Pepenasi de iulie - august 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 9
katalyna spune:
buna dimi!
daca aveti Billa si acolo este oferta la milumil 1+ cu 20 lei cutia, eu am fost ieri si am luat 4 cutii, erau ultimele (la billa de langa city mall) ma gandesc totusi ca oferta a inceput abia ieri si nu cred ca erau ultimele, nici n-am intrebat, dar oricum nu vroiam mai multe. probabil scot la raft un anumit nr pe zi ca sa aiba in toate zilele promotiei
katalyna spune:
gini eu cred ca este ea mai mamoasa, o sa se obisnuiasca cu timpul si o sa realizeze ca nu pleci definitiv![]()
cu david n-am avut probleme, a stat cu tanti de pe-atunci, insa cu ioana stiu ca o sa am de furca, e piriculoasa rau
cand l-am dus pe david la gradi in prima zi si a vazut copiii in clasa nu a mai avut rabdare nici sa-l schimbam, numai cu ochii spre ei statea, insa ca orice minune
ce se respecta, nu a tinut treaba asta decat in ziua aia. dupa care au urmat 2 saptamani de urlete. taica-su mi-a zis ca el nu-l mai duce singur la gradinitza si ne duceam in trio
nu mi-a venit sa cred ce fel facea, se tavalea pe jos si dadea din picioare, a zis ca el nu ramane.
am o prietena si cand a dus-o pe fiica-sa la gradinitza o facea pe mama ranitilor
si le explica, copiilor care plangeau ca parintii sunt la serviciu si ca gradinitza lor este tot un fel de serviciu. la pranz a iesit educatoarea din clasa, copiii cica dormeau si cand s-a intors asta mica le spunea povesti si ei erau toti treji![]()
pica1 spune:
MONI apropos de dusul la toaleta in prezenta copilului...Eu zic ca felul fiecaruia de a fi duce la abordarea acestui subiect in mod diferit. Eu pot sa spun ca eu nici nu sunt pudica, deci nu ma deranjaza prezenta lui Seb linga mine si mai mult indiferent de vointa mea, dansl deschide usile si le inchide dupa bunul lui plac si nici nu pot sa pun cheile in usa de frica ca se poate inchide de unul singur intr-o incapere. Asa ca eu nu prea am de ales. De exemplu in timpul zilei ma lasa in pace ca ma duc la una dintre tolatele de sus si pina urca el singur scarile eu am si terminat asa ca scap de prezenta lui. Asta este situatia in cazul lui Seb. Nu stiu cum as fi gandit daca as fi avut fata in privinta prezentei ei cind ta-su se duce la toaleta....
boticelina spune:
Gagix, de ce ma speriati voi pe mine? Io tocmai voiam sa-i spun lui Gini ca it gets better with time, uite fi-mea de saptamana asta nu mai plange cand plec, abia de ma saluta din varful degetelor, pupic imi iau eu, ea are treaba
... Si voi acum ma faceti sa-mi fac griji... Nu stiu, ma gandesc ca io imediat fac un an de cand plec dimineata si de fiecare data m-am intors
, poate a tras concluzia corecta si anume ca nu o abandonez...
Ooka si eu as schimba bona, sau macar as inchiria o camera, un webcam ceva, sa vad ca e vorba doar de energii negative nu de bruscari sau nerelationari corecte...
Moni eu o las sa vina cu mine la baie daca asta doreste, daca vrea sa vada ce "produc" o las sa se uite, stie si zice "pipi, kk" cand ma schimb e mare distractie, ma bate pe burta si zice "uica", adica burtica, trage de sutien sa vada "tete", imi baga mana in buric si face "hahaha", apoi imi arata si la ea. Incerc sa fiu cat mai naturala, nici nu ma feresc, nici nu ma arat, ostentativ. Nu stiu cum as fi facut daca era si un tati, probabil ar fi facut cum ar fi simtit el, ceea ce te sfatuiesc sa faci si tu. Daca nu te simti confortabil, nu o face si basta, si ce daca o fi Luca mai pudic, nu se moare din asta...
Anna multe aniversari de-acum incolo, toate fericite si implinite!
Io am avut o pasa proasta de-ai m-am dat la fund oleaca, am constatat ca in continuare tind sa cheltui mai mult decat castig, am luat masuri dar e cam frustrant
Si am hotarat sa dau copilul la gradi din toamna viitoare, scutesc salariul bonei (care acum e 50% acoperit de alocatie si stimulent, lucru care nu se va mai intampla dupa ce face Garga 2 ani). Am inceput si un tratament de imunizare pe terment lung cu Broncho-vaxom, poate nu s-or lipi toate bacteriile si virusii de ea la gradi, cum pateste saracuta Maya de Vic ![]()
In rest, suntem bine, cupilul la fel de capricios cu mancarea, cand manaca bine, cand nu, am mai umblat la meniu si parca e mai bine (i-am facut "mancare de duminica" cum ii zic io, adica piure cu carnita la cuptor, tarte, praji, chec, chestii time consuming, dar bune rau) si observ o imbunatatire, ii plac dar n-am io timp sa prestez intotdeauna...
Va pup si anunt ca am si net acasa, aveam mai multe bube, placa de retea arsa, router dat peste cap plus ID si parola invalide in serverul RDS (rezolvat cu scandal fin in 5 ore).
Pup bostana
si vreu si io sa vad poze cu Minunelu' si mai ales abia astept sa scie Cami povestea nasterii, cred ca trag un giga bocet...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Ooka si mai vreau sa-ti povestesc ceva. Daca tu crezi ca bona e in regula si e numai treaba cu panica transmisa, sa stii ca solutia e rabdarea...
De ce zic asta... fi-mea de 2 saptamani l-a luat pe "nu" in brate (ca tot vorbeati voi de "nu") si refuza sa mai adoarma cu mamaie la pranz. E obosita de abia mai tine okii deschisi dar nu vrea nene sa adoarma cu mamaie. Cu mine, in maxim 5 minute rupe patul... Daaar, mamaie n-are inima s-o lase sa planga, ar face orice ca mamzel sa fie numa' zambet si escroaca mica profita. Ieri insa a adormit din nou cu maitze...
Lucru care s-a intamplat si cu ai mei. Sambata noaptea am fost la o nunta si am plecat inainte de 8 ca sa nu interferez operatiunea de culcare. Am sunat la 11 sa intreb cum a decurs treaba, la care maica-mea imi spune "vrei sa zici ...cum decurge..." Sa cad jos! S-a culcat gargaritzoaica lu' mama fix la ora 1 noaptea, erau ai mei distrusi a doua zi. Si le-au incercat pe toate nene, s-au traumatizat reciproc, acuma le e si frica alor mei sa mai faca babysitting.
Bottom line: io cred ca bona voastra poate avea cele mai bune intentii dar e nevoie de timp, mai ales ca Pocu e cu nu in brate (cel putin cu minacarea de ex) de mult timp... Daca te lasa inima, mai tine-o, verifica daca nu e ceva mai grav si lasa-le sa se obisnuiasca una cu alta.
Hang on!
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Boti, nu te ingrijora, lasa-ma pe mine sa ma ingrijorez. A mea dupa o saptamana nu a mai plans, iar acum e grabita sa o ducem dimineatza. A mai plans cand eram eu acasa si culpabilizam. Si seara e grabita sa mergem acasa. Acum eu ce sa zic ca a intzeles sau ca nu e ok ???? Nunul zice ca e normal sa se intample asa cum se intampla, si deh ea vazut multi copii. Totusi, initzaial credeam ca ii va lua o luna sa se acomodeze …
Cu medicamentele de imunizare, nu stiu ce sa zic. Ca aici nu sunt. Au fost dar s-au scos de pe piatza, ca si Novocalminul (care e scos de vre-o 20 de ani). Singura chestie care as putea sa o dau este Oscillo, o doza pe saptamana. O sa fac asta, nu stiu cat o sa ajute. Ce doream sa zic, este ca depinde de materialul genetic. Eu nu am racit mai deloc la gradi, frate-miu da. Tati de Maya nu a fost la gradi decat in grupa mare ca era intr-una bolnav. Maya seamana cu ta-su in toate cele, asta e.
Si bai povestile cu alaptatul si imunitatea nu sunt basme. Maya a mers la gradi (25 de copii), cate 2 jumatati de zi e saptamana de la 9 luni pana la 12, si nu am avut cu ea nici o prob. Pe vremea aia o alaptam. Acum sunt la bona decat 3 copii si e intr-una bolnava. Tragetzi si voi concluzia.
Vicky si Printzesone
SunSmile spune:
Buna,
La multi ani, Magda! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de Sarah cea frumoasa si Nic cel Mic (mare acu:))! Mi-e dor de tine! Te pup

La muuulti, muuulti ani fericiti Anna si domnu Anna:)!
Numai bine tuturor si un weekend reusit!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
de vreo 3 zile dupa ce culc piticu' il caut pe mosu' pe net
iaca niste idei de cadouri, scumpute unele, ce-i drept...
www.misenashop.ro/produse/detalii/Bebe-cu-carut-/1621/" target="_blank">CARUT + PAPUSA + OLITA
www.teora.ro/descrieri/Ma%20joc%20cu%20magneti%20-%20Primele%20cuvinte_6606.htm" target="_blank"> CARTE MAGNETI PRIMELE CUVINTE
www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2907-tablita-cu-cuburi.aspx" target="_blank"> TABLA DESEN + CUBURI
www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1662-fifi-magic-bubble-mo.aspx" target="_blank"> FIFI CU BALOANE
www.jocsotron.ro/baby-born-castel-pentru-papusi-p-1907.html" target="_blank"> CASTEL PAPUSI
www.babymagazin.ro/index.php?page=right/detalii&id=394&idSub=60&title=Tobogan%20Junior%20Slide%20&aaa=1&pagina=1&js=Tobogan%20 baby%20-%20toys &idDomm=17" target="_blank"> TOPOGAN CAMERA
www.babymagazin.ro/index.php?page=right/detalii&id=395&idSub=60&title=Tobogan%20Junior%20Foldable%20Slide%20&aaa=1&pagina=1&js=Tobogan%20 baby%20-%20toys &idDomm=17" target="_blank"> TOPOGAN CAMERA PLIABIL
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=150&type=details&categid=486&prodid=350" target="_blank"> STAMPILE
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=150&type=details&categid=45&prodid=18" target="_blank"> ALTE STAMPILE
www.bestreclama ilegala - avertizare/p-4026-set-camping.aspx" target="_blank"> CORT DISNEY
www.strollers.ro/Jucarii_Gonflabile/Centru-De-Joaca-Pentru-Copii_codeB52056.aspx" target="_blank"> CENTRU DE JOACA GONFLABIL
www.mamiko.ro/produs/451-Masa-fier-calcat" target="_blank"> MASA CU FIER DE CALCAT
www.erfi.ro/jucarie/pinguini-cu-schiuri-pe-apa/251" target="_blank"> JUCARIE BAIE
www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-speciale-2152/Teletubbies-2199/Tomy-94/8902/Teletubbies-Danseaza-cu-mine-Po.html" target="_blank"> PRIETENUL ALEXANDREI
www.activitaticopii.ro/lucru_manual.html" target="_blank"> CE FACEM CU BABY IN CASA IARNA
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
am vazut ca pe unele mi le-a luat drept reclama...ata ete...eu caut si nu gasesc un cort dar cu intrare tip tunel...ati vazut asa ceva pe undeva? gasisem unul super pe un site strainez, avea si 2 camere, era tip princess
oricum momentan doar imi fac o idee cam ce as vrea sa ii aduca mosu' ca inca mai sper sa tragem o fuga afara...
azi i-am pus o patura pe masuta ei si ne-am jucat de-a casuta sub masa. a fost f surprinsa de smecherie 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Mai3, multzumim pentru selectzie. Imi permit sa fac niste comentarii :
1. Cortul mi se pare o super buna idee. Le place la nebunie la toti. Maya il adora
2. Carutzul iar super, succes garantat la 100%
3. Topoganul e amuzant, si are mare succes, dar e plin de ele pe afara, nu i l-as mai lua si in casa
4. Uite, nu as investi inca in centrul ala gonflabil, daca nu as fi sigura ca i-ar placea. La a mea inca nu, asa cred ….
5. Cred ca ar trebui pus accentual pentru jucarii pentru varsta lor, ca sa se bucure pe deplin de ele (castelul barbi si altele asemenea).
6. Cred ca e mult prea devreme pentru litere
Fetele cu baietzi, venitzi si voi cu idei, ca am si un nepot #61514;.
Vicky si Printzesone