Pepenasi de iulie - august 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
flo1980 spune:
Camy, Flavius bine ati ajuns acasa!
Cadouri pentru baieti...Muult de discutat...lui Alex ii plac masinutele, are muulte si tot nu-i ajung.
Ii plac si sculele, deci sunt pe lista!
David nu prea se joaca, il mai incanta jucariile cu sunete, in rest, plictis dupa 5 minutzele...
Le mai plac desenele animate, deci o idee DVD cu desene, proiectoare din alea....
Cu mersul la toaleta insotite...Alex panala 2 ani urla la usa sa-i deschizi, apai dupa, singur a renuntat.
Acum cand sta si el pe wc, (ca nu mai face la olita deloc ) imi zice sa ies ca ma striga el
De multe ori ma dezbrac cu el in camera, dar ma intorc cu spatele, vorbesc aici de o schimbare de bluza ca in rest nu-mi place sa se uite la mine, desi nu se uita.
Deci eu zic ca pana la o varsta nu e nevoie sa te ascunzi, mai tarziu, va merge la gradi si ei intre ei vorbesc, sau si la joaca de exemplu.."uite mami are asa, sau tati asa..."
Hi hi hi imi vine sa rad singura... am fost la mare cand avea Alex 1,6 ani cu niste colegi de-ai sotului. Aveau o fata de 6 ani.
Am mers impreuna sa-l schimb pe Alex in camera de hotel si ea zice " de ce are putza asa mica? ca tati o are mai mare!" nu stiu ce culoare aveam la fatza .....
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flo1980 spune:
Anko, apropo de tampoane, ii umbla Alex la cumnata in geanta si -i gaseste ob-urile si zice in gra mare astea sunt supozitorile lu' Dana Noi am ras ce sa facem...
Dana poti lua un costum din ala cu totul (combinezon, parca asa ii zice), 0-3 luni ca ii va fi de folos toata iarna, mai bine decat port bebe.
bujo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo1980 Hi hi hi imi vine sa rad singura... am fost la mare cand avea Alex 1,6 ani cu niste colegi de-ai sotului. Aveau o fata de 6 ani. Am mers impreuna sa-l schimb pe Alex in camera de hotel si ea zice " de ce are putza asa mica? ca tati o are mai mare!" ![]() |
![](radtare.gif)
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Dana uite din www.hainuteshop.ro/hainute-1274-combinezon de frotir dizzy daisy.html" target="_blank">asta, dar mai gros, evident, hai ca stii despre ce vorbesc, nu?
katalyna spune:
ooka, eu n-as schimba bona. daca tu crezi ca este ok poti incerca sa o verifici pe pitica. vorbeste cu o matusa, o prietena sa faceti o proba si sa vina in wk dimineata si te faci ca pleci la serviciu si vezi cum reactioneaza pitica. poate face asa cu toata lumea si chiar plange dupa tine ca ii e drag si nu pentru ca nu-i place cu cine ramane acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Dana, ca si Flo zic si eu : combinezonul iz za best. :) Daaar, intreba mama, poate prefera un port bebe ... Noi am avut si ne-a prins bine si ala.
Bai eu nu stiu ce am, iar am balit la niste jucarii "inteligente" gen puzzle, din astea. UUfff
Vicky si Printzesone
iriss27 spune:
moni, vickey Va rog sa ma scuzati pentru exprimarea aleasa, departe de mine gandul de a va jigni. Imi pare rau, ca nu m-am gandit de 2 ori inainte sa scriu.
anka, daca asta ai inteles tu din ce am scris ...
Iriss mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
Dana, poate optezi pentru un sac din asta. Asa a "umblat" Sofi iarna trecuta pe afara...
Al ei era de 3-6 luni dar cand am cumparat aveau si mici de nou-nascut. l-am luat de la baby-expo...
ps: ingnora-mi pleata de pe fata
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
Da mai, chestia e ca nu a mai vazut asa ceva, eu am chestiile feminine puse sus in dulap, la baie, numai ca a asociat forma tampoanelor cu supozitoarele lui cu glicerina, cu care l-am terorizat cand a avut episodul lung de costipatie si facea la 5 zile ...
Gabriela82 spune:
Flavius bine ai venit acasa pui drag! bun venit si parintilor, sa fiti fericiti dragilor!
Tecky, Vicky, Gini, Dara multi ani sanatosi va doresc, fericire si numai bucurii! scuzati-mi intarzierea urarilor
la baie las mereu usa deschisa cand suntem singure, eu am ridicat toate cele pe sus asa ca pericole nu sunt insa cand e tati acasa incui usa, doar asa pot face si eu un dus linistita. cu tati e alta poveste, el incuie usa de fiecare data si nu se mai schimba in fata ei.
fetelor sa stiti ca am o saptamana de cand n-am mai mancat zahar, m-am hotarat sa renunt la el pentru ca nu ma mai puteam abtine, daca gustam ceva nu ma opream pana nu mancam tot. era foarte frustant. mi-am propus intai sa scap de obsesia asta si apoi o sa schimb ceva si la alimentatie. in plus m-am apucat de ceva vreme si de sport la domiciliu insa n-am atata timp cat mi-as dori, dar cel putin o data pe saptamana tot fac. asta face parte din incercarile mele de a iesi din starea prosata in care sunt de ceva vreme (din cauza careia n-am mai scris prea mult pe aici).
![](mamica.gif)