc eu cu plansul de dimineata, ca vad ca mie-mi trece mai greu decat ei.

Mergi la inceput